82

Анонимен

преди 2 години

Спасители признавам само тия на морето. Всички останали идват за да ни спасят от средствата, които имаме. Така че, не благодаря.

81

Анонимен

преди 2 години

Защо да правят партия, да ходят на избори, да търсят подкрепа, за да влезнат в изпълнителната власт?

80

Край

преди 2 години

Олигархията и хранениците и като тоя искат нищо да не се променя само да идват "нови проекти" начело с някой дето имал харизма. Която харизма му правят телевизиите и сайтовете на олигархията.Промяната и Края на Прехода се наричат мажоритарни избори в 2 тура.

79

Сатир

преди 2 години

До Анонимен Да го преведем на български - ще додат едни юнаци, ще изчистят авгиевите отбори и ще потече мед и масло от шадраваните в България. Да го преведем фактически - едни сръчни хора ще окрадат това което е натрупано последните 10г. и беж да ги няма. Наивниците да го д-хат на шадравана.

78

Анонимен

преди 2 години

72, само дето тия нови играчи, са децата на старите играчи. Ония дето забегнаха в разгара на тежката виденова криза. Ама забегнаха с такива куфари, че децата им спокойно са учили в Харвард и Оксфорд. Да попитам българските емигранти по света, хора вашите деца къде учат? Защото знаем, че дори и да си супер умен, нямаш ли пари, не можеш да учиш в Харвард и Оксфорд.

77

Гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, Асен Василев и Кирил Петков се ползвали с много високо обществено доверие. Единият финансов измамник, другият паспортен измамник. А и двамата са лаладжии, а всъщност са некадърници и нищо особено не са направили.

76

Анонимен

преди 2 години

До 73 Българин:Сигурен ли си че си българин?

75

Анонимен

преди 2 години

Какъв ....нов играч..... какви пет лева ... и то покрай измамниците служебни министри

74

Анонимен

преди 2 години

Троляци, треперете ли. Треперете, треперете.

73

Реалист

преди 2 години

Що за глупос.ти? Всички десни щели да гласуват за гадев. Ами няма да стане така.

72

Анонимен

преди 2 години

73 дано като изчезнат и тия пари на бюджета още те кефи. Само ще припомня че таткото на Кирил нарече българският бюджет нашите пари. Схващаш ли иронията? Неговите пари, при условие че 1 стотинка не е вкарал в бюджета от 30 години!!! Сещай се какъв кеф те чака. От оня садо мазо дето го изжиняхме 90те години.

71

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко знае английски, предполагам че го знае. Но със сигурност чете български без разбиране. А това е основно изискване за матурата на българските дечица. Т.е. Кирил не минава в 8ми клас по български език, а ако минава ще учи с боровинките в изпаднало училище. Защото чете Конституцията и явно не я разбира. Та въпроса е неграмотен ли е по български или е лъжец и тарикат?

70

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи Кирил да ме оправя отколкото комуниста Борисо.

69

Българин

преди 2 години

Ех, нов играче, нов играче, ела, ела нов играче да ни оправиш и да ни освободиш от смъртоносната прегръдка на комунистическия октопод която ни задушава вече 30 години, ех, нов играче!

68

Анонимен

преди 2 години

Е на тоя искам някой да му върже ръцете да го видя дали ще може да говори?

67

Анонимен

преди 2 години

Е нали ги видяхме протестните партии- наркомани и клошари

66

До пияницата

преди 2 години

Райчев има в предвид, че подкрепящите ДБ ще гласуват за Радев. Но те отдавна не са десни.

65

Анонимен

преди 2 години

Мафията е в ужас, че ако се конституира нова партия от служебните министри, ще се промени изцяло живота в България и каналите за лапачка ще секнат. Затова е целият вой в парцалите на Пеевски. Да са живи и здрави тези момчета и най-важното да не се отказват, защото в тях ни е надеждата. Подкрепата я имат и бедна им е фантазията на досегашните мафиоти, какъв бой ги чака

64

пияница мистик

преди 2 години

Тоя Райчев си е от "Червените Кольовци". Всички знаем, че е от БСП. Десетилетия наред предричаха победа на БСП над ГЕРБ и все грешаха. Сега тръгнал да ме убеждава, тоя червен kлoун, че хората харесвали Киро канадеца, дето излъга за гражданството си и Асенчо крадеца, осъден в Лондон за кражба. Че и за капак ми разправя, че за Фигуранта щели да гласуват десните и левите. Ахахахахахахахахахах :)))

63

Прогнозата

преди 2 години

новата партия на Кирчо и Асанчо, ще изсмуче гласовете на ДБ и ще се случи, като с Мая и Корнелка. Сега двете са се хванали за косите и и са в клинч.