12

Анонимен

преди 2 години

председател на парламента от хората на Глави. председателите на 8 редовни комисии са от хората на Глави. един месец Глави и трупата им ни разиграват тука има, тука нема. сега се сетили да бъдат опозиция, а космонавтите на кого ги оставяте?

11

Странджата

преди 2 години

Тия стават само за чалга! Хак да ни е!

10

чалга тайм

преди 2 години

на кого сте опозиция ве долни циркаджии?

9

Анонимен

преди 2 години

Ами плате вие тия изборите циркаджии

8

Джани

преди 2 години

Молете се да не стане най-лошото защото парите ви няма да ви помогнат.Въпреки че цялата държава са някакви улигофрени и дупе ще дадат

7

До вуйчо

преди 2 години

Момче ти бил ли са на война?Само като усетиш атмосферата и миризмата ще дадеш задна. Да готови сме да ги трепем, хората които сринаха държавата.

6

Явор

преди 2 години

Слави е новият Борисов, даже го надмина, защото Борисов поне управляваше след пазарлъци със Сидеров, Каракачанов, Валери Симеонов и др. Тошко Йорданов е новият Цветан Цветанов. Ива Митева все още се държи сравнително добре, но е с тенденция да стане новата ***, сори тя е болонка, но Татяна Дончева я определи така, не шефът й. Димитър Гърдев и той повтаря тезите на Слави. Същото като в ГЕРБ е. Той е деспот, а всички са му угодници. Народът греши в нещо. Два пъти попада в такъв капан.

5

Анонимен

преди 2 години

Алоооуу, Слави, имаш 65 депутата. Ти си никой. Дори не си депутат. Наемник си. Като наемник на 65 мандата нямаш думата да казваш кой ще кара влака. Това не ти е Куку шоуто или Танцувай с мен в парламента. Прави си гаргарата някъде другаде! ! НС не ти е обора. Айде, събирай си чукалата и чупкатаа.

4

Джани

преди 2 години

И ме блокира...Време ви е на всички крадливи *** да си платите.Гешев ви е пазител, а куршумите враговеДецата вече не са приоритет

3

Анонимен

преди 2 години

В тази криза всеки иска да е опозиция. Явно не искали да са първи на избори ако нямат 121 депутата. За това бяха казали избори до дупка. Диктатора Трифонов се омаза много здраво. Смешниk!

2

Джани

преди 2 години

Слави подкрепете на БСП кабинет, ако им връче мандат, президента.Баща съм на момче и момиче. Ти имаш ли деца?Прибрахме се от Афганистан, колегите са превъртяли, дори и във Кабул не съм ги виждал така.Според мен ще има скоро гражданска война, за да избягат хората които сринаха държавата.Моля те като баща, народа ще превърти след това не ни интересува колко деца имате.Нахранете бедните хорица, те нямат вина.Моля те Слави.

1

Анонимен

преди 2 години

Не ставате опозиция. Не ни будалкайте! Не може опозицията да има за шеф Председател на НС. Освен това имате председатели на 8 комисии в НС. И то на най- възловите комисии. Прекалихте. Взехне народа на България за мезе. Мислите ни за врабчета. Ще си платите с лихвине на новите избори. Има Такива Нахалнициии!