10

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим, ще си имат деструктивен ислям, но няма да имат лихви и банки. Може и да просперират по един техен си извратен начин.

9

Анонимен

преди 2 години

Има ли вече олайн билети за стадиона в Кабул с екзекуциите на предателите?

8

Браво!

преди 2 години

Мога да ги поздравя за упоритоста и бойния дух. Ето така се защитавали и нашите деди родината, която продадохме за жълти стотинки на краварските лакеи.

7

Osman

преди 2 години

Ще видим Ердоган дали ще удържи на думата си. Каза че няма да пускат повече бежанци. Но ще дадат поданство на узбеките от Афганистан. На тези които са нормални. Афганистан е 40 милиона. Узбеките са 3 милиона. Разбира се и сред тях има радикални. Но ако позволи и тези да вилнеят из Турция Ердоган ще загуби изборите защото в Анадола вече намразиха бежанците. Отначало уж трябваше да бъдат гостоприемни ама тези дивaци от дума не разбират.

6

Анонимен

преди 2 години

Освбодиха родината си от агресора. 20 години война. Баси пичовете!!!

5

Асан

преди 2 години

Наште талибани още са бият за власт - Тиквата, славуца, Ристю, гнома, Галева и *** :)))

4

Алах Акбар!

преди 2 години

Ислям на корем и шериат до откат! Днес в Афганистан, а утре и в Европа!

3

Osman

преди 2 години

Жените ще са покрити с черни чували с две дупки да виждат. Който няма поне 20 см брада ще му отрежат главата. Това следва. Генералите им имали заповед да се изтеглят и да не стрелят по талибаните. Така каза един афганистанец по турска медия. Там има около 3 милиона узбеки - туркоезични афганистанци и той каза, че никой от властта не е излязъл да каже на народа да се бори. На войниците им е било заповядано да се изтеглят.

2

Хемус

преди 2 години

Интересно явно в Афганистан коронавирус няма!

1

Berba

преди 2 години

Какво да следва? Просперитет! Религията на мира, победи.