136

Анонимен

преди 2 години

Заповедта на менистъра е НЕЗАКОННА!

135

Живко

преди 2 години

Протест и бойкот на мерките! Прокрадва се задължителна ваксинация и дискриминация на неваксинираните! Да не го допускаме!

134

Между другото..

преди 2 години

Баси популистите! Може ли да ограничаваш мерките, а да го изкараш, че ги освобождаваш! Думи нямам, думи нямам как се манипулират хората, какви популисти, какво чудо! Да, ама всички видяхме, с популизъм и доноси, не се управлява държава. Не ни доведе до никъде!

133

До 151

преди 2 години

Трябва да се направи тест за клетъчен имунитет. А не за антитела. Антителата показват единствено скорошна инфеция.

132

До 147

преди 2 години

Ама не сте ни длъжни, ние не искаме да сте ни длъжни. Ние както вас, работим и плащаме осигуровки. За пример да ти дам, мен ме осигуряват на 4692 лева, което е 3850лв. От мен държавата взима 840 с това помагам на икономиката. Аз съм от здравите които не искат да си сложат ваксина. И не разбирам как точно ние ви пречим на вас, като вие също можете да сте преносители, вие също боледувате и разпространявате. След като и ние и вие сме на едно дередже, защо да се ваксинирам?С какво вие допринасяте?

131

Анонимен

преди 2 години

Фашисти

130

Шаши

преди 2 години

В цял свят ни избиват, като кучета. И ваксинирани и без ваксина, избиват ни.

129

Анонимен

преди 2 години

Тоя като пак не разбира - да си граба зеленогина и да си ходи на село.

128

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо пък васинираните да сме им длъжни на неваксинираните. Да чакат още ред по година на раждане, за да се ваксинират (както е в много държави) - да ги пазим. Да имат хронични болести, заради които не могат да се ваксинират - да ги пазим. Ама да са здрави и да имат избор от 4 ваксини, които да могат да сложат по всяко време, и просто да не искат, и ваксинираните да сме им длъжни?? С какво НЕваксинираните от тази група допринасят за благосъстоянието и икономиката на държавата?

127

Мария-Магдалена

преди 2 години

Какво стимулираш ти , бе Кацаров ? Стимулирате ВАКСИНАЦИЯТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ! Всички играете по свирката на Чудовищата от Давос !!!То , ако не играете просто няма да бъдете допуснати във Властта !ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРОТЕСКА И ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО НАШИ ДНИ !и какво се надявате да промените ? Със 1 Замах цялата планетка и Измерение ще се върне в 1-ви кл. ...На ФИНАЛА ! Дерзайте !

126

?!?

преди 2 години

Тоя след като няма проблем и разрешава да се работи повече, защо иска актуализация на бюджета за здравна криза? Те Тъппотийте на тоя станаха толкова, че се оплете, като пате. Ама неговата иддиотщина ще ни струва скъпо.

125

Шаши

преди 2 години

Оставка, оставка, оставка!!!!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Заповедта на това същество нарушава разпоредбите на чл. 4, ал. 1, ал. 2 и следващите от Конституцията на Република България.

123

Шаши

преди 2 години

Доживяхме и в България да има ДИСКРИМИНАЦИЯ.

122

Анонимен

преди 2 години

О, Стойка, пак ли ти ***? Тоз път каква лъскава играчка ще ми предложиш, за да се бодна? Да ходя на заведение? Божке, с това ако мислеш да ме лъжеш - откажи се от сега. Върви там, обсъдете, измислете нещо по-примамливо. Това - много ниска тая топка, бе!

121

Другарю,..

преди 2 години

Отивай си на село да пълниш каците със зеле, за друго не ставаш !

120

Анонимен

преди 2 години

От юли 2020 до юли 2021, България "олекна" с 50000 неваксинирани. Сега започна ново "олекване" при неваксинираните. Очаквано олекване - 25000-30000 неваксинирани.

119

Анонимен 134

преди 2 години

Това НЕ е крайната цел на ваксинацията - 10% от населението. Никой не върди че 10% васкинирано населние е достатъчно. На СЗО призивът е единствено с цел да не се получи неравенство между държавите. Защото много от богатите изчерпват ваксините. Същото е и с бустерата доза.

118

Шаши

преди 2 години

Този тормоз, няма да го спрат скоро. Ние трябва да му сложим край. От цял свят.

117

12

преди 2 години

Още малко и неваксинираните ще станат на почит, все пак за да се продължи човешкия род ще трябват здрави и силни хора, а не ГМОта направени на решето.