111

Анонимен

преди 2 години

Просто руската пропаганда тук е по-силна, освен това хората са масово по-прости и елементарни, необразовани крадци и измамници които все цакат, но все прецакани ходят - за справка последните избори.

110

Ковидиот-антиваксър

преди 2 години

До 145Първо викахте, че са до 2 години, сега станаха до 3 години. След месец ще станат 4 години сигурно. Ама какви сте малоуммници, Дано някой поне ви плаща да пишете руските лъжи. Нека ви хване ковида вас, да видите как се умира веднага. Антиваксърски бокклци.

109

Диана

преди 2 години

До Анонимен127 Какви "непокорни" те гонят?! Или отново манипулираш, БСП?!..Непокорни били, см.е.ш.ко! Никой не иска тук да те "покорява", значи..Апелът е към гражданската ти съвест и съзнание и не е нужно да се "покоряваш", а да разбереш степента на сериозност на проблема - може сега да не го виждаш дори, но това не означава, че той не съществува и няма да те настигне.Може би в бившите соц.страни хората имат някаква ваксина, различна от западните, която задължително ни се слага като малки деца

108

Анонимен

преди 2 години

Четете двата тома Локдаун на Михаел Морис, и ще разберете всичко за ПЛАНдемията! Включително защо за световните кукловоди беше толкова важно да махнат Тръмп, и за това очевадно, нагло, пред очите на целия свят, фалшифицираха изборите

107

мак

преди 2 години

диано, ти записа ли се вече в герб? Спри да обиждаш инакомислещите, че съвсем ще заприличаш на оня без джипка.

106

кгдр

преди 2 години

Милото ДВ цяла зима ще блее. Поредната либерастка медийка. Защо да ни е страх от кромида? И цялата гръцка и еврейска азбука да изредите страхливците хипохондрици свършиха. Сега ще п***ете газ. Както и да ни затваряте не ни е страх. След 500 години робство и 45 комунизъм, вашето изглежда като игра от детската градина. Нещата, които правите на запад, тук не минават.

105

Анонимен

преди 2 години

Според доклад на Световната здравна организация антиваксърите са душевно болни хора.

104

Диана

преди 2 години

До Българин Без общи приказки, БСП! БСП не е България, не скверни страната ни! Кажи конкретно кое не е вярно в моите приказки, за да ти покажа, колко си далеч от истината - никога не говоря нещо, което не ео причини, независещи от мен истина - не съм го видяла, осъзнала , разбрала...Не искам да кажа, че никога не греша,НО първо трябва да ме убедиш в своята правда, а това не става с общи приказки! За допотопната религия всяка наука е дяволска, а това днес е смешно...

103

Aнонимен

преди 2 години

Аз само ще напомня на всички, че сте обикновени представители на клас Mammalia, на планетата Земя, без особено полезна роля за нейното съществуване и функционирането на екосистемите й, и всички мъки около ваксините, локдауните и конспирациите лесно могат да бъдат премахнати от заобикалящи ви неща в пространството с разнородни размери - от астероиди до вируси с диаметър от няколкостотин нанометра.

102

Анонимен

преди 2 години

Диана е докторски платен ***. Тя пише и в един женски форум подобни пр.остотии.

101

Анонимен

преди 2 години

Защо,питайте Толупа.Той знае всичко.

100

Диана

преди 2 години

До Анонимен124 Първобитният човек си е първобитен, особенно ако е БСПар няма значение дали е инженер или философ! Всеки упорит БСПар може да завърши висше образование у нас, важното е да си упорит - а как ще си купиш изпитите, препишеш проектите или платиш за решението на курсовите си работи, няма значение..Можеш да препишеш изчисленията от един, а да вземеш чертежите отдруг, значи - и това е практика на БСП "инженер-студентите" у нас..Известна е БСПарската визитна картичка "*** и упорит"!

99

Анонимен

преди 2 години

Локдауня ми аресва, по улиците има по-малко бугароавстралопитеци. Няма да се ваксинирам, да идва локдауня!

98

Анонимен

преди 2 години

Където % ваксинирани е малък ще има локдауни на 100 %.

97

Анонимен

преди 2 години

Т.е. на непокорните да ходят под строй да ги бодат източно-европейци, ще им бъде отнето правото да пътуват свободно. ВЪПРЕКИ че в Чехия, Полша, Румъния, България има в пъти ПО-МАЛКО заразени отколкото в Испания, Франция, Малта, Италия... Здравна логика - никаква! Толкова със смъртоносния вирус и страшната пандемия. Всичко е бизнес и влияние. Както винаги.

96

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не се разболяват... С изключение на тези с ваксина на Астра Зенека.

95

Диана

преди 2 години

До До 96 Стига си "философствал", БСП! Философията отдавна не е силната ти страна! Виж да манипулираш и лъжеш си спец, но тези форми на човешко поведение отдавна са доказали своята непригодност по пътя на развитието - не можеш да кажеш на бялото - черно, с две думи! За неудачници като теб, БСП всичко на Земята е черно! Взимайте и се покривайте в някое мазе да чакате смъртта, явно-какво само ще се мъчите с разни "философии", манипулации, лъжи, интриги и какви ли не от тежки по-тежки проблеми..

94

Анонимен

преди 2 години

Във Франция защо не спират протестите? Нещо интелигентните западняци се запъват да бъдат опитни зайчета.

93

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 119 Но нали казват , че ваксинираните също се разболяват и ходят по болници . Те ще плащат , или не

92

Анонимен

преди 2 години

А БЕ СТРАХА СИ Е ГОЛЯМО ШУБЕ И УДАРИ ЕВРОПА Е ТАКА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ И ЩЕ ГИ ДОВЪРШИ