16

На АлченГЕРБов Ричо

преди 2 години

наполовина пълен ли му е джоба?

15

Шуунда Бадуура

преди 2 години

Такова чудо не съм преживявала шушонаатаа ми е ми е червена като светофар толкова много клиенти никой не проверява нито ваксинира колежките.

14

Жриците също

преди 2 години

Платената любов също на пълна пара върви никай не им търси никаква отговорност платеният секс е сериозен бизнес. НЕЩО проверки ще има ли? НЕЩО ДА СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ЗА ВАКСИНАЦИЯ И СПИРАНЕ РАБОТАТА НА ПРАСТИТУУТКИТЕ !??? А ЩО МЪЛЧИ ВСИЧКО?

13

Анонимен

преди 2 години

яко сикиш-дикиш става по хотелите

12

до 11

преди 2 години

Измират от пестициди. А ти си ветеринар ли? Май не си!

11

до неразбралите

преди 2 години

Пчелите рекордно измират, а всеки да си прави извода...

10

от Стария Несебър

преди 2 години

Слаб Сезон ли ?!?!Молеха се за гола стая и пак обикалят, но за по-малко от 4 нощувки - мисия невъзможна!

9

Гиб Мелсън

преди 2 години

според мен мерките са адекватни. Не са като КПП-тата на Винету, декларациите и глобите по пет хиляди лева, че си седнал на пейка в парка. Нормално е като отида на заведение да съм спокоен, че симпатичната сервитъорка няма да ме зарази с ковид докато ми поднася питието. Като не искат да се ваксинират или да покажат документ, че са боледували да си търсят друга работа, примерно като кранисти, там на високото в крана няма кой да заразят, няма да им искат ваксина

8

морски

преди 2 години

Пълно е с полудели хора по улиците.Обясняват ми, че .е от СИЛНОТО слънце....

7

до 6

преди 2 години

Ти си лоза и те ръсят със син камък ли? Не те разбирам!

6

До 2

преди 2 години

Какво преболедуване бе пич,като имам съмнения че ни ръсят от горе? Тровя. Т. Ни и си мислим че трябва преболедуваме! По колко пъти?

5

Хубаво де

преди 2 години

За кацата говоря!

4

Хубаво де

преди 2 години

Как да го разбираме това ? И без това боднатите разнасят вируса, не е ли дискриминация и репресия за да накарат нармалния човек да стане хибрид??? Аре бегай от тука, и вие се продадохте за 30 сребърника!!! Но аз съм спокоен, Божието писание се сбъдва,а такива като тези продажници ще са в огъня! Още повече ме отвращават с тези наглости! Накрая май ще набия някой като този ако видя на улицата

3

джави

преди 2 години

Долу служебното.

2

Анонимен

преди 2 години

Те и в Израел уж се ваксинираха напълно ама каква стана тя. Преболедуване е решението. Иначе и до ден днешен Китай щеше да е развъдник на короната.

1

Анонимен

преди 2 години

не манипулирайте с написаното, 100% е за заведения на които персонала И подчертавам И посетителите имат документ, ПСР, сертиф или че са го болефували. Не е вярно че дамо за персонала се отнася. Всички.