191

ВЪПРОС

преди 2 години

Какво още искат тези от заведенията?Намалиха им ДДС,а това не само не намали цените,а хвръкнаха нагоре.В името на пустата печалба са готови на всичко без да се интересуват,че могат да заразят техни близки и приятели.Важното е да се създава смут-мутрите трудно ще сдадат властта.Хубаво им беше при ББ-плащат си такса "спокойствие" и си живееха царски.

190

Хахаха

преди 2 години

Тролчетата на герб освен че са т.ъ.п.и, са и функционално неграмотни. В заповедна ясно пише: Отпада ограничението за ползване на до 50% от капацитета на обекти като заведения и фитнес центрове, ако персоналът и посетителите са или ваксинирани, или преболедували, или предоставят негативен резултат от PCR тест. А сега платените протестъри от герб да обяснят защо ще протестират? Ох как ще се саморазправяме с вас и децата ви. Кръв ще повръщате.

189

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този скучен протест,щели да затварят пътища и кръстовища ! Ако искат истински протест и да ги забележат трябва да откажат да вземат бакшиши и след първото кюфте следващите да са безплатни!

188

:-)

преди 2 години

До Калеко АлекоАБЕ ЕЙ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ С ТИЯ 15 ПЛЮСА КОНТРАСТИРАШ НА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ, ГЕНИАЛНА кАЛИНКО ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕШ ОБЩЕСТВОТО?!?!

187

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

КАЛЕЧКО, КАТО СИ СЛОЖИШ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЛЮС НА ТВОЙ КОМЕНТАР И ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ЧЕРВЕНА БАЛТИЯ НА ТЕЗИ НА НЕТРОЛОВЕТЕ, ДА ПРИКЛЮЧИШ ЗЕМНИЯ СИ ПЪТ КАТО ЕДИН ДРУГ ДЖОРНАЛИСТ, ПАК ТАКЪВ КАТО ТЕБЕ НЕОБЕКТИВЕН АГИТАТОР И ПЛ Ю ВАЧЧ

186

Ротшилд

преди 2 години

Ще ви ваксинирам всичките до един! Няма мърдане! Този път няма да има милост!

185

Анонимен

преди 2 години

До "ЗАВЕДЕНИЯТА" - Колко е "сивият" бизнес във вашият бранш? И стига с тези опити да "извивате ръцете" на действащо или бъдещо правителство! Аз и моето семейство можем без кръчмите и оргиите, но мисля че не съм само аз! И въобще какво ме итересуват така наречените бизнесмени с кибабчийници и шаурмата... и т.н.;) Ако действате противозаконно или противоконституционно проблмът си е Ваш! А какво да кажат лекари, учители, хора с IQ имащи шанс за просперитет, НО НЕ ЗА ВАША СМЕТКА!!!

184

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБ И СЛАВИСТКИТЕ ИМ ПАТЕРОЦИ И ДПС СА ПРОТИВ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА, РИЧАРД *** СИ ПРОТЕСТИРАЙ ПРЕД ЦЕНТРАЛИТЕ НА ТЕЗИ ПАРТИИ И ИСКАЙ ОСТАВКАТА НА СЛАВИ, БОЧКО И КАРАДАЕЪМОЛЯ ДИВЕРСАНТИТЕ НА ХУНТАТА ДА ЗАПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ НАКРАЯ 12 ГОДИНИ СТИГАТ!

183

Баче Кико

преди 2 години

Не разбирам тези защо ще стачкуват? От какво точно не са доволни? Ако са пред фалит кой ги докара до това положение през последните 2 години? Ако случайно през последните 2-3 ковид вълни ги е затварял 2луупа и ги е докарал до просешка тояга да стачкуват пред мутро-палата му в Банкя.

182

Боци от Банкя

преди 2 години

Тук смърди на неваксиниран лош човешки мат'рял!

181

Анонимен

преди 2 години

Да направят като в Кипър - ако хванат нарушение е 250 000 евро глоба и отнемане на лиценза.

180

Христо

преди 2 години

Скоро платените протестъри на герб и техните семейства, ще си събират зъбките от земята.

179

Расате

преди 2 години

Ваксинирайте целия Парламент, та да изпускат до един изедниците! После ще изберем истинските!

178

До калекото

преди 2 години

Не се пъни - контейнера те зове. Малко остана и си клошар.

177

до 196

преди 2 години

Ще останат без клиенти, защото ако искат да работят на 100% трябва да изгонят 80 процента от клиентите си, защото 80 процента от хората са неваксинирани. Какво толкова не ти е ясно?

176

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алекогерберски ***, вашето протеженце Славуц ще се спихне на новите избори. И айдеее минавате на изчезванеее. ***, вашата майка Мутра ли е, а баща ви - също мутра?

175

:-)

преди 2 години

рикардо герберадо, същите и доста по-строги мерки имаше при ГРОБ ама ти тогава тупкаше топката. не ИСКАШЕ ОСТАВКИ.

174

Калеко Алеко

преди 2 години

Как не ги е срам да протестират ... "протестите" са запазена марка на метежниците от хунтата на фигуранта, имат си и Ноу-хау защитено от Адвокатската колегия на Сестрите галеви, който от тук нататък се кани да протестира ще попадне под ударите на закона за "Нелоялна конкуренция" защитен в някоя от новите комисии в Парламента, Румбата ще издаде указ с който да ги обяви за незаконни позовавайки се на "Закона за защита на държавата" и опита на бившите КаДеСари с които се е обградил .... !!!

173

Анонимен

преди 2 години

Той е против ваксинацията на персонала насила. Това ще остави заведенията и без клиенти - може ли някой да ми обясни връзката между горните две изречения? Иначе сме свободна държава, който иска да се ваксинира, кйто не иска -не, също, който иска да си стачкува - нека си стачкува...

172

Льо Пен

преди 2 години

Никакви ваксини! Искат да ни изтребят до последния българин! Чудно е как някои хора са без мозъци и са готови да се самоубиват с тези генетични отрови без да мислят!