346

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата икономика в ес, която претендира да води съюза, е зависима и окупирана от сащ. Ес е осакатен и превърнат в придатък на сащ.

345

Анри дьо Тюрен

преди 2 години

Унгарците имат исторически комплекс и таят омраза към Запада защото след ПСВ ги нарязват доста брутaлно. Франция удря латинско рамо на Румъния, като й дава цяла Трансилвания и удвоява територията й. Но какво ще прави Унгария без ЕС. В евразийския съюз ли ще ходи или в тюркския. Пpocто това граничи с фантастиката и мнозинството унгарци са твърдо против излизане от ЕС. А Франция е създала ЕС и го командори, мечтата на Наполеон се сбъдна, бъдещия немски канцлер е избран и подкрепен от Макрон.

344

Анонимен

преди 2 години

Не само унгарците ще излязат. Проблемът е че първи трябваше да излязат французите. Но колониалното им наследство не им позволява да афишират как се подменят идеите на Де Гол. Включително американската платена профанщина, която се шири за да заблуждава народите и нациите че ЕС все още някакъв фактор. Американизираните профани да кажат колко афгани ще прокарат покрай грантовете и отвличането на вниманието с плюнчето по Путин.

343

Анонимен

преди 2 години

До :)......Да-а, женичка с опит. Само че Хиндукуш беше отдавна, много отдавна, така че си излъгала някакъв оплешивял шкембелия нашенец, явно много закъсал! Не е хубаво да мразиш! Разяжда отвътре стареещата ти плът. Аз не те мразя, гнуся се от теб...

342

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 412А прабаба ти пък и на повече от 30км от селото си не стъпвала и си е тъкала дрехите сама в къщи, а прадядо ти за първи път е сложил обувки на краката си като е отишъл в казармата

341

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 414 Бягай да дишаш един въздух с Путин. Тук е България, не руска губерния.Руснаците са ни поробили, не освободили. Аман от неграмотни русофили предатели на Майка България.

340

Анонимен

преди 2 години

В ден, свързан с пролятата кръв от руснаци и българи за нашата Свобода толкова Хкременти се разтекоха тук! Срам ме е , че дишам един въздух с мнозина от малцината русомразци, които пишуркат в този сайт! Зашо не излезете на улицата да кажете какво ви е на душичките? Оновалаjно, дето знае наизуст Юрски парк (както е правилно!) нека се пробва да се е.... пред мен!

339

Анонимен

преди 2 години

Вие гледайте да не скроят превратаджиите Бгзит. Щото ще видите пари от ЕС на куково лято.

338

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 406 "при всичко положения при бай Тошо пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна." Ич. :)))) Баба ми НИКОГА не беше ходила на почивка. Като я заведохме 99та на море (вече на преклонна възраст) жената се просълзи, че е видяла морето преди да умре. (умря три години след това). А всички семейства цяло лято правеха буркани, за да имат какво да ядат зимата. Такива като теб, които си нямат идея какво е било е по-добре да не се обаждат, че се излагате като кифладжии :)))

337

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 403 Ей го пак, ти какво му говориш, той пак за мъже си мисли .... :)))))

336

Анонимен

преди 2 години

397 *** си ти. Пещерен. Сайта е наполовина американски. Работи на руският nginx. Тука секция за коментари. Всеки си казва мнението. Не е някаква арена за платени папурковци. Унгарците могат да излязат и без твоите платени циврения, на никой не му дреме за *** кадри, Орбан не случайно ви затвори хранилката там. Капиш? Ферщеен? Ъндърстенд? Понятно?

335

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен . при всичко положения при бай Тошо пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

334

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 402----- Иденце, КГБ го закриха преди точно 30 години. Клишета, клишета, плод на клиширано "мислене"....

333

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 394.........Ясен си - искаш мъжете да ти обръщат внимание...

332

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 390.....Да, мечтая, ама няма пари! За "чичко Путин" колко ще ти платят? Нопък и ти не мечтаеш да видиш Ермитажа, Александрийската колона, Московския Кремъл, Третьяковката, Великий Новгород...Просветени западняко, къде е Глиптотеката, къде - Пинакотеката и къде - дискотеката?

331

пища хуфнагъл

преди 2 години

Булекзит . Референдум. Три в едно

330

Анонимен

преди 2 години

До Орбан "Направи заводи на Mercedec и на BMW .." Ко, не! :))))

329

Анонимен

преди 2 години

Може и ще е най - добре.Но ще позволят ли Биг Брадър и Биг Систър?

328

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 390 "Щото и Биг Бен е на Запад, и Айфеловата кула, и Колизеумът, ама за тях не се сещате" Ами, нормално, по малките часове на нощта по тънките телевизии не показват Биг Бен. А може и да показват, ама да става дума за нещо друго :)) Във всеки случай е ясно какво мислят непрекъснато руските другаре. То не е и лесно, когато си беден явно и жените не ти обръщат внимание ....

327

Орбан

преди 2 години

Изплати Целият външен дълг на Унгария! Направи заводи на Mercedec и на BMW ...И за капак - увеличи три пъти Златният резерв на Унгария ...Къде е България???!