230

Бонго Бонго

преди 2 години

Ако не успее Радев да махне Гешев, го чака сериозно обвинение като свърши мандата му, ако не манипулират отново машините и Радев не стане президент, тия същите битите полицаи, ще придружават Радев към ареста и към затвора.А тия лигльовци са за арест и затвор.Били са ги защото те са били полицаи. Я да пробват в САЩ или Русия да набият полицай, да видим какво ще стане..

229

Маринела Цветанова

преди 2 години

Ако аз бях редови полицай и утре Рашков ме пратеше на границата да пазя от мигранти, без никакви скрупули щях да оставя 10 000 да минат покрай мен и да влязат, защото собствения ми министър не само няма да си мръдне пръста да ме защити, но и ще ме даде курбан на соросовите НПО-та.

228

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са милиционери. Напомниха ми за диктатурата на комунизма а лидера им ми напомня на Бай Тошо

227

Анонимен

преди 2 години

Тука гледам има много специалисти по САЩ, само да отбележа че там ако посегнеш на полицай, не бой, ами светът ще ти се стори тесен! А тук за две палки, вдигаме гирлотия. Видели сте вие полицейско насилие...!!!

226

Анонимен

преди 2 години

Поредните кьорфишеци на пияндето Чашков. Ами ако въпросните "протестиращи" са от криминалния контингент, престъпници и провокатори??? А журналята както винаги пригласят като папагали, без да проверят в детайли ситуацията. Важно е да се произведе "новина", така че стадото да блее и ***.

225

Анонимен

преди 2 години

малко ги понабили пикльовците, докато посягат на полицаи.малко им е. но е трябвало да ги бият в участъка - това е полицейстка грешка.

224

Анонимен

преди 2 години

Ако Рашков реши да обслужи коалиционните партньори на Фигуранта и започне да проверява и да наказва тези полицаи, които са си свършили работата, със сигурност ще има остра реакция от полицейските синдикати. При това в навечерието на мигрантската вълна от Афганистан. Имам предложение в тази връзка. Защо не пратят на оградата бригадите на отровното трио? Те имат опит с палатките и барикадите.

223

Анонимен

преди 2 години

След тези кадри, ако е америка, най-малко ще си изгубят работата и ще бъдат съдени за хулигански прояви. А в България сигурно се ръкопляса. Да, и в америка убиват и бият, ама ако ги хванат, ги наказват!

222

Аззз

преди 2 години

Доживотен затвор за всички от кадрите + началници, прокурори, тикви и прочее...Мамичката ви да е.а фашистка!

221

До 238

преди 2 години

Идва ви на вас времето, дето ще си събирате чейнето от жълтите павета

220

Анонимен

преди 2 години

Баси психопатите и то групово

219

Бг

преди 2 години

Наркомани в шатри....а били протестиращи....не само бити ама трябва и да са е..ни

218

Аззз

преди 2 години

До да попитамУмри!

217

Румен Владимиров

преди 2 години

Ню Йорк изобщо не ме интересува. Аз живея в град София, България, където няма 37 официално признати пола, а само два. Тук не всеки квартален парцалак има на кръста си патлак и наркотиците слава Богу все още не са легализирани. За българското общество такива като теб ще бъдат винаги само едно - дребни улични гангстери и продали се за шепа соросови долари измекярници, които не могат да бъдат еталон за моралност.

216

Анонимен

преди 2 години

Гешев прикриваше престъпниците полицаи и шефовете полицаи. Съд и затвор.

215

xaxsasб

преди 2 години

До Румен Владимиров - Имаш твърде голямо чувство за значимост и това ти пречи да осъзнаеш колко нищожни са минутите ти живот пропилени за заобикаляне на моста. Реторичен въпрос: Знаеш ли какво е да изминеш 12км за 2 часа в задръстването на Верезано Бридж в Ню Йорк? Казвам риторичен щото нищо не знаеш, ако знаеше нямаше да оневиняваш физическото посегателство с нелепи предлози. Никога не забравяй, ти, твоите 5 минути и твоят идеален център сте просто една колективна илюзия.

214

Анонимен

преди 2 години

Единият от порицаите се казва георги василев.Вижте го нъв фейса с униформата е на снимката,нисък злобар

213

Анонимен

преди 2 години

Докога на мутрите ще пише "полиция"? Обществена тайна е, че много мутри станаха полицаи защото им харесва да пребиват хора.

212

К. за Вонящото трио

преди 2 години

Малко са ги били! Заслужаваха много повече! Няма изправи се мутри! Там на земята да лежат тия ***!

211

Анонимен

преди 2 години

ако в САЩ посегнеш на полицай - умираш.а в България те правят сламен герой.