136

Анонимен

преди 2 години

Тука има много заблудени, какви задължения, да пазим ваксинираните от ковид ли хахахаха, що не погледнеш какво се случва в Австралия, насилват деца с ваксини, какви задължения ти се въртят в главата не ми е ясно.

135

Чичо

преди 2 години

До Анонимен А защо не излезем и да ги затворим ние?

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 -"Спре ли се ваксинацията , пак ще се започне с масовите затваряния за месеци наред " То какво се вижда с ваксинация ,без ваксинация пак има и ще има затваряния .

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 - "Около мене човек с под 6-7к заплата няма. Масово хора до 40 с нови премиум коли, перфектни кариери и семейства мечта. 90%- ваксинирани." Браво ,трябва и такива писатели фантасти да има ,че ,само негативизъм струи от повечето коментари :))))))

132

Анонимен

преди 2 години

Аз една намям, те за трета доза ми плямпат.

131

Дидо

преди 2 години

Скоро 1.2млн щели да се ваксинират с втора доза,хм.Дали ще го направят като знаят,че ги чака 3та,4та,5та?И кога ще ни кажете след коя стават вече платени,че да почнем да си правим вноски от сега?

130

Анонимен

преди 2 години

Ясно е вече, че отсега нататък непрекъснато ще ви карат да си презареждате ваксини, докато от имунната ви система и помен не остане. Опасенията ми са, че в един момент това бодене може да стане задължително и да ни принудят да се бодем, а организмите ни ще отслабват все повече след поредната ваксина и ще сме принудени да се ваксинираме, но вече няма да е безплатно. На това сега му викат зарибяване.

129

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам , защо някои хора се кефят , че ваксините може да се окажат неефективни , Спре ли се ваксинацията , пак ще се започне с масовите затваряния за месеци наред

128

за шорошките свини

преди 2 години

Д-р Коби Хавив даде изявление пред News Israel 13 с конкретни подробности за нарастването на хоспитализациите в Израел:Научих, че повечето пациенти са ваксинирани, дори тежко болните пациенти. Той съобщава, че 95 процента от сериозно заболелите пациенти имат поне една доза от ваксината. Както и че 85-90% от хоспитализациите са при напълно ваксинирани хора. Лекарят предупреждава, че ефективността на ваксината намалява и това принуждава болниците да отворят повече отделения за ковид

127

Шаши

преди 2 години

Кой свят ще изберете. Науката и инжекцията на Менгеле. Или света на свободната воля и Нобеловите лауреати.

126

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте ръкавите, зомбита. Англичаните вече казаха, че ефекта(ха ха) на "ваксините" изтича след 6 месеца. Така че голямото дупчене започва СЕГА.

125

До 133

преди 2 години

Тези хора,които си изброил са много по-умни от теб и " обикновените" хора и са достатъчно разумни да се самосъхранят чрез ваксини и останалите превенции !!

124

Анонимен

преди 2 години

И да не действат ваксините , какво може да се направи . Компаниите едва ли ще станат и кажат , че ваксините са тотално прецакани и че трябва да се затваря всичко наново навсякъде , иначе лошо . На принципа " по-добре няккава ваксина , отколкото никаква" . Ще слагат тези , а ако успеят да ги усъвършенстват в движение ,ще пуснат новичките на нови цени и така

123

Шаши

преди 2 години

Усещате ли, истеричните ревове на ваксинираните? Вече сме разделени. Сега, самите ваксани, са троловете. И затова са тези писъци.

122

Анонимен

преди 2 години

Шаши, коментарът ви е парадоксален. Ваксината върви за ръка с науката и бъдещето на децата. Вижте свободната мисъл често е криворазбрана.

121

До чоко

преди 2 години

ХохохохоМного смешно !!!Уууу...три дена ще се смея....

120

Чоко

преди 2 години

Къде мога да се запиша за четвърта доза. Смятам, че сдамо три няма да са ми достатъчни.

119

до 135

преди 2 години

нали знаеш, че 1 и 2 пъти е случайност, като има вече 10-ки случай и това само сред Спортистите, т.е. най-здравото население, то е закономерност, а случайте сред обикновените хора вече са в Милиони!! Официално според системите на Брюксел, страничните реакции в Европа са 2 Милиона, което значи сигурно 20 милиона неофициално! Това е Лудост!!

118

Анонимен

преди 2 години

Чудно, този вирус не покосява депутати, министри, магистрати и всякакви от високите етажи на властта, само обикновените хора *** като мухи. Докторите за какви пари само пищят, какво правят за спасяване на човешки живот. За хората над 80 г. е пълна трагедия, подмятат ги като ненужни вещи и само гледат да покрият някоя пътека с тях. Испанците не случайно са дълголетници, тяхните доктори нямат нищо общо с нашите и никой няма да си позволи да каже" На тази години какво искате".

117

Анонимен

преди 2 години

Относно бустер шота беше ясно още м. март, когато в Израел поръчаха 10 милиона дози за бустер шот наесен. Ама давай бедният бачкатор да си пее как ваксинираните сме ***. Около мене човек с под 6-7к заплата няма. Масово хора до 40 с нови премиум коли, перфектни кариери и семейства мечта. 90%- ваксинирани. Вече сред бачкаторите е друго. Там във науката не се вярва, а се подчиняваме на приказките пред блока и на конспирациите. Нормално за бачкатор. Животът достатъчно го е наказал.