139

До 151

преди 2 години

На страха очите са големи.Тия 40 000 дето ги спрягаш са крайно преувеличени.През.2020 са починали.125 000 души.Ако намериш данни за някоя от предходните 10 годин,и в която броят на починалите е под 90 000, току виж някой ти повярвал

138

До Vergy98

преди 2 години

Това са част от останалите 22 000. (От 40 000 само 18 000 са коронавирусни случаи). Т.е. част от тези хора, от 22те хиляди, са косвено умрели от коронавирус. За съжаление. Ами давайте: не се ваксинирайте. Пълнете болниците и източвайте бюджета. Ще процъфтим.

137

Иван

преди 2 години

Елементарно. Чичо Сам е пуснал новия щам.

136

Анонимен

преди 2 години

хайде като пишете за израел не пишете с премтлчаване. Дайте пълната информация за ваксинирани и за преболедували и отделно само за неваксинирани. Сега както е написана отново се търси сензацията тоест антиваксърското. Еднакъв е % та затазени от ваксинирани и преболедували и е точно от първите ваксинирани и боледували 2020 та. Не манипулирайте хората.

135

Анонимен

преди 2 години

До До 148/158 "В България хоспитализираните са много, щото болниците прибират масово хората за да вземат пари по пътека." Тъй като имам преки наблюдения от Пирогов ще ти кажа, че това изказване е пълен въздух под налягане и не съответства ни най-малко на реалността. В Пирогов даже връщат хора, за да не заемат местата за най-нуждаещите се от хоспитализация. На останалите се правят преливания буквално по коридорите и след това ги пращат в къщи. Напълно откъснати сте от РЕАЛНОСТТА!

134

Мутафчийски

преди 2 години

Невиждана ярост се задава! Снощи ядох боб! Напъна ме яко! Муааахахаха!

133

Професор

преди 2 години

20 хиляди опитни ... са се гътнали след 8 дози с РНК ваксина през 2015. Това не го казвам аз а италиански лекар участвал в експеримента. Думи на лекаря: след 8-*** доза умряха всички до един.

132

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле Сега си представи, че срещу вятъра може да бъде издигната преграда, която да пречи и вятъра да не поваля дърветата (това е ваксината). Някои страни избират да я издигнат (Израел) и от вятъра падат наситина само най-хилавите дървета, защото те не устояват и на най-леките пориви, а други страни (България) хора като теб и Мангъров обясняват, как така или иначе тия дървета вече са стари и все някога ще паднат сами, тъй че няма смисъл да се издига ограда.

131

До 148

преди 2 години

В България хоспитализираните са много, щото болниците прибират масово хората за да вземат пари по пътека. Сега обсъждат личните лекари да предписват безплатни лекарства, та да не висят толкова хора в болниците без нужда.

130

Професор

преди 2 години

Трябва всички да се ваксинират и да излезем с гордо вдигнати глави като победители и да развеем знамето на дъгата. И аз ще се ваксинирам но нямам време от работа и рискувам живота си в името на Човечеството.

129

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле "но има превенция.. от сорта на това човек да се грижи за здравете си на време, а не, когато вирусът е вече тука." Я кажи каква "превенция" има срещу хващането на вируса. Като нищо ще спечелиш Нобелова награда за медицина с такова нещо!

128

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен 142 "А ако ти не можеш да направиш връзка между това, че вируса убива това "по-болно население" ------ добре, ще го обясна така - имаш две гори. Едната здрава, другата - болнава. Идва студен фронт и вятърът поваля 4% от болнавата и 1% от здравата. Идва пожар - изгаря 4% от болната и 1% от здравата. Идва дървояд... след него пеперуда.. и така нататък. Сега разбираш ли, че каквото и да дойде, винаги болнавата гора ще даде повече фира? Ако нищо не дойде, фирата от болнта пак ще е повече

127

До Анонимен

преди 2 години

Няма най-лоши данни. Не са много хоспитализраните, не са много и умрелите. Просто се подсигуриха с бустерна доза, на пук на призива на СЗО.

126

до Хитър Петър

преди 2 години

Хахахаха и изведнъж, точно 2020-2021, лекарите почват да грешат тоооолкова много, че умират 40 000 повече от обичайното за държавата?

125

Vergy98

преди 2 години

До До Хитър ПетърС това, че много от наистина тежко болните и нуждаещи се от лечение, останаха извън болниците, за да се лекува модерната кихавица. Ето така тихомълком си измря доста народ.

124

Анонимен

преди 2 години

До 144Ааа, драги, не ставай злобен. Който копае гроб другиму, сам пада в него. А калкато до Корона вируса, вече го преболедуват, както и цялото ми семейство. Оздравяхме всички, без болница. Както и повечето хора.

123

До Анонимен 118

преди 2 години

Хоспитализирани в Израел тия дни - общо 514 Хоспитализирани в България тия дни - над 1800 (близ 4 пъти повече!)Ваксинирани в Израел от хоспитализираните - 59%, от които 80% СА ХОРА НАД 60 години. Къде са младите хоспитализирани? ?? Умрели???Израел си измиха ръцете да се докопат до бустер. Не са глупави те. Ние сме глупаците.

122

Анонимен

преди 2 години

Май ни остава само да ходим да палим по една свещ, да не ни среща мечка, щото от ваксините файда нанай.

121

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен "Няма "ранно диагностициране" на вирус, който без симптоми може да ти докара такова нещо буквално за ден" ------- но има превенция.. от сорта на това човек да се грижи за здравете си на време, а не, когато вирусът е вече тука. Нещо то сорта на "га ядохте кИфтета на преко, нИ рИвахте"! И идея си нямате какви чудеса правят спортът и правилното хранене!

120

Някой си

преди 2 години

Не съм ваксиниран, и не мисля. Просто не смятам, че съм в рисковата група. Но, новината че ваксините не вършат работа, не ме радва, нито успокоява. Защото показва, че за момента нито политиците, нито науката може да ни предложи решение на проблема, който ни задушава повече от година. Развитието на ситуацията очевидно не зависи от нашите действия. Остава ни надеждата нещата да поемат в посока на подобрение на ситуацията. Иначе хаосът бавно но сигурно ще ни погълне!