139

Изглежда

преди 2 години

Боко ще се окаже прав и всичко с правителството на ИТН е било едно тупкане на топката и къси пасове с Радев. Очевидно атаката към правителството на ИТН дойде от кръговете около Радев. ДСБ и ИТН бяха само говорители, защото и Петков и Кселова са от обкръжението на Радев. Хората които ИТН бяха включили в правителството си веднага бяха изчегъртани от обкръжението на президента. А след това ИТН пищи с цяло гърло как са били предадени, но и много подкрепят Радев?! И да се управлява без правителство!

138

Анонимен

преди 2 години

Абе ние тука, тия дето сме в България, цяла година ли ще плащаме за избори през 3 месеца!!! Дай да се разбереме, и на тия от чужбина да им взимат данъци за изборите, след като ще гласуват от майната си. Така де. Тия пари са от живущите в България, тия от вън си правят шоу. Сори.

137

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоТвоят гербест мутробизнес сега дуе цените и сее хаос... но скоро като КОМПИ им прибере мръсните пари и страната ще тръгне нагоре. Реви *** реви...

136

Анонимен

преди 2 години

А джудже ..ти си най големия предател ,плащайте сега изборите октомври вие и другите партийки ,до гига че разигравате коня ,о децата разбраха че не ставате

135

:-)

преди 2 години

В проекта на правителството на Има такива будали няма нито един министър на Слави, както телевизията не е на Слави... Турчинн-милиционер-турчинн-милиционер... е откъде да намерят места за министри на БСП, Мая , Хаджията и Христю

134

Анонимен

преди 2 години

Кой те е предал бе изнудвач? Правите правителство на малцинството, ама сте егати и малцинството, подкрепени от ГЕРБ И ДПС. А в същото време лъжете че сте за партиите на протеста, АМА ПА НИ ЕДИН МИНИСТЪР НЕ ИМ ДАВАТЕ, ЩОТО МИНИСТРИТЕ ВИ ВЕЧЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИ МЕЖДУ рОСЕНЕЦ и Банкя. И затова не допускате външен човек в правителството, щото не може да се реди далаверата.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "До Анониме - ако си грамотен и знаеш да изпозлваш интернет мжеш да намериш много източници. Ще те светна малко - използвай гугъл." Значи нищо нямаш. Ясен си.Следващия път не се обаждай, че такова унизително оттегляне работи срещу опитите ти. :))))))

132

F-16

преди 2 години

САЩ отменят визите за Хърватия. За българите остава да продължават да целуват американски *** още 30 години.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анониме - ако си грамотен и знаеш да изпозлваш интернет мжеш да намериш много източници. Ще те светна малко - използвай гугъл.

130

Тошко.... ,

преди 2 години

Политиката не е като да викаш ъррр след козите и овцете... Не е и като да пишеш постотии в сценариите на дългия учиндолец...Още по-малко е да демонстрираш просташко поведение в парламента.

129

баба мара

преди 2 години

вие с 65 депутати се взехте насериозно и се държахте като във вашето прос-таш-копредаване вие нвен капацитет да участвате в политикааа

128

Анонимен

преди 2 години

Тошковците били предадани. Че то никой не ги уважава, че да ги предава.

127

Анонимен

преди 2 години

До USA "Te трябваще вече да са доставени две бройки от новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V" Източник на тази информация. Чакам.

126

USA

преди 2 години

Te трябваще вече да са доставени две бройки от новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V за които платихме милиарди, но от пентагона казаха - до 2030 г едва ли ще видите самолети, и изобщо едва ли ще видите някога самолети - пито-ллатено и чао.

125

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Ако Борисов беше демократ, нямаше да убива хора с гранатомен, демократите не убиват хора с гранатомети." Я дай източник на инфармацията, че Борисов е убивал който и да било ... чакаме.

124

Анонимен

преди 2 години

До Демократ Свободен си да избереш друга система, но нещо не бързаш да го направиш. защо ли?

123

Българин

преди 2 години

До Анонимен - Христо е по голем демократ от Борисов. Ако Борисов беше демократ, нямаше да убива хора с гранатомен, демократите не убиват хора с гранатомети.

122

Анонимен

преди 2 години

До USA Даже и опроката вече не можеш да напишеш грамотно. Изтребителите трябва да бъдат доставени 2023 и 2024та. Договора, включващ доставка на резервни части и оборудване и обучението на пилоти трябва да бъде изпълнен до 2027. Въпроси?

121

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добрата система. Да живее демокрацията. Ние всички обияаме демокрацията.

120

Георги

преди 2 години

Кой ги е предал ?! Смешници.. Първо тръбяха, че не искат да се коалират с никой. Сега никой, сега пък били ги предали.