78

US Immigrant

преди 2 години

До Ами --- Защото знаят как ги "уважават" в други мюсюлмански страни, а и загниващия и загиващ капитализъм им се услажда. Кой е луд да имигрира в България, Румъния или пази Боже в бившият СеСеСеРе.

77

БПФ

преди 2 години

Да си стоят в Талибания - никой не им е длъжен !!! Половината от тия 2.2 милиона ако хванат дори не пушки, а сопи - ще изметат 50-те хиляди талибанци, които завзеха властта !!! Въпросът е, че мигрите са същите талибанци, които са тръгнали към Европа, за да тероризират и изнасилват !!!

76

Спокойно бе

преди 2 години

Илон Мъск ще ги кара на Марс безплатно!

75

Анонимен

преди 2 години

Що бягат а не си отстояват правата? Това си е явно армия влизаща в Европа. Я да си стоят в Арабския свят.

74

Ами

преди 2 години

Да отиват към други мюсюлмански страни, не знам защо все към християнска Европа напират ! Нека техните съверници проявят повече толерантност и съпричастие, все пак се имат за най-праведните !

73

Пича

преди 2 години

Къде да отидат ли? Ами, както е във вица: "На тортата за рождения ден на Наташа Ростова няма място за всички свещички. Къде да сложа последната?" "Поручик Ржевски, нито дума!!!"

72

бай ганю

преди 2 години

брех а до вчера със лошите американци име беше много лошо май а?не искаха американци на тяхна земя а днес ревът да бягат като ги няма запада им е крив и лош и неправоверен а всички искат да бягат на запад.

71

Българките

преди 2 години

Да ги поемат. Да почнат да се подготвят българските жени за бежанците да се мажат с вазелинии и да пият противозачатъчни таблетки, защото бежанците са много активни и имат своите нужди от редовно задоволяване.

70

До 65

преди 2 години

Ми точно това е проблема, като се разбираш с всичките значи не си защитаваш интересите ( на народа интересите).Това е най опасното в политика да казваш аха, да , разбира се , значи нямаш собствена визия и политика за страната си.Гърците не се разбират с никой но все пак имат песния 1000 евро ;) и същата икономика като България.Трябва да се уважаш сам то себе си , за да те уважават и другите:)

69

Бойко Рашкоф

преди 2 години

разследва ли сам произхода на собствените си имоти? Ех, откога чаках честен човек ,забогатял от уроци по наказателен процес!

68

охрана

преди 2 години

Бойко Рашков предлага 19 имота с възможност за прием на армия талибани за борба с гербери.

67

фигурант радЕФ

преди 2 години

абе рашкОФ не е ли получил някакви сигнали по въпроса ? или скоро не е ходил до женския пазар ?

66

До 63

преди 2 години

Бъркаш се !!! Германия също е имала колонии ( Того и Камерун);)Без да бройш цяла Европа която в момента е колония на Германия:)Ние не сме имали ...но сме били роби ...такъв ни е манталитета ...елитът ни но няма отдавна:)

65

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще излязат в опозиция на талибаните ... по фейсбук....едно време дядовците им се криеха по гори и планини по революциите...те сега се крият по фейсбук

64

Анонимен

преди 2 години

Иван Вазов 1916 г.- България ще ни презре! На три морета разпростряна, земи нашир-надлъж покрила, погълнала докрай Балкана, белей родината ни мила. Но идат времена ужасни! Горко на нашите правнуци! В земята ни така прекрасна ще плъзнат турци и айдуци. Не вярвайте, че са се спрели, че отървали сме се век. Араби, турци с челми белище ни поробят пак след век. Народе защо отворил си им пътя да те прегазят без ответ?Бранете нашата земя! Не с китка мека, а със сабя.Вий сшпрете страшната вълна!.....

63

Кръстьо

преди 2 години

Ако в ЕС не искаха нашите емигранти - те щяха да останат тук и да се борят срещу мафията, иначе няма да имат какво да ядат. А сега ... Може би е добре че никой не иска да приютява афганистанците - може би те ще се борят за своят образ на живот ?

62

Край

преди 2 години

Предлагам да спасим отбора им по плажен волейбол, синхронно плуване, художествена гимнастика. Да спасим балерините от Кабулската опера, водещите на прогнозите за времето. И други подобни застрашени госпожици.

61

От първа ръка

преди 2 години

В статията се задава въпроса: Колко афганистанци търсят убежище извън страната? По моя информация между 38 и 42 милиона души. Джо Байдън ми го нашепва. Търси къде да ги раздели добрия старец белобради. В САЩ нямало да приеме нито един

60

В голяма степен

преди 2 години

спирането на бежанския поток от Турция се дължеше на личния ангажимент на Ердоган пред Борисов, разбира се и отстъпки за, Турски поток",нищо не е безплатно. Сега как смятате Ердоган, с манията си за величие, ясно чев голяма степен без покритие, но така или иначе факт,да разговаря с някакъв служебно назначен чиновник? Че то е под нивото му! Той не бръсне еврокомисарката, че български пенсиониран военен!

59

млад авган

преди 2 години

аз идва туктук много хубавослави пее кючекв чалгатеки ханъми кълчат сеплефнелиеф прави гейпарадпара има в чекмеджето нас даватнаселение будали и гостопремнивсе ваксини и ще умиргаттук мнгого добреицвинявам се за глешките