37

Шаши

преди 2 години

Гледам има много знаещи. Та пак да питам. Уши, лекува ли тази ваксина. Там някъде в данните, има ли някой, да му е пораснала коса.

36

Друга тема

преди 2 години

Ако желаете България да се оправи и да бъди реално - българска и да се дава път на българското в България, тогава издигнете Живко от Варна да управлява България ! България е мястото на нас - българките и българите !

35

Живко от Варна

преди 2 години

До кога България ще бъди ромска, турска, американска и немска ?България трябва да стани българска ! Не й отива да е друга !

34

.

преди 2 години

Гестапо ряпа да яде!!!

33

Шаши

преди 2 години

33: Нали за ваксината го повтаряме непрекъснато. Ваксината е това, което заразява. Прави набодения на контейнер за заразяване. А той си ходи, като надут пуяк.

32

Анонимен

преди 2 години

До 33, май нещо не сте си взел хапчетата. Погледнете Великобритания, там сега отминава Делта-вълната, населението е ваксинирано над 70%. На практика разликата с предните вълни е, че няма смъртност, въпреки че броят позитивни е много близък до предходните вълни. В Израел е същото, на практика имат вълна на половина на предната най-висока, а смъртност 10 пъти по-ниска. САЩ е по същия начин, Германия също бележи покачване на случаите, още е в началото на вълната, но смъртността пада.

31

Анонимен

преди 2 години

Спирайте безплатните ваксини и безплатното лечение, тези точат касата, никакво лечение, Мангъра каза чайчета , а те са си направо безплатни.

30

Анонимен

преди 2 години

Скоро и бебета

29

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам, защо *** се смятат за умни и образовани. Не забелязвате ли, че световната тенденция е, да се ваксинират лекари, инженери, учители, учени - физици, химици, математици. Само най-ниските слоеве на обществото си мислят, че са по-умни и категорично отказват, няма лошо, аз съм за напълно доброволно ваксиниране и не смятам, че трябва да се ограничават хората, които не искат да се ваксинират. Но наистина ли вярвате, че ако измрат тези учени хора, ще водите познатия ви живот.

28

Фактите Говорят

преди 2 години

Нали Следвахме Науката?! Та коя Наука следва Правителството на Меркел, защото според Израел - шанса да се разболееш от Делта-КОВИД е 700% по-голям, ако си Ваксиниран?! Също, така последната публикация в Лансет, показва че, Ваксинираните имат 251 пъти Повече Вирусна концентрация от Делта-КОВИД от НеВаксинираните!! И двата научни резултата показват, че Ваксината Поврежда Нормалният Имунен Отговор срещу Делта и увеличава риска ти да Умреш!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Я мислим дека, антиваксърите ще се куртулишат по бързо, а на бас.

26

Анонимен

преди 2 години

То и в Израел бяха над 80%, пък после писаха 58%. Масова дезинформация

25

Интернет Конспиратор

преди 2 години

заливам се от смях... нямам търпения Ваксините да почнат да дават резултати... отново в Европа ще останем само тези с Много Висок Коефициент на Интелигентност - нещо като Супер Раса от Арийци...

24

Анонимен

преди 2 години

Брей я да уточнят точноте рискове! И да се дава под съд производителя.

23

бай Тъпчо

преди 2 години

Преди 3 часа викам на жената: -Искаш ли да пийнеш една мастичка? Тя ме изгледа и вика -Ти пък, откъде на къде ти дойде на акъла... Добре де, викам-А сега ти питай мен! И таман преди малко ме попита за трети път ама отказах бе-стига толкоз, за да има за по-дълго... Инак откак дойде тоя вирус, имам повече маски отколкото *** бе, ама не ги нося-маските де.Вчера в аптеката аптекарката вика що съм без маска, питам я същото и вика-нали съм зад стъклото Ееее ами аз къде съм бе? Аптекарска работа бе...

22

Шаши

преди 2 години

864~66г.- покръстване. От 1396г. до 1878г.- покръстване. 1984-89г- покръстване. От 13 март 2020г - покръстване.

21

Нане

преди 2 години

Време е Руснаците па да влезнат в Берлин...Много се разпищолиха...))

20

Шаши

преди 2 години

***, нали трябваше да има 70% ваксинирани за имунитет. Сега и на децата ли искате ваксина. На бременните жени, през пъпа ли ще ваксинирате детето. Или .....

19

Додо

преди 2 години

Расистииии, как така над 12 години? Трябва над 12 дена! Ваксата е кивота на живота! Трета, четвърта, пета игла, после след 5-та игла - направо с абокат, прикачен към компютъра! За най-навременно ъпдейтване на чудодейния джус.

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните също заразяват. Уж де. То няма пандемия. Сами се омотаха в лъжите си.