150

Анонимен

преди 3 години

Така е ,Костов съсипа българския дух.По заръка на запада,затвори и атомн.централи От притеснения умряха около 300 хил човека. Днес ни казва да чакаме истината.А чрез Борисов и се нагледахме,той просто узакони голата поляна.Младите,които завършват ни питат: Какво ни оставихте и на кого ни оставяте.Какво да им кажа,вдигах двата пръста,излъган,за да сте сираци днес.

149

Знаещият

преди 3 години

До *** въпроЗТози на когото казвате , че е тиква , ама с акъл!

148

Един от митинга

преди 3 години

Костов престани с лъжите :1. Ти създаде Олигархията на СДС - Кръга Капитал и Прокопиев ;2.- Кръгът Агнешките главички; 3. Когато направихте коалиционен кабинет не направихте нищо сериозно , та дано мине давността за далаверите!4. След срещата на агнешките главички и измислените боянски ливади си затворихте очите за всички грешки на едните и другите! ;5. Разбихте СДС нароихте една каруца измислени партии , коя от коя по близка до САЩ. Вкарахте един вагон измислени НПО-та , финансирани от САЩ !

147

зоро

преди 3 години

Много комунистически *** тук (или един два, които пишат с различни никове).Ама като дойдат избори и бсп затъва ли затъва. Там не може да гласуват с никове.А добре, че беше Костов, че и досега щяха да са 3-4 $ заплати. И да се редят на опашка за хляб.

146

проЗ въпроЗ

преди 3 години

До всички плювачи ! Командира бил такъв, ванката бил онакъв ... ама с ръка но сърцето ми кажете, един премиер след него да е би по-добър ? Царчето ли ? Станишко ли ? Орешака ли или Тиквата ?

145

Real AK

преди 3 години

...Снимката е хубава обаче. В стил "А очите му едни - добри, добри" :-)

144

Анонимен

преди 3 години

До 66 Само обясни на забравилите от провинцията българи що е то Славчо Христов и има ли той почва у нас !Иван Костов както и ОПГ на Бойко Борисов трябва да бъдат разследвани и вкарани в затвора за престъпления срещу Българския Народ!

143

66

преди 3 години

Голям процент особено от провинцията хора се отличават с плитката си памет,озлобление и отмъстителност.А също и поради некадърност са склонни на всякакви предателства за пари.За Костов нищо не помнят но четат сайтове,гледат телевизии,а на други се плаща да се плюе Костов и ДБ.Население като българското само се докарва до глад и мизерия поради затруднения в мисленето и лесно манипулиране от едни и същи бандити.Единствен който натисна бандитите доколкото можа навремето бе Костов.

142

Емо Швепса

преди 3 години

Какъв враг на БСП е бил тоя черен папагал, след като е комунист - преподавател по политономия!Нищо никога не е зависело от Костов, хората около него като Александър Божков, Евгений Бакърджиев, Марио Тагарински и т.н. си правеха каквото искат и станаха милионери за отрицателно време!А мутрите от обикновени рекетьори и застрахователи станаха бизнесмени-милиардери!

141

Емил

преди 3 години

Абе тия дето слагат минуси,на очевидни неща,че протестърите са свързани с мафията и олигарсите за ***-ло-Умни ли ни мислят и са толкова нагли.ДБ-всички чухме за Маджо,ДБ се помещава в офиса на Сашо Дончев,Монолова-снимана в офиса на Божков и той го потвърди,Радев -обвързан с ДС-Александър Маринов-стратегически съветник, създател на Мултигруп, олигарсите ,Бобокови,Божков.Изчезвайте бе нагли Бо-Клу-Ци.

140

Анонимен

преди 3 години

Костов пак хвърли камък в блатото и от там се посипаха ругатни и обиди.20 години след него България тъпче на място,защото се управлява от некадърни и корумпирани управници.

139

Анонимен

преди 3 години

БСП си навря оная работа като замени Костов с царя и сетне с борисов и още не може да се освести. костов беше ужасен враг, но после се оказа, че сами си създадоха по-големи врагове.

138

Анонимен

преди 3 години

Е по-времето на Баце имаха силно влияние върху цялото народно събрание, то опозиция нямаше. Сега барем една трета рипа срещу ръжена. Инак коментара на Костов е ясно срещу кого е насочен - директно сочи чалгара като прислужница на Доган.

137

Константинос

преди 3 години

Костов, ти разсипа България, Костов!Жан Виденов поне беше мъж - изгони Сорос като куче!Даже не знам дали е имало друг министър-председател някъде по света, който като него да откаже среща на Сорос!Докато ти чинно спазваше заръките му - съсипа селското стопанство, продаде заводите по 1 лев, остави няколко милиона души без препитание и изгони стотици хиляди души в чужбина!Благодарение на такива като теб, Костов, в момента в магазина няма български зеленчуци и плодове!Костов, безроднико...

136

Real AK

преди 3 години

До Анонимен #153...Не, Иван Костов бе наемник на Олигархията и Мафията. Същите тогава поръчаха и албум на Слави Трифонов с възрожденските "гавъри", с който да изкарват студентите на протести. Но днешните млади с вече право на глас няма как да помнят тези неща...

135

Анонимен

преди 3 години

ИВАН КОСТОВ Е БАЩА НА ОЛИГАРХИЯТА И МАФИЯТА

134

Анонимен

преди 3 години

България е бедна заради приватизатора Костов.

133

Анонимен

преди 3 години

Костов съсипа прехода и изобщо идеята на демокрацията. Ако сега сме се докарали до тук той има огромна вина.

132

Анонимен

преди 3 години

Всъщност злото на България са Костов и Черепа. Точка , и след двамата трева не никне.

131

Млъкни,

преди 3 години

крадец и разсипник на България.