170

Анонимен

преди 2 години

Предполагам знаете защо полицейските структури се наричат силови - в екстремни ситуации , като протестите с ескалираща агресия , заплаха на държавни институции и обществения ред , при необходимост да прилагат сила. В противен случай щяха да се наричат балетни структури. Вината на нашите полицаи беше , че пипаха с прекалено меки ръкавици.

169

Анонимен

преди 2 години

Доколкото разбирам това са кадри от камерите на МС, та се чудя как така са крити, достъп до тези камери имат малко хора, как може чак сега да излизат тия кадри, защо не са предени на съда

168

Анонимен

преди 2 години

Задайте си въпроса защо от май до вчера, това видео не се показа...?! Всичко се прави за отвличането на вниманието от важните проблеми в България и скандалите в парламента... Чашков и Чорапа се чудят, какво да измислят за да има разделение в обществото. Пoдли комунисти... А гамените не си получиха заслуженото. Малко ги бият.

167

Анонимен

преди 2 години

Никой не оправдава полицаите за побоя, но и никой не оправдава насилието срещу полицаи. Явно нещата са се ръководели от т.н. адвокат Хаджигенов, който първи хвърляше яйца и камъни по полицаите. Сега ще трупат политически девиденти, когато цените скачат до небесата и др. Радев и неговите болонки нищо не правят.

166

Анонимен

преди 2 години

А тази прокурори, които скриха записа преди една година под наблюдение ли са? Престъпници!

165

анонимен

преди 2 години

Ако сега протестиращи започнат да замерят президента и президентството с каквото им падне, как би реагирала полицията, след като знае какви неприятности може да си навлече, и полицаите да бъдат съдени, заради протестиращите!

164

noname

преди 2 години

Това е новия предизборен клип на гербаджииски комунистически амеби. С мото , Гласувайте за нас, ние ще ви пребием безплатно.

163

анонимен

преди 2 години

От днес вече Ива Митева няма да е "болонка", а ще е "болонката на Хаджигенов"! Въпросът с полицейското насилие е глобален и ще разреши въпросите за инфлацията, пандемията и доходите на българите!

162

Анонимен

преди 2 години

Божков е стратегът на насилието, негова е идеята, да бъде отървава протестът, за да компрометира Борисов и Гешев. Затова, на протестния метеж, бяха хвърлени, сред младите, платени ултраси и хулигани. Всичко останало са спекулации и откровени лъжи, като тези на лицето Делчев.

161

Анонимен

преди 2 години

Малко са ги били.

160

Хайде, хайде

преди 2 години

Пуснаха ги по пързалката. Сега ще видите какво ще се случи. Полицаите и полицайката ще получат присъди. Най вероятно условни. Тоя който снимаше гърдите на обздвиженото момиче може и да полежи в затвора. Маринов ще излезе чист. Пък и той има имунитет в момента. И да ги питам сега биячите: "Що ви трябваше да го правите? Оставате без работа, без ранна пенсия, без парине на куп, присъда в досието, е що ви беше? Струваше ли си?".

159

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИЦАИТЕ С БАЛЕТНИ ПОЛИЧКИ И ПАЛЦИ- МАФИЯТА МЯТА ПАВЕТА, ПОЛИЦАИТЕ ИГРАЯТ ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА- ЗА МАЯ ЩЕ ИЗРИПАТ- ЯЙЦЕТРОША1КАТА

158

Анонимен

преди 2 години

Една година никой не видя кадрите и никой не им потърси отговорност

157

Оказа се

преди 2 години

че истинските престъпници носели Униформи - България при и след Борисов3!

156

Анонимен

преди 2 години

ПОЛИЦИЯТА С ВЪОРАЖЕНИЕ ОБРЪЧИ И ЛЕНТИ ЗА ХУД ГИМНАСТИКА

155

Бай Тодор от Правец

преди 2 години

сега разбрахте ли, защо имаше Белене?!

154

1984

преди 2 години

"да респектираш не значи да пребиваш хора с белезници, които са на земята..." А, да протестираш не значи да биеш майки с деца, да тормозиш хората 1 година с блокади, фекали, бесилки, ковчези, да замеряш полицаи с павета, бомби и да ги палиш. Няма един мирно протестиращ, който да е пострадал. Всички знаем, че ако полицията не пазеше протестиращите, когато блокираха пътища и кръстовища - щяхме да ги бием до смърт заради тормоза, на който ни подлагаха. Така, че благодарете на полицаите за живота с

153

Манафейко:

преди 2 години

"Сетила се Мара да се побара"... апропо - честит имен ден на Мара!

152

Анонимен

преди 2 години

Под специалният надзор на ГЕШЕФТУРАТА...............ХА-ХА-ХА..........Все едно да пратиш вълк да пази овце............СМЯХ!!!

151

Полицейска Държава

преди 2 години

от Записа се вижда, че Кадрите на Ченгетата, вече са Подготвени да Насилват дъщерите ви безнаказано! ако си Ченге - вече ти си властта!!