102

Off

преди 2 години

Не за теб политиката. Пуибиуай се на сеоу, слушай си чалгица и всяка жаба да си знае гьола(селото).

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119Поне си казва че политиката е за други животни селянино.....хахахаха :)) Когато си признаеш, това значи че си осъзнал..... виж кърджалийската не знам дали е научила коя е столицата на Китай.....хахахаха :)) Това е единствения човек който харесвам от ИТН, или поне тези които са по медиите :)

100

Анонимен

преди 2 години

и каква стана тя? акъл дошъл, ама г*з отишъл!

99

Анонимен

преди 2 години

Селска моме. Политиката не е за сеяндури с две гънки в мъзъчната си ко.ра. Политиката е за хора които мислят с главите си а не с офшорките си. За да си политик ти трябва много мозък. Трябва да предвиждаш неща като в шаха с няколко хода напред иначе ставаш мат. Лошото е че излъгаха надеждите на стотици хиляди. Останаха излъгани най бедната прослойка пенсионерите. Няма да им осъвременят пенсиите а хляба от 45 ст преди 10 години вечее 1.80 лв.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115Митева е това което требва да представлява един председател на парламента, даже е безкомпромисна към "своите" чалгари.....хахаха кърти мивки и цепи плочки :)) В сравнение с оная кърджалийската, направо е интелигентна и строга :) Не че харесвам строги жени, ама ги озапти набързо от джунглата, дано да си е озаптила така мъжа, щото не се знае иначе :)) Дано да е приемат в друга група, щото Славчо е катастрофа :)

97

ИТН и БСП са едно

преди 2 години

Слави Трифонов е кукла на конци на мафията и ДС, а ИТН и БСП са едно!В предизборната си кампания ИТН убеждаваха че с партии на статуквото няма да се коалират и да искат подкрепа: БСП ГЕРБи ДПС. Дори Станислав Трифонов иронизираше Корнелия Нинова и разправяше че той е по-скоро десен и няма как да се съюзи и да иска подкрепа от БСП. Какво се оказа обаче. ИТН и БСП са едно!Защото изведнъж само за една седмица се оказа че приоритетите им и програмите им съвпадали Слави Трифонов официално подкрепи кандидатът на БСП, Радев за втори мандат вместо да издигне свой кандидат. Той разбира се няма да

96

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше много убедителен и сигурен ,когато сдавайки поста каза иронично" ще ги почакам 4,5 месеца и после ще трябва пак аз да им оправям бъркотийте" Бъдете сигурни,че колкото и да му е високо егото,този човек знае какво говори.Вероятно наистина става въпрос за люта конкуренция от мафия,общество,държави.Угаждане, съобразяване,влияние и такива НЕписани нещица.Сега всеки мъти води,всеки дърпа конци-няма го обединението АНТИБорисов.Изпари се-те свършиха компромативната война и вече вас ви няма

95

Анонимен

преди 2 години

Следващия мандат е за Герб аз вярвам че те ще намерят допирни точки с останалите и ще има кабинет а итн и ината им си казаха думите ето и председателката току що се изказа за сложността на играта

94

Анонимен

преди 2 години

Иве спасявай се, щот тези аматьорчета си мислят че политиката е изчегъртване :))) Кого ще ичегъртат не е ясно.....хахахаха :)) Дай сега да изчегъртваме.....почваме за този, който Славчо пропуска удобно Доган, Маджо, Пашата, Маргините, бате ти Бойко и много други....така че спасявай се Ивче докато е време :)))

93

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, гледахте ли Кутев в "Лице в лице". Вика пари няма за никой и за нищо :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Рундю до края на месеца е пътник :)))))))))))))))))

92

Анонимен

преди 2 години

Бойче, ела си, моля те!

91

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева да преподава в НБУ с незащитена дисертация, за друго не става. А и тя каза, че като директор на дирекция е взимала повече пари, отколкото като председател на НС, тогава да се маха.

90

Анонимен

преди 2 години

Видя се ясно, че комунистите(БСП, ДБ, Мутрите) и чалгарите гледат само собствения си килипир и въобще не им пука за България.

89

Анонимен

преди 2 години

За мен лично политиката е Голяма па.......ца и затова никога няма да се захващам с нея

88

Анонимен

преди 2 години

От първият ден на протестите казвах-искате промяна,искате смяна на модела "Борисов",искахте смяна на образованието и здравеопазването,съд.Съгласен,но това са изключително нелепи искания предвид алтернативите на статуквото.ДБ и Мая са дилетанти и профани с точещи се лиги за постове,влияние,изгоди и разбира се грабеж .Нишо не могат да ти променят тея- кряскащите с компромати.Вероятно в ИТН има грамотни хора,но те си нямат представа с какво се захващат-мафия,обшество,САЩ,ЕС,Турция,РусияНе могат !

87

Дон ВитоКурдоколеоне

преди 2 години

Сложна е за вас, но не и за гросмайстор Боце Тиквунович. Той знае как. Ха-ха-ха-ха.

86

Анонимен

преди 2 години

Поредният проект на ДС днешен ДАНС ИТН отива безвъзвратно в историята лицето на снимката в потвърждение думите ми цирка приключи прибирайте атрибутите и закривайте сцената

85

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХ "оказало се" :) Б.ас.и аматьорите.

84

Анонимен

преди 2 години

Единствената която харесвам като жена и личност от ИТН, кефи ме Ивето, желязна е за разлика от другите израсли в джунглата :)) Особено като почва да им се кара, все едно са в детската градина......става за педагог :)

83

Асан

преди 2 години

Политиката е за простаци Суджук на мен суджук на теб :)))