257

Не разбирам

преди 2 години

Защо от днес си списва сами хвалебствен коментарии за боко. Не е ли за читателите????

256

Обективно до 305

преди 2 години

Е дай поне Е Д Н О ДОКАЗАТЕЛСТВО! ТЕ СЛУЖБИТЕ СПЯТ, НАЛИ? И НАШИТЕ, И ЧУЖДИТЕ???

255

Майна

преди 2 години

С форумни измишльотини НЕ се прави Политика. Не се управлява държава. САМО СМРАД ОТ ФОРУМНАТА ОМРАЗА!

254

До 304

преди 2 години

Всъщност в щатите и в Барселона и на други места също.Добре е обезпечен

253

Всъщност

преди 2 години

БРАВО НА БОРИСОВ. КЪДЕ СА МУ 19те апартамента? Къде са му офшорките? Защо НЕ го е страх и е БЕЗ имунитет за разлика от Радев? А ?

252

556

преди 2 години

При крад. лихвите *** в Дългопол.Ето на Боко електората. Обикаля отрано да договаря за изборите.

251

Анонимен

преди 2 години

През всякакви роли мина тоя човек, ей! Беше каратист, кмет, футболист, даже и в ролята на министър-председател! Може пък да се бори за званието "Народен артист", знам ли го...

250

НАРОДЪТ

преди 2 години

БОРИСОВ Е НАЙ- ДОБРОНАМЕРЕНИЯТ ПОЛИТИК ОТ ВСИЧКИ ДО МОМЕНТА. САМО ОБЕДИНИТЕЛ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА С УСПЕХ. ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА АДЖАМИИ И ШНОРХЕЛИ.

249

морски

преди 2 години

Смятай колко го е страх другаря Борисов да не влезе в панделата.В деня на победата при Шипка да е с турците сама и само да го спасят от това което го чака.камъните дето падат ще те ударят по тиквата.

248

Обективно

преди 2 години

ДО МРАЗЕЩИТЕ: НЯМА НИТО ЕДНО ДЕЛО ИЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КОРУПЦИЯ НА БОРИСОВ. ДОРИ НЕГОВ ЗАМ.МИНИСТЪР ОСЪДИ АНТИКОРУПЦИОННАТА КОМИСИЯ ЗАРАДИ ЛЪЖЛИВИ ОБВИНЕНИЯ БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. БОРШСОВ НЕ Е ИДЕАЛЕН, НО Е НАЙ- ДОБРОТО ЗА БГ, ЗАСЕГА.

247

хей, 286

преди 2 години

Направете си вие погребален оркестър! Нали разнасяха вашите идоли ковчези и бесилки миналото лято? Спокойно може да си направите погреблен оркестър и да загробите България. Нали това искате? Да потопите България в хиперинфлация към където сте се запътили. Свръх цени на тока. Свръх цени на основните храни. Какво още искате? Киро Канадеца нали раздаде на неговите приятели службички и смениха всички шефове на БНБ? Готви се голямата кражба на века.Ще източат 60 милиарда. А вие ще си кибичите в нета.

246

Анонимен

преди 2 години

Да вземе и Дебелян, нали фирмите са негови. Да си ги нагледа

245

Анонимен

преди 2 години

Тези обиколки водят ли му се за трудов стаж?

244

Анонимен

преди 2 години

Борисов и неговия оркестър за кражби и корупция...

243

ДО 286

преди 2 години

Може да си направи каквото иска.Не сте вие хората да казвате какво ще прави.Минал е случайно от там.Това е част от обиколката на Борисов през последните дни.Минава десетки селища и проверява какво се е свършило до момента от кметовете,които са искали помощи за общините.Като даде за софиянци милиарди за метрото-за тези хора е дал малко пари и отива да види.Тези хора също плащат данъци.Където си иска ще ходи.Като е минал случайно и кво?Да бяга от хората ли като го канят? Не сте в ред с преценката.

242

КЛ

преди 2 години

"Моделът "Борисов" е да носиш отговорност, обяви бившият премиер".Не, Баце, моделът Борисов е връзкарство, шуробаджанащина, сервилност и лакейство,и най-вече безмерна алчност за пренасочване на държавния ресурс към собствените джобове. Не, че при другите го нямаше, но няма начин да се държиш като Бай *** и да не ти се виждат зулумите.А иначе Бочко се превърна в панаирджийска мечка. Показват го навсякъде.

241

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо да си направи и оркестър. Като е решил да обикаля по сватби и кръщенета, поне да е по-впечатляващо. Идва Духовата музика на Борисов, така ще скандират хората. Докато не изяде боя някъде...

240

до 279

преди 2 години

Президента в България има само представителна функция. Дори когато налага вето, ветото може да не мине в НС. Всичко се решава в НС. Вице президента е напълно излишна и разточителна службичка.Вицето в Б-я е ако нещо се случи внезапно с президента да има кой да го замести на секундата.Плащаме излишни пари за Президент.Това са 15 000 на месец.Отделно охрана и съветници.Над 100 000 на месец струва президента с екстрите.България е унитарна парламентарна република.Радев иска да я направи ПРЕЗИДЕНТСКА

239

ДО 279

преди 2 години

Борисов никога не е казвал, че иска да е Президент.Освен това президента в Б-я по Конституция нама много правомощия.Реално за момента България е унитарна парламентарна република и нищо не зависи от Радев.Нали за това ги рекетираше Радев да актуализират бюджета послед люто въпреки,че бюджета стои стабилно и до края на годината има по перата пари.Нищо не зависи от президента на Б-я, независимо как се казва.Министър председател има повече правомощия от президента.Преставителна фунция има президента

238

Анонимен

преди 2 години

Влизам в риториката на хейтърите, за да ме разберат.. Дикректно им казвам: ЩОМ СТЕ ВПРЕГНАЛИ ТРОЛФАБРИКИТЕ ДА ВИЯТ КАТО ЧАКАЛИ В НЕТА-БОРИСОВ Е НА ПРАВ ПЪТ.