158

Анонимен

преди 2 години

До софтвера ще им майкиПо много неща могат да разпознаят хората,по най-различни стотици начини, даже и без да имат профил на лице или на тяло, само със сканиране на очите може и по много други начини

157

америка1332002

преди 2 години

До антиваксър защото при демокрацията докато не се проявиш не те закача полицията. дори и агитките докато не се сбият не ги закачат. после ги гонят с коне. едно време. сигурно и сега е така.а че тези момченца си бяха футболни хулигани си е вярно. при това хитреци. стоят на 3 , 4 5 ред и хвърлят камъни. а тези на първа линия обират пешкира.

156

Анонимен

преди 2 години

Не си студент, а пенсионер от старата школа с тези разсъждения. Къде са ти героите в момента? А? Що подивя България като видя това видео? Студентите дядка са на друга вълна.

155

Студент

преди 2 години

Плямпате глупости !!! Нито един от вас не се е сблъсквал с истинско полицейско насилие и сега квичите заедно с протестърите и отровените ,че видите ли имало ударени ?! Според вас тия е трябвало да ги гощават с кафе и бонбони ?! Отврат сте !!!

154

америка1332002

преди 2 години

До Анонимен аз качествен ли съм? доктор на науките . инженерните

153

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 171 Това също е част от постановката. Защо полицаите допуснаха ултрасите на протеста. Защо не ги арестуваха. Защо после им достроиха стадионите с нашите пари. Не са въпроси. Всички знаем. Няма как да ни манипулирате със старите опорки.

152

Анонимен

преди 2 години

До софтвера ще им майкиНе се притеснявай, твоето лице е безинтересно.....хахахаха :)) За какво да те следят, че гледаш порнак може би......хахахаха :)))))))

151

Анонимен

преди 2 години

До Anonymus "Всички които застават зад "полицаите" били протестиращите са народни предатели.. Факт." А какви са тези, заставащи зад паленето на полицаи, малтретирането им, унижаването им, обиждането им и посегателството над тях?

150

Анонимен

преди 2 години

До америка1332002Ти първо му поискай комунистическата книжка на Бойко, която стиска,че и заради БКП и комунистическата си книжка даже е напуснал МВР, че тогава говори за останалите, че тя ГЕРБ е новото БКП и е пълна с комунисти , някои стават и са качествени , други са некачествени!

149

америка1332002

преди 2 години

До Анонимена бе я кажи колко са избитите. избягалите ги знаем

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163На Севдето й чатка пипето, плюс това изглежда добре, уважавам е донякъде :))) Знае си мярката, рядко се показва пред камерите, добра е...само да подбира по добре кадрите си, щото има много за Карлуково :))

147

Anonymus

преди 2 години

Всички които застават зад "полицаите" били протестиращите са народни предатели.. Факт.

146

америка1332002

преди 2 години

До Анонимен ти колко пари имаше та ти ги откраднаха? хората бягат от такива като вас комунистите, които нищо не могат, нищо не знаят, но искат да живеят на чужд гръб. хора без професия, без образование а само мечтаят за диктатура на пролетариата.

145

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър шехерзада измисля по-хубави приказки

144

до 159

преди 2 години

Гергана СОТИРОВА е името и. Панически е закрит профила и във ФБ. Работила е в пицария и там отива в МВР.

143

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво казаха мутрите на Бойко буквално за протестиращите, част от които ги е наместил и в полицията - "щяхме да ги размажем всичките", но от американското посолство са ги спряли да не пребиват хората по площадите и да няма насилие, иначе щеше да има кървава Бойкова вакханалия над всички, без да му мигне окото!

142

антиваксър

преди 2 години

До америка1332002 Хулиганите вие ги прикачихте към протеста. А после им достроихте стадионите с нашите пари на тези наркомани.

141

Анонимен

преди 2 години

До америка1332002Бойко е патологичен лъжец и психопат, още като дойде на власт, започна да казва,че няма приятели, мисълта му е само грабеж и мачкане, той е ограбил и групировките , според думите на Цветанов, но явно това не му е стигнало и започнаха да ограбват всички ,но така унищожиха населението и държавата! Стотина човека унищожават България,населението и вече са към финала да закрият България, вижте колко е активното население, близо 2 милиона или избягаха или бяха избити последните 12 г

140

Ама как ?!

преди 2 години

Как за превишени правомощия??? Къде е делото за блудство над обездвижено момиче и гаврата да снимат гърдите му ???

139

Ко?

преди 2 години

Е как 4-***? От кадрите бройката е значително по голяма!