22

Анонимен

преди 2 години

Спокойно бе, няма да се разболяват тази уч. година. Нали миналата го прекараха всички. Сега вече няма да са развъдници на зараза. Други ще са проблемът тази година и към тях трябва да бъдат насочени превантивните усилия. А именно ваксинираните. При тях не се знае какво да се очаква, но със сигурност вече се знае, че разпространяват вируса, и най-опасната комбинация е ваксиниран и непрекарал до сега вируса.

21

до 17

преди 2 години

Има общо.Хората,които не искат да се имунизират са против и тестовете.Това са доказано хора с нисък интелект или хора,които са податливи да вярват в коспирации. Цяла година и повече им промиваха мозъ.ка,че вирус няма,че това са тестове,които реагират на коза и кока-кола,и какви ли не щуротии им втълпяваха?Дори президента Радев отиде на Шипка на 3.03.2020 и от там се провикна, че в София вирус нямало.Само на Шипка имало вирус, за да им пречат на събора.Това бил вируса на страха и предателството.

20

до15

преди 2 години

споко с твоуте данъци ще ти асфалтираме 10 метра улица пред вас. А тестовете. са от едни пари които за това ти ги дават, и които много народ се мъчи вече фа се намести да ги крадне.

19

Анонимен

преди 2 години

Аман от съпротиви, аман от кухи родители! Без ваксини, без тестване, без учене он лайн.....Еми няма стане вашата!!!

18

Въпрос

преди 2 години

Този какво се е заупражнявал на сухо 20 дни преди 15-ти? Дотогава като скочат бройките на 3 хил. на ден ще остави всички вкъщи. Така че вместо сега да празнословят, защо не направиха нещо по въпроса цяло лято и пролет.

17

Излишно е да правите

преди 2 години

тестове СЛЕД появата на признаци - децата вече са заразили и други хора. И как ще постигнете съгласие от ВСИЧКИ родители и учители за тестване? Дори учителите да бъдат задължени да се тестват, ако не можете да тествате децата, това пак няма смисъл. Като удължавате извънредната обстановка с 3 месеца, трябва да измислите нещо по-умно за училищата. А не едни присъствено, други отсъствено.

16

до 16

преди 2 години

има кой, тези пари дето идват от ЕС , не са за асфалт, от 29 милиарда все ще се намерят 50 милиона за бързи ъестове. Щом Гърция намери за ученици и студенти и ние ще извадим.

15

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ги плаща тези тестове бе ?

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Тези тестове ги плащай от твоя джоб не от данъците на всички. После на базата на тези тестове да ги затварята и тнемате човешки права.

13

Анонимен

преди 2 години

хах не се тествали, да вдигне 40 гр пък да си седи.

12

Анонимен

преди 2 години

Децата без родителско съгласие не може да се тестват.Америка за България и Денеков ви будалкат. Няма как да се тества нито едно дете без писмено съгласие от родител. Ще има много дела и ще осъдят държавата накрая.Този да си отива да тества децата си в Америка!Няма как да се случи в България.Както виждате хората не искат да се имунизират. Аз съм имунизиран с 2 дози заради сертификата,че ми трябваше спешно. Но хората, които няма да пътуват не искат. Тези хора няма да разрешат да им бъркат в носа.

11

Анонимен

преди 2 години

Родителите които отказват да се тестват с китайските тестове с проба изотзатдзе! АЗ КАЗАХ!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Бъркане до мозъка му айката -тестване тестване тестване

9

до 7

преди 2 години

ами ще си ги гледат в къщи и те ще се тестват, няма 25 семейства да седят заложници на някой сополивец и префърцунената му майка

8

Анонимен

преди 2 години

Децата трябва да се тестват всяка седмица по два пъти, който родител е против - детето му да минава на ДО и толкоз.

7

Анонимен

преди 2 години

Дори и да проявяват признаци- никой НЕ СЕ ТЕСТВА, за да не карат карантина ги прикриват!!!!!!! Ако има периоди на присъствено- въвеждайте многостроги мерки и контрол!!!, вируса е много опасен, разпространява се бързо. Онлайн уч.година е единствения разумен вариант тази година! Не си играйте със здравето и живота на деца и родители, това е геноцид!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ще се тестват - ама родителите не позволяват. К''о пра'"им тогава?

5

Анонимен

преди 2 години

до 5 клас присъствено, другите онлайн, в 6 клас и по закон може вече да седи без надзор.

4

до 2

преди 2 години

децата трябва да се пазят, превенция от заболяване, ане да се оставят на съдбата. Онези от в махалите са оставени. Ти искаш твоето като тях да е.

3

Анонимен

преди 2 години

Големите ученици, от гимназиите, се справят отлично с ДО, освен това са по-рискови: пътуват по чужбина често, посещават заведения, събират се по събития и партита, така че, уч. година за тях да е изцяло онлайн!