232

Любов моя

преди 2 години

Този трябва да го екстрадират в африка.там да дава акъл на някое племе как да лови риба от река нил.

231

Анонимен

преди 2 години

Лукав, злобен, алчен човек е пРезидента! Увълчен вече, а сигурно винаги е бил такъв! Ненаситен за власт! Нефелен!

230

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли колко е сламен този човек ,почва да заплашва с националната сигурност и утре като нищо ще обяви война на парламента щото не му дават пари

229

Анонимен

преди 2 години

Много скъпо това чегъртане бе?!

228

Морж

преди 2 години

Прегладнелите комонисти си играят с страха на хората говорят приказки от типа национални катастрофи национална сигорност безпаричие глад мизерия спиране на пари фалити спиране на пари бюджети.явно за това са сложени да здухват хората и да ги заплашват и компрометират.те само това могат това им е репертуара и жалкото съжествуване на гърба на хората с държавни средства в хода на пандемия.

227

Joe

преди 2 години

Кво стана ,бе? Самоизчегъртахте се нещо,а? Зелен чорапогащник :-)

226

Съгласен с 230

преди 2 години

Бойко направи голяма грешка с това, че предложи Цачева за президент и сега сърбаме покарата му. Как може да предлага една жена, която е неизбираема по много причини? Сега руснаците, чрез КЪрнелия ни набутаха този да му гледаме г р о з н а т а жена и да му слушаме г л у п о с т и те. МИЛИАРД и 200 МИНИОНА искат да им дадем за неясни харчове. Народе мисли когато гласуваш!

225

Анонимен

преди 2 години

Никога вече ГЕРБ никога вече комунизъм!

224

РАДЕВ, ОТКАЖИ СЕ..!!

преди 2 години

ОТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.. В ИМЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ

223

Селяка

преди 2 години

Много се перчи но си личи,че страх го гони и точно в неговия стил се опитва да прехвърли вината върху Партиите.Специалисти казват,че инфлацията гони 45%.Тая пресъхнала уста днес говори много.

222

Манго джери

преди 2 години

Молявисе даите ми един милиярд че страната ще фалира няма какво да ям да ги откраднеме.забележете българи този хора какво говорят за кризи за безчаричие за катастрофи за смърт за национални катастрофи.не ти трябва да си психолог че да ги разпознаеш крадливите комонисти.толкова много искат пари че са готови да ни продадат за жълти стотинки за 2 лева.

221

Анонимен

преди 2 години

Решетниковия президент откъде накъде се занимава с бюджета. Той непрекъснато си превишава правата.

220

Анонимен

преди 2 години

Това същество открито работи против България!

219

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, пилоте, нали уж си "ас"! Управлявай сега! То с пари всеки го но може! Но ти можа (и за съжаление успя) само да ни разделиш! В това си пръв и с това ще те запомним - пРезидента разединител! А за много българи ти вече си НИЩОТО! Лошото е, че за останалите ти 2 месеца ще днесеш още куп беди с пастмината си!

218

Анонимен

преди 2 години

До ЖеничкиГледам вече сте се настрани от страх и давате извънредни пресконференции, кашата дето вие забъркахте явно е доста голяма.

217

Анонимен

преди 2 години

Сега другаря си вика ех и аз да си имах едно такова шкафче макар и нарисувано

216

До Смятай

преди 2 години

Ти като си антигерберска калинка, доволен ли си от горната статия? Имаме прогрес вече нали.. ама май анти прогрес се получава.. :)

215

Румцайс(Румбурак)

преди 2 години

Преди време Митко СМС-а обясняваше при Цветанка Ризова как се решавали кризи. Ами дойде му времето да ги решите. Обличайте рубашките, хващайте се за ръце, слизайте в мазето на "Дондуков" 2 и започвайте. Зимата зове.Бабо мравке где така,тичам Румба за храна и т.н.

214

Смятай

преди 2 години

Тази вечер пълно с герберски калинки....явно нямат скътани пари...за летни вечеренки и дремят в коментарите.....

213

Бонго Бонго

преди 2 години

Не е народа зад Радев, това са машините за гласуване,които Радев е настроил и соц.агенции, на които им се плаща.Ако идете на село ще видите за кого гласуват хората. Редник Радев 5 крачки пред строя ходим марш!