30

Гражданин

преди 2 години

До до всички. Ами те моите деца вече изпитаха нещо подобно през 2013. Ама тогава сигурно си си мълчал, нали червен бокллук?

29

Анонимен

преди 2 години

Партия ГЕРБ трябва да се забрани като антидемократична, тоталитарна и престъпна. Режимът на Бойко Борисов да се осъди като престъпен от парламента.

28

Нане

преди 2 години

Как са ви опорките долна герберастия... Всичките тия яничари от кадрите вън от системата и съд до дупка!

27

Анонимен

преди 2 години

Във видеото яйца и бомбички няма. Има насилие. Съд за насилниците. Още ли не са ги прибрали?

26

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не са виновни, виновен е разединителят на нацията, фигуранта с вдигнатият юмрук който поведе хунтата към бунт и метежи.

25

Ха,Ха

преди 2 години

И аз съм възмутен от тези, които *** София миналото лято и бяха платени! Кой плати хилядите яйца, тоновете домати ,които бяха хвърляни на протестите! Всичките тези , които избраха партията на Слави и другите партии на протеста! Сега те съсипват държавата, защото са некадърни и използваха млади хора само за собствени облаги!! Тези ,,деца" бяха използвани и продължават да ги използват за да прикриват некадърността си! А полицаите и те са нечии деца и бащи !

24

Изнервен

преди 2 години

То хубаво има полицейско насилие, ама дали тези битите преди това не са хвърляли камъни, бомбички и не са псувни на майка полицаите? Малко биха издържали такъв тормоз.

23

Гледна точка

преди 2 години

А кадри от действията на полицаите в САЩ, Франция, Германия и т. н гледали ли сте?

22

Реалист

преди 2 години

Уф, гоммнар, да не би ако не беше ГЕРБ на власт, а друг, тези полицаи щяха да се отнасят по-различно към протестиращи? Много лесно забравяте какво беше по протестите през 2013-2014. Винаги е имало такива, на които не им издържат нервите.

21

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ АКО ПОЛИЦАИТЕ БЯХА ИЗДЪРПАЛИ ПЛАМЕН, КОЙТО СЕ БЕШЕ САМОЗАПАЛИЛ, А НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ МУ БЯХА ОБЕЩАЛИ ДА ГО ИЗГАСЯТ- Е ДА ДЕ АМА НЕ- ТАКА ИЗГОРЯЛ Е ПО ЕФЕКТИВЕН- МОЖЕ БИ ЩЕШЕ СЕГА ДА Е ЖИВ.

20

Стефан

преди 2 години

Биеш ли се с полицията ще ядеш много бой! Не може да мяташ камани и да искаш любов!

19

Дора

преди 2 години

До град Козлодуй Който и сайт да отворя цъфва твоята злоба.А спри малко,успокой се!Ти имаш някаква параноя.Искам само да питам,какво правят тези т.нар.деца на протести.От протестните партии ни хвърлят прах в очите и си мислят,че няма да говорим какви НЕКАДЪРНИЦИ излязоха.Просто сменят темата,но няма да им мине номера!

18

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ С ИВАНУШКА АКО ТРЪГНЕ ДА ПРАВИ ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РУСИЯ- МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ВАШИТЕ ДОГАДКИ. А НАШ РИСТЬО БЕШЕ ТРЪГНАЛ ДА ГО ВЪРШИ...

17

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ С ИВАНУШКА АКО СПРЕ ТОКА НА МЕТРОТО В МОСКВА?

16

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ХАНС АКО БЛОКИРА ВАЖЕН МОСТ В БЕРЛИН?

15

Анонимен

преди 2 години

Я ДА ВИДИМ КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ПИЕР АКО СЕ НАВЕДЕ ИЗВАДИ ПАВЕ ДО АЙФЕЛОВАТА КУЛА И ГО ХВЪРЛИ СРЕЩУ ПОЛИЦАИ- КАК МИСЛИТЕ?!

14

Анонимен

преди 2 години

Тия глупости поредни ще докарат европейските институции да ги заболи корема от смях. Трябва да покажат и онуй момче от Хага, /това го има на запис/ дето се нахвърли срещу полицая с юмруци и ритници. А до тогава полицая не го беше и докоснал. Няма държава по света, където полицията да си трае когато я бият. ***.

13

Анонимен

преди 2 години

Досега защо не ги сезирахте, мина повече от година. Май ви е страх, че ГЕРБ се връща в управлението от октомври и се чудите какво да надробите.

12

До всички

преди 2 години

Които защитават тези издевателства...от сърце ви желая на вашите деца и внуци даде случи същото....амин.

11

Анонимен

преди 2 години

Да сравнят с Барселона и Париж и да кажат кое е насилие. Сравнение трябва.