81

Бял Мъж

преди 2 години

в момента в 99% от Света като Бял, не мога дори да пътувам - където пускат, ти искат Ваксина в много малко Държави,в повечето искат Ваксина и Карантина-от 14 дена до 1 Месец затворен в Хотел на твой разноски-това са 10-ки хиляди Доларес за да си Платиш Карантината-познавам една така я обръснаха в Нова Зеландия,че не знам докато е жива дали ще може да си плати заемите за да си плати Карантината на Новозеландското Правителство. Обаче, в Същото време за Ислямистите - няма Проблеми, Света е Техен!

80

Мама Росо

преди 2 години

До почва сеБългарките или по точно жените с качества, интелектуален багаж и образование не залагат на визия тип "чалга кифла" с къси полички и силиконов пълнеж.А що се отнася до мъжете бежанци.....те и теб ще опънат няколко пъти без значение колко ти е рошава дупаарата.

79

Асан

преди 2 години

РъБъ е на прага на гражданска война :)))

78

Анонимен

преди 2 години

ЕС иска от нас да се ваксинираме, а ни внася тия тал *** ни, ЕС иска от нас да носим маски и да спазваме мерки, а в също време е окей да влизат чужденци без никакви ваксини и минати профилактични прегледи. Кой знае какво ще ни домъкнат тия, за какво са ни необразовани безхаберници???????? Писан ми от ЕС и глупос тите им!

77

Ерген

преди 2 години

Щом не пускат и се правят на претенциозни кифли Българките си заслужават да си намерят майстора бежанци изнасилвачи. Може пък дори да им хареса на нашите български жени. Ама никога не бих си взел жена, която вече е ползвана и употребена от бежанци.

76

Анонимен

преди 2 години

Не само българките, българите също, българския селянин за няколко долара ще ги закара с личната си кола, и ще си свали гащите

75

Почва се

преди 2 години

Българките както ходят с къси поли и предизвикателно облечени ще бъдат масово и групово изнасилвани от бежанците.

74

Анонимен

преди 2 години

Баси кефа! Некой вервал ли е че така ще ствне? Освободиха родината си след 20 годишна война. Това е наистина постижение. Ашколсун!

73

Интернет Конспиратор

преди 2 години

преди почти година, когато "избраха" Байдън за Президент, написах че ни чака, каквото беше при Обама - Икономически кризи, Мигрантски Вълни и т.н. Тогава ми се смяха и ми слагаха минуси, само дето вече Инфлацията е на рекордни нива и това ще се усети яко тази Зима, почнаха и Мигранските Вълни. Скоро с Крокодилски сълзи, ще Плачете за Доналд Тръмп!!

72

Анонимен

преди 2 години

Смеехте се на Валерката едно време.. Ай ся

71

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че не трябва да ги спираме на северната и западната граница, хората не са дошли в България за да живеят в по-голяма мизерия отколкото в Авганистан, а минават от тук само транзит.

70

Анонимен

преди 2 години

Трафикантите и каналджиите от южна България доволно потриват ръце. И разглеждат каталога на Bentley за 2022 година..Задава се много добра бизнес година.

69

Кал-Ел

преди 2 години

Талибаните забраниха инжекциите срещу ковид. СЗО да изтегля евтанизаторите си, защото ще им изрежат зелките.

68

Заден Въздух

преди 2 години

В Беларус се живее толкова добре, че ако отворят зоопарка, ще остане само мустака и верните во крове путино-сталинисти.

67

Бивш граничар

преди 2 години

Чини ми се,че без миниране на границата тая работа няма да се оправи...Тогава-който иска да минава.

66

Анонимен

преди 2 години

Могат да пукнат до един. Комплект с арабите, пакитата и всякаква азиатска фауна

65

Мигрант

преди 2 години

Плащат се четирицифрени суми в сериозна валута, а за тази цел се продават къщи, момичета, жените проституират и разни други работи... Няма безплатна миграция. Имаш пари - мигрираш. Нямаш - духаш супата, ако има и супа...

64

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

за Мигрантите Пандемия - няма! Те не са Задължени да носят Маски и да се Ваксинират - те са Свободни, а Вие - сте р0бите, които ще им плащата сметките и дърщерите ви ще ги задоволяват сексуално!

63

Анонимен

преди 2 години

Абе тихите да не сте на море бе братя не сте минавали на Витошка кафе да пием.Я минете да ударим по една лаваца

62

Анонимен

преди 2 години

Извънземните намерихме работа на тихите