162

Анонимен

преди 2 години

181 - нямам никакви задължения към теб, а единствено към себе си и близките си. Ако си си прецакал имунната система със системни злоупотреби с лекарства, ваксини, отровни храни и кой знае какво още това си е лично твой проблем и ще трябва да си го решаваш сам. Аз няма да спра да живея живота си, защото теб те е страх от грип.

161

do 180

преди 2 години

Да, точно това казва... Нищо случайно няма, че учениците ни са на последно място по четене и разбиране на текст в ЕС. Като им гледам родителите.

160

До 178

преди 2 години

Ти си типичния *** ,силен и здрав като стомана ,никой и нищо не може да те повали,също така *** не те *** за околните,за теб те не съществуват.Това че ти ще минеш и 15та вълна на ковид е най важното и явно си доста горд с това.А ,че през това време ще заразиш други хора които са с по слаба имунна система и някой от тях ще умрат , това теб не те *** , дори не си си го и помислял .Ти си над нещата

159

Анонимен

преди 2 години

Както виждаме от Шмайзер поне не лъжат. Казват в прав текст, че вариантите никога няма да престанат, а те на всеки 3 месеца ще измислят нова ваксина. После сме били конспиратори. Никаква конспирация няма - всичко ни се казва в очите.

158

Ro

преди 2 години

АХахаххахахаха! Ох, нимоа! Не знам как иначе да реагирам на това изказване... минахме през всякакви емоции, сега остана само истеричният смях.

157

Анонимен

преди 2 години

бийте си инжекцията дават ваучери за марули, вие сте зайци за тях, взимайте ваучера и марулята и в зайчарника

156

Анонимен

преди 2 години

има кампания бе хора бийте си инжекциите време ви е щом те казаха значи е вярно и трябва вие нямате акъл и трябва техния да следвате за това ви напомнят да не забравите чии роб сте

155

А бе

преди 2 години

До До а беИзкарах си вируса като хората и сега чакам да видя кой имунитет е по-голям-на ваксинираните или на прекаралите.Вий се боцкайте със соросовата гадост!

154

Анонимен

преди 2 години

овцата борисов от как го писаха бита карта и той стана овца вчера, възползваха се от останалия му електоран, но махалите отказаха да му съчустват и му казаха да почива в мир

153

Живко от Варна

преди 2 години

Много ви моля , помогнете ми да живея по добре ! Може ли ?На никой умишлени проблеми не съм правил !

152

До а бе

преди 2 години

Нали знаеш,че скоро тези твои думи ще са подсъдими !?Можеш ли да ги докажеш ?Макар и с косвени доказателства ?Ей така ,набързо .Само ще вметна,че според Путин ,а и не само,Спутник е първата излязла ваксина .

151

Анонимен

преди 2 години

енда мацка ми би целувка с езиче, разболели ме таз кака брях?

150

До а бе

преди 2 години

Ходи си лекувай главата!!!Много ще си патиш от нея !

149

А бе

преди 2 години

До АнонименЗаяждаме с с Пфайзер,защото ТЕ създадоха вируса!

148

До 162

преди 2 години

Е кой те агитира да се ваксинираш ако имаш антитела ????Никой !Напротив !Борисов дори вчера удари 2ра доза Модерна.Сам си каза зимата,че има антитела и ще изчака.Явно и сред преболедувалите имунитета се изчрпва.Кой знае ? В процес сме.Няма как някой да е подготвен и да е наясно с всичко около к19 и ваксините.Само антиваксърите искат 100% прецизност в прогнозите и 100% гаранция за всичко.Да си ги чакат,само да не с парастас в ръка ...Не им го пожелавам !

147

А бе

преди 2 години

Да се ваксинираш с ваксина от създателите на Ковид 19 и пропагандатори на идеята за съкращаване на населението на Земята,не ми се вижда разумно.А връзката между Пфайзер,Гейтс,Сорос и лабораторията в Ухан е съвсем очевидна!

146

Анонимен

преди 2 години

161 тука един мъдрец се пробва да изкара антиковид ваксърите прости, понеже не се четяло Пфайзер, ами Файзер. Та за това е цялото обяснение с немския произход на името на компанията. А иначе да, много са тия дето искат да продават на полуделия народ какво ли не.

145

Анонимен

преди 2 години

шефа каза ли нещо за премиерата?

144

Анонимен

преди 2 години

идва български щам, ефекта страничен е кражба, яко джоб да се обира, страничен ефект

143

Анонимен

преди 2 години

134 никой няма право да агитира и за масова ваксинация, нали? Защо хората с антитела да се ваксинират? Нали целта на ваксините е изграждане на антитела. Нека ваксината да се даде на други държави, които нямат от нея. Ако ваксината е лекарство, ти като се излекуваш продължаваш ли да гълташ хапове, ей така за всеки случай? Не, нали. Който го е изкарал да го оставят на мира. Който го е страх или има нисък брой антитела ако иска да се ваксинира. Уважавайте правото на избор на хората.