199

A, не така!

преди 2 години

Наистина не така! Още имена има! Хайде да добавим и Гергана Стоилова!!! Русата полицайка, която озверяла риташе в гениталиите обездвижен младеж! Още имена трябва да излязат. И се спрете с тази опорка, че някой от тия полицаи е бил нападнат от протестиращи !!!! НИТО ЕДИН от тези биячи не е бил в първата линия на охрана на протеста! НИТО ЕДИН !!!

198

ГАБИ

преди 2 години

А ШАЙКАТА ПРОТЕСТИРАЩИ КОГАТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ СЬС СЛАМА КАК ДА ГО НАРЕЧЕМ ПОЛИЦАИТЕ СЕ СПРАВИХА ДОБРЕ С ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ***

197

Анонимен

преди 2 години

Единственото адекватно наказание за тези изверги е дисциплинарно уволнение. Сега са ги погалили с перце и очаквайте наскоро нови изстъпления.

196

Анонимен

преди 2 години

Ако искат да направят поне нещо - би трябвало тези да получат доживотна забрана за работа в МВР. А самото МВР трябва да вземе да се промени някак си. Иначе няма оправия - все с тая милиция ще сме си. Зашо едно време им се викаше милиция, понеже смисълът е на паравоенно формирование, а не на полиция - градска стража, понеже беше див комунизъм едно време.

195

Пустиняк

преди 2 години

Е и какво от това, че са ги обявили. Бития си е бит, нодения си е ноден. Политика си трупа дивиденти на техен гръб.

194

Анонимен

преди 2 години

Проверката е била съвсем скоро след случилото се,което означава,че нищо не е било скрито.Ако трябва да ги съдят,ок ама пострадалите с такъв адвокат като Хаджигенчо нямат шанс да спечелят май.А правителство кога,а отговорност, а промяна кога,?Нали монтанското адвокатче се намърда в парламента.Целта на протестите е постигната!

193

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, навсякъде по света правото се осъществява като спазваш закона стъпка по стъпка и така принуждаваш и другите да го спазват. А не като съветваш потърпевшите да не свидетелстват срещу нарушителите на закона. Това граничи с укриване на престъпление. Ти, Хаджигенов, си пълна карикатура на смисъла на професията "адвокат", и без пари да те предлагат за мой защитник, и пари да ми предлагат, за да те ангажирам, няма никога да се съглася ти да ме представляваш.

192

ссс

преди 2 години

Винаги съм почитал, зачитал ,вярвал ,уважавал покицията,но в този случай да понесат тежеста на закона !Да получат най голямото наказание според законите на България !

191

SHEFA

преди 2 години

ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ОТРАЗЯВАТ ИСТИНАТА-ИНАЧЕ НЕСТАВА.

190

SHEFA

преди 2 години

ЕМИ АКО НЯКОЙ МЕ УДАРИ ЩЕ МУ ЩУПА РЪЧИЧКИТЕ-ПОСЛЕ ИМА КАМЕРИ СНИМА СЕ-СВИДЕТЕЛИ!!! И В СЪДЪ ЩЕ ВИДИМ КОЙ НА КОЙ ЩЕ ПОСЯГА-НО НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНА ПРЪВ.-НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НАКАЗАНИЯТА-ЗЛОУПОТРЕБА С ДЛЪЖНОСТ-МАЛКО Е ПОНЕ ЗА МЕН.

189

Ямболски цървул

преди 2 години

От малък имам неприязън към минцифаите.Повече респект имам към боклукджиите.

188

ссс

преди 2 години

Полицаите на съд!Бити хора оковани с белезници ....

187

Чочо набор 77

преди 2 години

Е ся малко бой. Едно време във втори клас що шамари ядох от класната. Сигурно на ден лично аз съм ял повече бой отколкото всички *** зад колоните ги биха. Да не съм се оплаквал на прокуратурата. Даже съм благодарен, че станах човек.

186

Анонимен

преди 2 години

Нито са убийци, нито - садисти! Никого не са убили и никого не са разфасовали и/или изяли. Това да не е Батко Канибала, който изяждал опонентите си. Lol

185

Оруч реис

преди 2 години

Какъв триумф на гражданското общество! Направо нямам думи! Сега остава да предадем на Турция четиримата граничари, убили по един подъл начин турски рибар в български териториални води, за да се даде добър урок на садистите с пагон!

184

Анонимен 2

преди 2 години

Вече ми олекна , направо съм щастлив с тази новина , че са открили биячите или мутрите на вожда, и с това добрите новини свършат. Браво.

183

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 201: "След като нападат полицаите, вие какво искате - полицията да ги черпи с кафе ли?! Работата на полицията в ЦЕЛИЯ СВЯТ е да въдворява ред"? И как се въдворява ред? Като се бият вързани протестиращи, така ли? Няма да минат такива оправдания.

182

пияница мистик

преди 2 години

Ето това ми е много по-важно. Да науча имената на полицаите, дето са били превратаджиите, които ги замеряха с камъни. Къде, къде ми е по-важно, а и за всички българи от супер увеличената цена на тока, на всички храни. Сега вече ще спя спокоен, като им научих имената :)))

181

СМЯХ

преди 2 години

МВР не казва откъде е четворката с мацката - от Бургас - те са като филма Такси 5 .

180

ВЪПРОС

преди 2 години

От всички имена няма нито едно българско ???Тези да не са Талибани от ИДИЛ , внедрени в Полицията ?