146

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Вече на два избора истината за ГЕБР блесна като светкавица,оказа се че ГЕБР също е ялова партия като другите партии,който в момента са в парлаМЕНТА.

145

Анонимен

преди 2 години

Този политически хамелеон за трети път смени партията и пак не отцели. Купи си фабрика на девети септември.

144

До #160

преди 2 години

СДС?? Ха ха ха!! Сбирщина от Декласирани Субекти / съкр. СДС !!/ и един файтон хора електорат с кочияш Румен Христов!! Редно е сега да има РЕФЕРЕНДУМ за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!! Схващаш ли бе тикво?? ГЕРБ?? Ха ха ха!! ***,Егоцентристи,Рекетьори и Бандити!! Съкр. ГЕРБ!!

143

Анонимен

преди 2 години

Така ли? Изглежда, че абсолютно всички разговори за бъдещето на България са без ГЕРБ.

142

Анонимен

преди 2 години

Ама другарю Митов ти що върна мандата,като искаш власт тя ти беше предоставена.Па сега президента виновен!Абе тия гербаджии са пълни откачалници.

141

Ха-ха

преди 2 години

Забавни са щатниците полюционери ! ГЕРБ били "неоколониално" робство, а руската матрьошка Радев, сигурно ни води към "свободата"/ от азиатски тип/! Майтапчии бе! И се носи смрад на рубли!

140

Анонимен

преди 2 години

"Разговорите за бъдещето на България нямало как да са без ГЕРБ" -- ако искаме неоколониално робство, премиер на конци, който получава нареждания от чуждо посолство и изпълнява безпрекословно, да, трябва да получим амнезия и да искаме пак герб да ни управлява.

139

Анонимен

преди 2 години

Дпс е етническа партия и затова не може и не трябва да бъде допускана до властта. Ще трябва да се реформира и да си смени името или да бъде разпусната защото е в нарушение на конституцията. Какво стана когато бе на власт с бсп. Беше им дадено министерството на земеделието, абсолютна грешка, където правеха всякакви безобразия,само дето не смениха официално работния език на институцията с техния майчин.

138

Анонимен

преди 2 години

"неспазването на правилата на демокрацията ни доведоха до тук" -- не ги спазваха герб включително и тоя нахален лъжец на снимката. Колкото до бъдещето, с герб не трябва да се разговаря -- те са лобистка групировка за налагане на чужди интереси от които България е винаги губеща. Аз не виждам смисъл от разговори с подобни ***.

137

Анонимен

преди 2 години

Тоя 2 пъти не успя да стане премиер и вече е в шок. Гърмян патрон.

136

Отговор

преди 2 години

До159 Докато БСП гледа паричките на ЕС, пък се навежда на Кремъл, тази партия е не само "подозрителна", а опасна за развитието на държавата! Докато стои зад гърба на на превратаджията Румен Радев, и топи собствената си държава в ЕП, необолшевиките от Позитано нямат бъдеще!

135

ХХХ

преди 2 години

Защо е тази подозрителност винаги към БСП-ДО КОГА? Мисля,че това трябваше отдавна да се изживее,за да може да се прави нормална политика,както и към ДПС.Това са комплексарски,маниакални разбирания за начина по който трябва да се прави ПОЛИТИКА на хора,които нямат адекватно на ситуацията мислене и мнение.А хората които имат отношение,защото то е на базата на политическото разделение повлияно от политиците в обществото, не знаят какво и как да преосмислят всичко което се случва...

134

Анонимен

преди 2 години

крадливи гербераски калинки сър!

133

Анонимен

преди 2 години

Грозно ама е така другите хептен неграмотни

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "ГЕРБ - ДПС е най-разумната коалиция, която има опита, капацитета и международното признание да управлява тази държава" - ;;;; - Това ще стане много скоро.

131

МИТОВ

преди 2 години

Вземи си 30те сребърника и отиди там, откъдето са те изпратили! Иначе може да закъснееш и да виснеш на самолета.

130

Костов ::: Манолова

преди 2 години

Коалиция за.... кмет, жълтите павета, правителство,........ 100% съветски агенти.....

129

1

преди 2 години

До ЦВЕТА НА НАЦИЯТА..забравил си най-хубавото цвете от банкя.

128

1

преди 2 години

До магаревъд 1914,ганчооо,талибаните на костов са при любимата ти тиква,затова са герб-сдс.

127

магаревъд 1914

преди 2 години

Тталибаните на Костов и тталибаните на Радев......много се обичат.......