8

Майора

преди 2 години

Много добро искане , но не само за този участък ,а и за всички останали!Нека на съвестта на МРРБ и служебния кабинет да тежат жертвите по пътищата заради спрените пари!

7

Радослав

преди 2 години

Цяла Северна България инфраструктурно е на ниво Германия след ВСВ! Кратери, окопи, тук там някоя коларска пътека и това е! 12 години комуниста борисов говори за магистрали и никои не ги е виждал. Явно са някакви негови мокри сънища! То в градовете няма 1 път като хората, тия за магистрали фантазират! Но дори и да има магистрали докато законите не важат за чужденците, ползата ще е нулева!

6

Анонимен

преди 2 години

Тафрата, освен по едни много тънки въпроси, бил и специалист- катаджия! Току се присетят за нещо от телевизора и айде искаме това или онова...

5

Анонимен

преди 2 години

Чудя се що за народ сме. Нали се реши, че ще има магистрала, изготви се трасето и накрая едни ревнаха, че един участък минавал еди къде си и щял да навреди на природата? Сега последно излезе, че живота на животните е по-ценен от живота на българите.

4

Радослав

преди 2 години

Ама, то има 3 магистрали. Все пак бойко и лилянка първата я завършиха 2016, втората 2018 и третата я пуснаха 2020. На този път магистрала няма да има докато софиянци не започнат да ходят на почивка в Румъния! На всички избори все се намира някой да я дъвче тази дъвка, а тази планувана магистрала вече 40 години си стой рисунка върху кърпичка! След 1000 години ще е на същото ниво, рисунка и дъвка за политици!

3

да бе

преди 2 години

Защото по другите магистрали не се мятат всекидневно.

2

Анонимен

преди 2 години

Той Костов и Хемус искаше да строи и нищо не направи 15 години. Ако искате магистрала знаете за кой да гласувате.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами пари откъде?! Фигуранта ги приватизира.