47

Стоян

преди 2 години

Гербер :))

46

не може да бъде!

преди 2 години

Човекът е искал да запази колкото може повече демократични ценности,това е цялата работа!

45

Анонимен

преди 2 години

Американците не работят с Лидери, те са трудно контролируеми и биха могли да обединят обществото, американците работят изключително с Ефективни Меринджеи - лесно се контролират и манипулират!

44

Ха,ха

преди 2 години

Изнасял пари с коли.Баце отдавна го е надминал-изнася си парите с правителствения самолет.И после внася фурми с него.

43

Анонимен

преди 2 години

В САЩ забраниха да се пускат кубинци понеже мразят комунистите, но с отворени обятия приемат комунистите от Венецуела, Никагуа и тем подобни бананови републики сравнени с Куба.

42

Анонимен

преди 2 години

Обама, защо не спря войната, а чакаше на Тръмп? айдън лесно можеше да обърне политиката и да останат, както го направи с отваряе наюжните граници, през, които нахлуват мигранти за които не е ясно дали са ваксинирани с доказаните ваксини срещу тиф, морбили, туберкулоза други..

41

моч

преди 2 години

:)))) Избягал с 4 коли натъпкани с пари.........С какво да ги натъпче с чални и шалвари ли ?!

40

до Krom

преди 2 години

Руснаците не "бягаха" от Афганистан, причината беше Горбачов. Виж, на американците не им е сефте, имат богат опит, началото беше поставено във Виетнам! -)))

39

Анонимен

преди 2 години

Така характерно за американските марионетки. Затварят атомни централи, отказват се от изгодни газопроводи, за сметка на това сметките им в Барбадос и Панама пращят от крадени от държавата пари.

38

Анонимен

преди 2 години

Драпа пиндостанският слуга Ашраф Гани. Драпат пиндостанските "дипломати". На този фон интересна новина дойде от скандинавска страна. Шведите изказаха благодарност на пиндостанския слуга и предател Горбачьов за разпада на СССР.

37

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали и България пращаше войски в Афганистан? Ахахахах!!! Хайде отидете на тия наемници сега да им кажете, че напразно са ходили там! Само парички са смyкали!!! Само заплатки са чакали.

36

Анонимен

преди 2 години

Това е невъзможно Афганистан е мирна и цивилизована държава превел ги е по банков път.

35

Анонимен

преди 2 години

По това си личи колко сме евроинтегрирани. Наш Бибитко спокойно си живурка с пачките и кюлчетата, не го е страх от възмездие. Ако го беше страх и той като Афганистанеца щеше да офейка с чувалите с пари

34

Анонимен

преди 2 години

А златни кюлчета и пълни чекмеджета с евраци имало ли е ??

33

Калеко Алеко

преди 2 години

Това което от РИА Новости съобщават носи щемпъла на Кремъл и подписа на товарищ путин и е за консумация на рускоговорящото население и на част от нашите съграждани с български документи за самоличност и руско самосъзнание ... !!!

32

Анонимен

преди 2 години

До 27 Те американците я обучиха, че и доста добре въоръжиха, ама една само подробност не разбраха за цели 20 години, че обучените " народни войници" са си пак талибани...Сега проблема е в това, че Афган има повече американско оръжие от Натовска Полша примерно, ама кво да се прави съдба... Да се надяваме че муджахидините ще се изпозаколят самосиндикално по между си както са го правели не веднъж в миналото, а няма да опаткат някой комшия

31

Krom

преди 2 години

До Анонимен 33 - или поне на теб така ти се иска. Апропо, преди време и едни твои руски приятели, бягаха на подскоци от там, заедно с цялата си "военна мощ". Но ти деликатно не го споменаваш. Кой да знае?

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Чакай малко ние сме американска колония не руска. Къде са тези руски опорки?

29

Натовеца

преди 2 години

Всички американски *** са такива !

28

Анонимен

преди 2 години

На тия врели-некипели могат да се вържат само безмозъчните рашки. Да знаете, че бившия президент на Афганистан държи пачки по чещмеджетата като наш Боко, а не по офшорки. Да бе да.