36

Край

преди 2 години

Мога да разбера задължителното ваксиниране ако се забрани карането на мотор, алпинизма и скачането с парашут.Мога да разбера задължителното ваксиниране да става в тоталитарни държави.България е демократична страна и тук имаш право да избираш какво да си налееш в тялото. Само за това си струва да я обичаме и пазим.

35

Анонимен

преди 2 години

Някой ваксър ще ми обясни ли що след като го прекарах и имам антитела искате да се бода?

34

КОВИСЕКТА

преди 2 години

Канада е с един от най-добрите показатели за ваксинация в света. 82 процента от населението са с поставена първа доза ваксина срещу COVID-19, а 71 процента са напълно ваксинирани. Броят на заразените в Канада за последните две седмици се увеличи двойно.

33

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че има пробив във ваксината в Израел. Ако нямаше, то нямаше сега да ги натискат спешно за трета доза. За пробива се говори вече по всички сериозни медии.

32

Анонимен

преди 2 години

Евреите не ги гледай. Те се сношават помежду си и генът им е слаб и податлив на болести. Ние тука сме миш маш и сме кучета. Въздух, вода, храна, всичко ни е зле и сме готови да оцеляваме.

31

Анонимен

преди 2 години

Има много видове вируси, които да те разболеят. Това, че си ваксиниран против ковид те пази от ковид , не от останалите вируси. И не е доказателство , че ваксините не работят.

30

Анонимен

преди 2 години

Равносметката -2025 г.

29

ПЛАНдемия

преди 2 години

Фашизъм

28

ПИТАМ САМО

преди 2 години

И ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА

27

Бay

преди 2 години

До до БАУ ти явно знаеш езика и си го гледал без измислени субтитри :D Извинявам се :D

26

до БАУ

преди 2 години

Не, не е фалшива новина, още ли не си го гледал?

25

Анонимен

преди 2 години

Ваксините така работят, че майка ми се ваксинира на пролет и лятото се разболя няколко пъти. И от цялата работа кой спечели? Производителите на ваксини, антибиотици и всякакви други лекарства, които майка ми пое през последните няколко месеца. Те, всъщност, производителите на ваксини като нищо може да са създателите на вируса.

24

Бay

преди 2 години

До до БАУ това е фалшива новина. :D

23

до БАУ

преди 2 години

Мен също ме дразни, че от данъците ми накупиха на килограм 13 милиона дози ваксини, още от началото беше ясно, че няма да се употребят. Всеки се дразни от нещо. Живеем в общество обаче и ако всеки започне да си налага мнението на сила ще стане война. Трябва да се съобразяваме с различията си и да ги уважаваме.П.С. 80% от хоспитализираните в Израел са изцяло ваксинирани, казаха го по националната телевизия на Израел.

22

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам по ред причини, от които основната е, че не ми се нрави идеята да променят ДНК-то ми. Напоследък се върти теорията, че са измислили Ковид, за да предотвратят св. война, но като наблюдавам реакциите на мислещи французи, американци, италианци и пр. ми се струва, че в крайна сметка ще получим и двете в пакет, защото ония отгоре надцениха себе си и подцениха нас. Чашата вече прелива, интересна зима предстои.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз искам моите данъци да отиват за развитието на България, а не за милиони ваксини, ама кой ме пита...

20

Бay

преди 2 години

До 23 колкото и да се опитвате да ги изкарате , че не работят. Работят. Не могат да проработят напълно заради антиваксърите.

19

До бау

преди 2 години

Да, и мен. Не ми пречат. Все пак както и с политиката, когато един човек е наивен и търси някой да го оправи, не можеш да го убедиш, че не това е начина. Но когато антиваксърите се разболеят започват да псуват системата и бият докторите. Защо не били информирани и лекувани навреме. Това е лицемерие в чист вид. Ами лекувайте се с чайове, билки и знахари. Защо ходите в болници?

18

Анонимен

преди 2 години

До Бау - нас пък, неваксинираните, ни притеснява, че трябва да плащаме ваксините на вас ваксинираните. Нали не си мислиш, че те падат безплатно от небето?

17

Бay

преди 2 години

До До бау Данъци ... Каквото и ти. Искам данъците ми да отиват за развитието на България. Ти не искаш ли?