225

паникьорите

преди 2 години

Са най опасната пасмина ! Обаче тука е прекалено ясно ,че на паниката е дадена огромна трибуна белкем накарат колкото се може повече хора да се ваксинират ,ако и това не помогне ще се мъчат да те лишат от възможност да работиш ,ако не си ваксиниран ,НО първо ваксинираните трябва да са повече ,че да могат по-смело да нападнат не ваксинираните ,засега са малко ...Нон стоп се мъчат да уплашат колкото се може повече и да ги накарат да се боцнат ,макар ,че и три пъти да се боцнеш идва нова мутация.

224

Неваксиниран

преди 2 години

До Anonymus (259) - Аз съм антиваксър (и мога да се аргументирам защо, но с коментари в dnes.bg няма как да стане...) и не съм "плоскоземец". Ти си на ход...

223

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (241) - Прав си, че една скоротечна двустранна бронхопневмония може да убие човек. И именно това имам предвид - доказано ли е, че една такава пневмония е причинена именно ОТ коронавирус? Тоест, дали именно предполагаемия коронавиурс е задействал тази пневмония? Все пак има различни видове пневмонии, причинени от различни видове патогени... Имай предвид, че позитивен тест не значи непременно, че именно регистрирания патоген е причинител на болестта - пише го дори в PCR документации.

222

нищо не затваряи !

преди 2 години

Болните възрастните , страхливите и които са искали можеха да се ваксинират до сега по --100 пъти ! Останалите сме дървени кратуни и каквото стане ! Който не издържи довиждане по собствен избор си е . Без паника без постоянно нагнетяване на стра без трибуна за ревльовци спокойно и смело как е дошло така ще си и замине .

221

Anonymus

преди 2 години

Антиваксърите са същите като вярващите в плоската земя..

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 "Превенция Кацаров, превенция и контрол, всичко друго ще е закъсняло и ненужно." То ВЕЧЕ е закъсняло: България е в оранжевата зона,а. докато се наканят да въведат дори частични мерки, ще е цялата червена зона. Нарочно оставени да стигнем дотам.

219

Забравяш

преди 2 години

Стойчо, забравяш. Мерките са по-опасни от вируса. Не помниш ли какво разправяше?

218

До последен дъх

преди 2 години

Към този момент няма нужда от мерки спрямо учебните заведения, щото учениците са във ваканция още 20 дена. Ще решавате в седмицата преди началото на уч. година и ще ни съобщите решението си в късните новини на 14.09. и след няколко дена ще го промените. А детските градини ще работят, докато и малките не изпокапят. Къде ще ги лекувате? Националната педиатрична болница е на етап проект.

217

Анонимен

преди 2 години

Превенция Кацаров, превенция и контрол, всичко друго ще е закъсняло и ненужно.

216

Тоя

преди 2 години

КАцаров виждал ли е КОВИД Вирус или е На Доверия като Оръжията за Масово Унищожение на Садам Хюсеин, които впоследствие се оказаха, че не съществуват?!

215

анонимен

преди 2 години

Кацаров не е никакъв лекар. Няма един ден като лекуващ лекар. Той е като влечуги, които по партийна линия се хранят.

214

Анонимен

преди 2 години

До Чоко "Зеления чорап не разрешава каквито и да е мерки. В навечерието на президентските избори да затвори държавата означава едно. НЯМА НОВ МАНДАТ." ТОЧНО ОБРАТНОТО е.Ако имаме частично,а после и пълно затваряне,няма да има масови мероприятия, т.е. неговите потенциални противници не могат да разгърнат пълноценна кампания. Не само това, ами ако имаме затваряне около самия вот, това ще доведе до възможности за манипулации, особено като се има предвид, че е силовите ведомства са само негови хора!

213

Анонимен

преди 2 години

До С добро не става//// аз пък искам ваксинираните да ги гонят от работа, да не ги пускат в магазините и да ги затварят в изолатори. Наваксаните макаци сте 16%, останалите сме 84% - мнозинството има думата, нали е демокрация? Или вече станахме либерали фашисти?

212

Чоко

преди 2 години

Зеления чорап не разрешава каквито и да е мерки. В навечерието на президентските избори да затвори държавата означава едно. НЯМА НОВ МАНДАТ.

211

Чакам Отговор

преди 2 години

Кой Регулаторен Орган в България и на каква база, Проверява и Удобрява КОВИД тестове?! Как Българското Правителство е сигурно за Какво Тества Теста - имат ли Изолат на КОВИД вирус?! Отговорете ми на тези Прости Въпроси!

210

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран $почти изцяло на неподходящия за диагностика PCR "тест"...$Големи специалисти по PCR се извъдиха тука. Довчера не бяха чували за PCR, днес дават компетентно мнение относно диагностичната му пригодност. Макар че пак не знаят как работи.

209

Беновска пипа

преди 2 години

Кацаров отказва да спазва плана за борба с коронавируса, написан от самия него. В един момент ще трябва да отговаря за своето бездействие. Какви 30%? Според неговия план 30% трябваше да се въведат преди 2 седмици. От следващата седмица, според същия този план, трябва вече затваряне. Дотам ни докара с немарливостта си.

208

Ямболски цървул

преди 2 години

И този е като предните.Всички са едни и същи.Каквото им наредят господарите,това правят!

207

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае изобщо къде се намира!!! Толкова неадекватен български министър отдавна сме нямали

206

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран Какво значи ОТ корона вирус? Корона вируса предизвиква различни патологии, всяка от които може да доведе до смърт. Например, една скоротечна двустранна бронхопневмония може да убие човек. Корона вируса често предизвиква такива. С или ОТ вируса е починал този човек (ако приемем, че е приет с тежка клинична картина на заболяването с коронавирус? Какво казва безкрайната мъдрост на анти-ваксъра за такава ситуация?