123

Истукан

преди 2 години

Ами като ходят да протестират, ще ядат бой. Никаква полза от тези протести. Изборите не решават нищо. И 10 поредни предсрочни избори да имаме, няма нищо да се промени, а парите само ще отидат за избори вместо за пенсии и заплати.

122

Случаен минувач

преди 2 години

Кажи имена, бе пияницо! Имена, имена, имена! Иначе нищо не правиш!

121

до 129

преди 2 години

Ми да бяхте изкарали записа преди година, сега нямаше да ревете.ПП. Много новодошли герберчета не могат да понесат факта, че няма да намажат и те нещичко, оттам цялата тази истерия - изтърваха келепира.

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Според СНН, Дойче Веле, Брюксел и Вашингтон полицията няма право да малтретира протестиращи даже когато ги нападат! Справка - Украйна, Русия, Сирия, Либия, венецуела !

119

Анонимен

преди 2 години

АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ НЕЩАТА КОИТО РАДЕВИТЕ ХОРА НАТВОРИХА

118

боклук

преди 2 години

Ти като министър защо не поиска и второ изслушване в парламента - как биха,плюха,ръгаха и палеха полицаите ? Защо не си справедлив ?

117

Не лъжи

преди 2 години

Милиционер такъв, жената разказа,че е призовала двама от '' жертвите '' да дадат показания , а те дори не са се явили. А я ти кажи шефа на биячите- Ангелчо ,ти после къде го назначи ?

116

Анонимен

преди 2 години

На прага на мигрантска криза ми зове да сме сринели цялата система на МВР. Абе много било лесно да си лигаво софиянче, живеещо в облаците, което си въобразява, че трябва да му се изпълняват всичките прищевки.

115

аз

преди 2 години

До нн-------------когато протестиращите замеряха полицаите с павета, фекалии,урина, палеха слама тогава трябваше да изядат някоя и друга палка. Никой нямаше да може да каже и копче. Ама да млатят вързани и повалени хора това е неприемливо.

114

Анонимен

преди 2 години

ЛЯТОТО НА 2020 Г СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА Е ДРЪПНАЛ ШАЛТЕРА НА МЕТРОТО И СПРЯ ТОКА - ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧЕН ТАЛИБАНСКИ АКТ- ТОЙ КАКВО НАКАЗАНИЕ ПОЛУЧИ- ДАМАДЖАНКАТА С КОНФИСКУВАНИ ИМОТИ ЗА НЕЯСЕН ПРОИЗХОД НА ПАРИ.

113

нн

преди 2 години

Няма лошо да се разнищи случая с протестиращите. Шепата протестиращи луднаха хората по онова време, то не бе затваряне на кръстовища, то не бе поругаване на МС, камъни , яйца, домати, слама и т.н. Рашков и Хаджигенев без да са гледали всички материали, съдят, колят, бесят, изкарват полицията демони, садисти, убийци и т.н. Искаме да видим и протестърите, те цвете ли са, вода ненапита ли са? Самият Рашков призна че не е гледал стотиците записи, а е изкарал само този и съди ли съди. Нека се види и какви мерки има вземати, какво е направено, малко ли е много ли е? Какво правим, ако протестърите, н

112

*/*

преди 2 години

А за "полицаите" с боксовете,татусите ,брадите и фалшивите значки ,защо никои не попита бре.Снимките им още са там не са изтрити.

111

Анонимен

преди 2 години

Рашков,пияна главоооо , възможно е протестърите да са били провокатори

110

всички помним

преди 2 години

Само кьорав Рашко не е видал как "деца" с бухалки малтретира майка с невръстни дечица разбивайки колата и всички вандали с бомби и павета нападат НС или Призидентство трябва да понесат най строго наказание не да се отърват с малко бой.

109

SHEFA

преди 2 години

АКО НЯКОЙ МЕ УДАРИ И СТАНА И ГО СМАЧКА.М-В СЪДА СЕ ВОДИ -РЕТОРСИЯ-СКЪПИ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ МИЛИЦИОНЕРИ-ТАКА ЧЕ ПОЛИЦИЯТА -НАЦИОНАЛНА ПОДКРЕПА И ТНТ НЯМАТ ИМУНИТЕТ.ЩО БИЯТ ХОРАТА БЕ?

108

БИТИТЕ... БИТИ...

преди 2 години

МАНОЛОВА, ХАДЖИГЕНОВ, БОЙКИКЕВ, БАБИКЯН,....... С 1О ООО ЛВ ЗАПЛАТА....................... НАЛИ ТАКА.....

107

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Аз мисля ,че изобщо не е започвала проверка,за да се говори,че е "спряла" преписката.

106

Някой

преди 2 години

Само аз ли не разбрах, че всъщност камерите са били НСО, така че Рашков да не се прави на паднал от небето ,да се чуди защо не са станали "достояние" на обществеността! Ще им изгледаме и този селски цирк, и ще ги видим как те ще правят вятър на протестите които се задават! Дайте поне един милиард отгоре на Фигуранта Радев, че го е шубе как ще изкара зимата! И няма все ГЕРБ и Борисов да да им виновни, за собствената им некадърност!

105

Омерзен

преди 2 години

До Парашутист Не ни пробутвайте тезата за изтерзаните от протеста полицаи - снимките са от 2-рия ден на протеста, а не от 122-рия. На втория ден, може да са неразположени и кисели от преяждане, препиване, прекопаване на лозето и т.н., а не от преработване.

104

Анонимен

преди 2 години

Това означава, че ако прокурорката бъде пребита няма да има нарушение на правата и.