72

Въпрос

преди 2 години

и Разпространената Информация от Правителството на Япония и Израел ли е ДизИнформация или на тях може да вярвяме?!

71

Не съм го чел

преди 2 години

Но съм сигурен, че отново има натиск за ползите от ваксината, както всичко в последните месеци. НЯМА да се ваксинираме, вие си пишете. Нахалници от класа, чак вече ваксинираните ми се струват като *** на здраво мислещите хора. На по 20-30 години ми се ваксинирали и обясняват колко ще им помогне. Те са здрави като магаре няма да разберат, че са карали КОВИД, но друго си е да си част от нещо. Като пушачите, тровят се, че да имат как да изкарат 10 минути повече почивка и да са "социални"

70

Анонимен

преди 2 години

Българската имунна ситема е калена многократно с лъжи и е непробиваема.

69

SHEFA

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ НАЛИ НЯМАТ ПРОБЛЕМИ?-ЗАЩИТЕНИ СА.-ЩО РЕВЪТ ТОГАВА ПО МЕДИИТЕ?

68

Анонимен

преди 2 години

Ваксинаторите са по-досадни от конски мухи, но не търпят различното мнение и цензурират с фашистки похвати.

67

Анонимен

преди 2 години

Дезинформацията е основно оръжие на официалните сми и правителствата!!!!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Сега прочетох, че Зуека не бил вече в Бг, щял да се прехранва с картините си и то в чужбина. Антиваксърството било със застрашителни размери у нас, а той се бил ваксинирал с жена си сред първите още януари:) Виждате ли как , който слушка го оправят навсякъде!;)

65

Анонимен

преди 2 години

Харата на които им казахте, че, ако се ваксинират са защитени от заразяване и ще се върнат към нормалното, няма как да ви вярват повече, а останалите не ви вярваха още когато започнахте ваксинациите.

64

Анонимен

преди 2 години

Да предположим, че някой иска да ни навреди с ваксините... С каква цел ще се прави това? Малко ли други болести или отрови има в храните, които купуваме? Кой ще купува всичко това, което се произвежда, ако населението на Земята намалее. Всички милиардери търсят пазари с много хора, които да им купуват стоките. Така ли никой тях няма желание и възможност да провери, дали има проблем с тези "отровни" ваксини...? То бива пpocтотия и ш'изофрения, но вашето минава всички граници...

63

Darth shadow

преди 2 години

ес върви към разпад и есср няма да просъществува

62

Анонимен

преди 2 години

И как се справят с дезинформацията - цензурират, блокират, изкарват debunked статийки, които издишат отвсякъде ако човек се вгледа внимателно. Като са толкова сигурни, защо не канят на дебат всички тези учени и лекари, които са против ваксините? И не говорим за Мангъров, а примерно - откривателят на mRNA (Robert Malone), бившият главен учен по респираторни заболявания на Pfizer (Michael Yeadon), Geert Vanden Bossche (ваксинолог, имунолог, вирусолог, работил за Bill & Melinda Gates) и много други

61

Анонимен

преди 2 години

Защо не казвате колко от постъпилите в болница СА ваксинирани?Колега на мъжа мо е ваксиниран с Модерна и в момента е в болница с пневмония след ПОВТОРНО заразяване с ковид. На съпругата му к няма нищо, тя не е ваксинирана.Кой всъщност разпространява лъжи?

60

Анонимен

преди 2 години

Така са си мислели вие колко неточности давахте като информация относно ковид бе *** и какво ви дава право да съдите, като сте същите?

59

Где го Днк-то

преди 2 години

От февруари досега се крият странични реакции от ваксините, рядко става въпрос за животозастршавщо усложнение, но дори и такива често се премълчават. Все пак за мен са по-важни дългосрочните ефекти на ваксината, а те надали ще са добре дошли за ваксинираните. Освен това е повече от ясно, че те бе са за Ковид, а защо се слагат? Може да си пишем с часове ;)

58

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има причини масово хората да не вярват на бюрократите и мисирките им. Такива са им репутациите.

57

Анонимен

преди 2 години

Дезинформацията е сред бедните, иначе казано- сред простите. Защо България е на последно място по ваксинация? Защото е най-бедна и респективно- с най-просто население. Не ми се обяснявайте колко сте умни. Във фишовете ви със заплатата ясно си пише.

56

Анонимен

преди 2 години

А за лъжите на масс медиите и властите нещо да напишете, кога ще им се потърси сетка? Първо щяхме да сме затворени за 2 седмици то ще станат 2 години, после ваксината ви пази и ще ви върне към нормалното, обикновена маска ви пази(лъжа) и още много други лъжи се разпространиха от масс медиите и властите за да плашат хората.

55

Ямболски цървул

преди 2 години

Коментар номер 60 явно си е платен пропагандатор за ваксините.

54

Анонимен

преди 2 години

Тези измукана от пръстите статия ме убеди да се ваксинирам с тези препарати хахахах.

53

Диян

преди 2 години

Ефектът от HCQ никога не е бил от типа ЕЖК (една жена каза). Имаше специалисти, които го препоръчваха и използваха и имаше ранни индикации, че помага срещу вируса, които впоследствие не се оправдаха. Но се оказа, че помага по друг начин. Тежкото протичане на ковид е свързано с поствирусна автоимунна атака на белите дробове. И точно във връзка с това има индикации, че HCQ помага. Неслучайно голяма метастудия, обхващаща 30 000 пациенти, показа 71% редукция на смъртността при хора, използвали HCQ.