24

Анонимен

преди 2 години

По-просто е.Всъщност на около 100 г в България се ражда истински лидер, който може да пречупи нещата. Не се ли появи той - винаги ще се чака мътната вода да изтече.12 години тече мътна вода, но кадърните хора така и не се хванаха на едно хоро с ментарджиите, а и задължително условие там беше да си *** и изпълнителен.Българинът може да бъде събуден само от разтърсващо събитие, иначе никога няма да прояви желание да излезе от блатото.

23

Вернер Фон Браун

преди 2 години

Българинът е много упорит и БЕЗнадежден случай. Явно постоянното гласуване при някои индивиди се е превърнало в своеобразен ритуал, който обичат да практикуват често и да вярват, че правят нещо съществено.

22

Негласувал

преди 2 години

На 40+ години съм. Никога, никога през живота си не съм гласувал.Който не гласува няма право да се оплаква.Вие гласувалите можете да мрънкате колкото си искате.

21

Лец

преди 2 години

В преломни за народа мигове мнозина си чоплят носовете. Те най - често произхождат от семейства , в които чопленето на носа се смята за безобразие.

20

Анонимен

преди 2 години

ste doidat drugi hora ot razviti drugi obstestva i ste si napraviat druga darjava s drugi hartii, komunistite i agentite sa na izmirane za radost. svarshvat. i tehnite hartii sa v caminite za podpalki na ogan.

19

Началото на края

преди 2 години

Свестни хора НИКОГА няма да влязат в управлението на страната . Няма как да се случи . В момента единствените на които политическата ни система е удобна са корумпираните мошеници . И такива ще ни управляват ВЕЧНО .... Защото системата позволява избора на управляващи да бъде правен от неграмотни / роми / ... организиран от изманици / бизнес кръгове / ... и включващ хора които им е безразлично кой управлява / емигранти / . ТАКИВА ХОРА какво друго да изберат освен подобни на днешните ни депутати

18

крали марко

преди 2 години

траем ви още малко и после ке ви е... п... л... м.....

17

sofeto

преди 2 години

"Качете се на тротоарите да не ви бутнат колите на другарите"(Р.Ралин)... та и до днес така!

16

  Радой Ралин

преди 2 години

Беше робство турско, дойде робство мижитурско, от както свят светува все мазния от горе плува, Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра., По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака сега за сега си остава простака., Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации.

15

Чиновник

преди 2 години

До гласуваХЕвала на такива като тебе. Толкова сте лесни за клатене, че чак не е истина. От вас "отвратените" никога нищо не е зависило. Единственото, което може да решавате е с коя долнопробна бира в найлоново шише ще се наливате на пейката пред раздрънканата панелка.

14

Анонимен

преди 2 години

Българинът докато се поддава на русофилствуване, ще тъне в хаос и мизерия.

13

Перко

преди 2 години

Аз гласувам за спорта. Е ми е безразлично, кой ще спечели, защото съм си изградил частното пространство, както пише в статията. Съветвам повече българи да направят така. Първо да оправят себе си и после да се интересуват от политика

12

sofeto

преди 2 години

Питайте тези дето преди 1989г. минаха границата по един или друг начин с риск за живота. Комуняците, те ги кръстиха "невъзвращенци"!

11

гласуваХ

преди 2 години

веднъж в началото да махнем БКП, след като видях какво чудо се нарои и продължава да се рои се отвратих и не гласувам повече. Какато какзваше великия Радой Ралин: "когато си отидат отвратените остават отвратителните" ей за тва сме мнозинство партията на отвратените негласуващи халал да вие ....

10

Анонимен

преди 2 години

Отдавна разбихме претенциите за общество. Половин година няма разбирателство, чака се нещо, в очакване на Годо, и не става и не става. Ми няма да стане.

9

Анонимен

преди 2 години

Ще се справят ама друг път.. Като настъпи икономическа и финансова криза ще питат кон боб яде ли-mагаре трева пасе ли?

8

да

преди 2 години

или променете системата за да е адекватна на реалността или се изпарявайте кой от къде е има добри системи като в швейцария, ирландия, исландия, някой части на канада, където всички гласуват за определени идеи и хора прфесионалисти със необходимите умения ги изпълняват това е, няма политици, няма перчене има една фигура която представя страната за 3-4 г. и това е

7

Анонимен

преди 2 години

след толкова лъжи и крадене, как да не се отчуждят. политиците в България са противни комунисти или се учат бързо от тях.

6

Анонимен

преди 2 години

И аз съм си изградил живота ама все пак искам държавата да върви добре и за това гласувам за ГЕРБ. Яд ме е като гледам какви клоуни крякат и се въртят като кокошка без глава.

5

 ше се научите вие

преди 2 години

ние негласуващите сме мнозинство, нямаме нужда от вас и от вашите партии и политицизнам как да се справим самихайде холан