26

Анонимен

преди 2 години

Прави са ИТН.Толкова труд хвърлиха да направят кабинет и накрая,точно човекът дето щеше да изчегърта ГЕРБ беше ударен от медиите,че бил почетен консул на някакъв остров и че бил преписал няколко страници,ама дали,не се и доказа.Ще го търсят Петър Илиев,ама е късно.Такъв друг да се съгласи на тази *** работа много трудно ще намерят!Ще сложат някой послушко като онзи от ГЕРБ-Барни Ръбъл и нищо няма да свърши,освен да целува ръка на някого!

25

Анонимен

преди 2 години

Ми на тяхно място и аз не бих подкрепил трети мандат. Предложиха им ДВЕ правителства, пищяха и срещу двете, защото нямало техни хора вътре. Как да сложиш протестъри като са т...пи колкото си искат и единственият им стремеж е лапачката.

24

Реалист8

преди 2 години

До кръгла. Кръгла нула си ти с наивното ти мнение, че протежетата на олигархията от ДБ и мутрите на Мая са алтернатива.

23

Эрдо

преди 2 години

До въпрос: лъжат избирателите си... Не дръж на тия работи. Избирателите пеят в хора до първия работен ден на парламента. После стават данъкоплатци. Една еднородна маса от ходещи портмонета.

22

22

преди 2 години

Е-хоооооооооооо, ами то и вий сте МАЛЦИНСТВО. То политика се прави от ПОЛИТИЦИЦИ, а не от чалгари с голямо его.

21

ДА

преди 2 години

категорична победа за ИТН на следващите избори с още по-голяма преднина пред умиращата групировка пестъпници ГЕРБ

20

Анонимен

преди 2 години

...с което присъствието на ИТН в политиката приключи.

19

aa1830

преди 2 години

Аз предлагам безспорния Пешо Илиев за премиер и другите му министри от служебния кабинет. Хем ИТН доволни, хем президента сит! Поне да се самозатрият взаимно, понеже явно са се взели!

18

USA

преди 2 години

*** ТИ СИ БЕЗКРАЕН ИДЕОТ !

17

Анонимен

преди 2 години

Сценаристите ще бягат от парламента със скоростта на бит паркетен лъв. Само веднъж да им отпуснат синджира... И това ще им е. Никога повече ИТН.

16

Въпрос

преди 2 години

ИТН няма да подкрепи трети мандат за съставяне на правителство---------- А ще се регистрирате ли, ако се гласува трети кабинет? Защото ако не го направите кворума пада на 88 депутата "за" и на практика лъжете и извършвате предателство срещу вашите избиратели!

15

Затова

преди 2 години

От диванчето през фейса политика не се прави! Меркел да сте я видяли така да действа, или пък Кралицата, или пък Орбан, който и да е???? Не, не сте! Видните политици работят на Терен, не от диванчето, те не мързелуват. Слави да си гледа здравето, което не му позволява да е деен и работещ!

14

Анонимен

преди 2 години

Представям си Бойко преди да беше намерил някой неизвестен ръб за премиер и после да му омръзне да се занимава и да каже абе подкрепяме президента и служебното правителство, не че ние не ставаме, това го правим защото сме много умни и отговорни.

13

Анонимен

преди 2 години

ИТН си взеха решението. Ако има избори народът ще реши дали са криви или прави. Време и останалите да решат какво искат.

12

кръгла

преди 2 години

нула са тези клоуни с пионката тошко ***, ДБ и ИСМВ са алтернативата на мафията.

11

баба мара

преди 2 години

затова да се забрани гласуването на българите в чужбина защото ни съсипватживота на тези които сме останали виждате какви де-би-ли са в нс какво бъдещеси представяте

10

Анонимен

преди 2 години

Великия самолетен лидер, разбра че е пълна нула.

9

USA

преди 2 години

СЛАФЧО Е РОДЕН ТАЕН ПУЖАРНИКАР ! БАЦО Е РОДЕН КОМОНИЗ ! ТОЧКА !

8

Анонимен

преди 2 години

на мен "номера с джипката" ми харесваше - поне докато вървеше джипката се строеше нещо, имаше работа за хората по магистралите, тока не беше толкова скъп, имаше кой да контролира мерките срещу вируса.

7

гост

преди 2 години

Някой клати яко България! Някой води страната към пропаст в момента, някой иска да ни напълни с мигранти и това не е Борисов! Това е хунтата на Радев! Съд за Радев, предателя, разсипника на България!