23

SS

преди 2 години

Питам ? Защо винаги се дава за пример героизма на нашите прадядовци,и дядовци ,като днешните българи нямат НИЩО ОБЩО С ОНЗИ ПАТРИОТИЗЪМ И ЖЕРТВОГОТОВНОСТ НЯКОГА ?Тук друг ми обяснява ,че войната била и разузнаване и обучение не само да държиш оръжие .Ще му отговоря да та еб в разузнавача ! Истината (горчивата) е че при една война всички ще избягат включително и тия с пагоните дето им плащаме уж да ни пазят.

22

Бонго Бонго

преди 2 години

Вярно е,че там е кухнята на опиума.Освен мак там и картофи не виреят.Със сигурност имат в планините ресурси,които с талибански шериат няма да открият.По важното за нас е, че на границата Рашков се праваля и много скоро ще ги видите по улиците и такива,които имат нужда и такива, които да тормозят българки.Незнам формули, но знам че е време бг да се обединят и пазят.Радев трябва да се махне и да се успокоят политическите страсти.

21

До 31

преди 2 години

Ти ако си страхливец и би изоставил жена си,децата и родителите си на милостта на талибаните (а те милост нямат),не мисли,че всички са като теб. Животът на децата ми е по-мил от моя.

20

АнонимеН

преди 2 години

ЗА 20 ГОДИНИ ПРЕСТОЙ В АФГАНИСТАН НЕ НАПРАВИХА ДОРИ ДА ИМА АРМИЯ ТАМ! ТОВА Е ФАЩ! СЕГА БАЙДАНОФИЛА И ПУТИНОФИЛА СА ЗАЕДНО И ПРАВЯТ КРИЗА ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ ФАЩ ОТНОВО В АФГАНИСТАН!!! А ЗА ПУТИНОФИЛА ОСТАВА УКРАЙНА И СИРИЯ! ВСИЧКО Е ДОГОВОРЕНО

19

Анонимен

преди 2 години

Искам да ви видя тези, които тук не бягат и зад клавиатурата ще бранят територията. Искам да ви видя въоръжени, строени, чакащи талибаните да ги атакувате на нож. Майтапя се. Знам, че никога няма да ви видя, защото ще сте се скрили поне седмици преди това.

18

до 28

преди 2 години

тези данни от тамагочито ли си ги взе? пълни глупости хаха даже не знам как си ги измисляш

17

До SS

преди 2 години

Ще бягат през глава. Как какво? Това със знамето и тем подобни. Малко помислете. Ако не си излизал от кръчмите и бардаците и пред теб излезе един талибан, закърмен във война, смърт, убийства и обезглавявания. Никой няма да излезе да се бие с такъв. Колкото и тук сега да пишете за знамето и за честта българска. Затова не съдете тези, които бягат. Като са убили близки и вероятно си следващия и вие ще бягате. Толкова.

16

До SS

преди 2 години

Не всеки който държи оръжие е боец. Войната изисква разузнаване, технология и обучение. Не всеки с големи мускули и голям биткаджия е това което една държава има нужда

15

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен мега провал на Хамериканците дето бяха там 20 години. Наляга толкова пари в това блато и то си остана блато. Пълен провал на Байдън! Изнизаха се като пръдня из *** и даже не са информирали правителството че си тръгват. След несец всичко се връща по старо му, от 80-те. Провал!

14

Анонимен

преди 2 години

До 19 SSкоя родина да защитават децата ни ? Тая приватизираната ли ? И да защитават тези дето ограбиха милиарди ? Посмъртно НЕ

13

защо

преди 2 години

То не бяха монголи, не бяха араби, иранци, гърци, европейци, американци ... Оставете хората да си живеят както си искат. 2500 години не разбрахте ли, че със саби и бомби там не става. Дали ни харесва или не си е наш проблем. Малко респект. Не ги искаме - не ги пускаме вкъщи и край.

12

SS

преди 2 години

Питам ? Ако не дай боже тук стане война къде ще отидат нашите млади мъже ? Те дори и оръжие не са държали ! Те няма ли да емигрират ? Въпроса е доста неудобен.Вярвате ли ,че на мама чедото ще отиде да защитава родината ?

11

Лекар

преди 2 години

20 години само ги ручаха жабетата

10

Afghan students

преди 2 години

Е това са студенти. А не като нашите тук. Книжни тигри. Да не излизат тези на протест, че МВР-то са я закъсали.

9

Иншалах

преди 2 години

Поздравления за студентите!!

8

дядомраз

преди 2 години

Американците казаха афганистанците да се оправят и това става.Какво сте ревнали?

7

хмм

преди 2 години

Талибаните са местния народ на Афганистан, а не американците.

6

Wir schaffen das?

преди 2 години

Снощи гледах репортаж как дават милиони на джоб центровете да обучават новодошлите в Германия. Накрая обучаваните излиза, че или не могат или не искат да вършат работата. Едни ги обучаваха месеци за мед сестри. Но накрая се отказаха, понеже не знаели, че ще обслужват и мъже? Мислели, че пациентите им ще са само жени. Един го подготвяха за шофьор, но се отказа, защото щял да разкарва свинско. И така, предпочетоха да си стоят на помощи, които са същите пари. Wir schaffen das?!Немците да му мислят.

5

100йо

преди 2 години

Чакаме новата вълна , които са подготвени да влязат в Европа под определението бежанци. Разбира се, никоя неолибералка не би признала, че това са нелегални имигранти, огромна част от тях престъпници и главорези. Но няма проблем, като принесат тук обичаите си на побой, изнасилвания и осакатявания на жените си (а и не само) тогава вече неолибералките ще се напикават от кеф.

4

Хистори Ченъл

преди 2 години

Талибаните като партизаните в България 1944.Гонят американците като нов германците.Подрещат ги с хляб и сол без бой.