62

Анонимен

преди 2 години

Айде цирка почна. Махнете Ковид пътеката и да видим ще има ли болни?

61

Zoro

преди 2 години

Изглежда, че на ваксаните не ви изнася това, че може нещо да ви се случи. Вие сте безсмъртни. Едно да знаете всички със слаб имунитет няма да оцелеят до 10години.Ваксани или не.

60

Хемус

преди 2 години

Пич какво се хабиш да им обясняваш на зомбитата!Всеки ден съм на плажа,ще извлека максимума от лятото!Всеки ден се ваксинирам с риба,миди,пържени картофи и бира!А само какви румънски мачонки са излезли това лято!Не смятам да живея с орлите

59

Да

преди 2 години

Растат сигналите от космоса и гласовете в нечия празна глава. Огледайте се бе! Няма нищо.Няма нито вируси нито пандемии. Има само едно политическо дрънкане и едни игрички си играят да крадат пари. Живота навън си върви и ако не бяха медиите никой нямаше да знае за никаква пандемия.

58

Зоро

преди 2 години

До75::: Поинтересувай се какво се случва в момента в Испания. 144починали повечето от който ваксани . El Pais не четвърта пета вълна. Намери и чети.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен : а българите с какви черти са - скандинавски, шведски?

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 - "Славяни" е понятие, създадено да придаде тежест на Руската империя, под предлог, че всички народи в Източна Европа едва ли не произлизат от нея (което очеизвадно не е вярно, предвид монголоидните черти на руснаците).

55

Славянин

преди 2 години

Както е казал 70, славяните са висша раса, която не може да сглоби дори един самовар, без гаф.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма отърване от заразата. Ваксината не е лечение, тя само помага за по-леко протичане на инфекцията. Българинът е дебелоглав, слуша глупости и не се ваксинира, но ще тегли. Жалко, че здравната система ще го отнесе. От неваксинирали те се ще има най-много умрели, защото са дебели глави и умници, но ще си платят с живота. Не че не умират хора всики ден, както се раждат и всеки ден. Когато ги натисне заразата тогава запяват друга песен, какво стана, защо с мен, нямам вина и т.н.

53

Анонимен

преди 2 години

До 70 Какво е това славяни?

52

До 70

преди 2 години

Я виж какви работи е хортувал Адолф. С подобни творби съветската водеща литература е нафрашкана. Чудно ми, че ДНЕС има наивници, които се вързват на лъжите им.

51

Имунизатор

преди 2 години

Няма ли да започнат да публикуват имената на антиваксъри обосрали се от някакъв грип с името "Ковид"?

50

Анонимен

преди 2 години

70, това в руския учебник по история ли го прочете...ха ха ха Добър виц. Разсмя *** преди лягане.

49

Антивасерин

преди 2 години

Като измрат старите и болните и всичко ще стане окей.

48

61

преди 2 години

До: 65 Хитлер е бил фен на Дарвин. Малко известен факт е че той заедно с Гьобелс са коментирали очакваното превземане на столицата на Третия Райх, Берлин от болшевиките. Та той, или Гьобелс, или най-вероятно двамата заедно са заявили, че щом руснаците са успели да победят германците, то явно славяните (в частност руснаците) са по-висшата раса и германската раса е обречена на унищожение. Разбира се, малоумно, фанатично мнение, но така са казали двамата убаФци.

47

Анонимен

преди 2 години

Реално спешната помощ нямат право да отказват преглед и хората нямащи платени здравни се възползват често.

46

До Плъх

преди 2 години

Верно си плъх - в България глад не е имало от 70 години. Говориш глупости колкото да не заспиш! А иначе простовата, селскa душичка в мишата тиквa

45

Анонимен

преди 2 години

Няма да се евтанизираме за кефа на глобалистите и предателите.. От вируса не ни е страх..

44

Старци га ще измрете

преди 2 години

Хитлер не е бил дарвинист, а с еврейски произход, затова ги е мразел. Дарвин е бил обективен природозащитник, нещо като шведката с яхтата, забравих и името.

43

Анонимен

преди 2 години

До 61: Това не е Дарвин. Това е Хитлер. Според Дарвин оцеляват най- приспособимите. В тоя случай докторята.