64

Анонимен

преди 2 години

Малко закъсняха ИТН с оттеглянето на кандидата си за премиер и затова всеки с малко здрав разум виждаше, че депутатите ще трябва да гласуват това оттегляне като неуспешен опит за съставяне на правителство. Сега да видим мутрите какъв кабинет ще предложат.

63

Анонимен

преди 2 години

Когато българина никога не е имал политическа принадлежност, избира алтернативи които не са подходящи за управлението на собствената мъ държава. Това пролича, вместо да гласува за политики в които вярва, гласува за хора, които никакви смислени неща не са предложили, дори не ги виждахме в политически дебати, толкова непрозрачна партия не е съществувала от времето на БКП. Гласувахме просто за да не ББ. А сега тези лицемери обвяняват всички, че космоса им е крив, а те са супер прави

62

Икономист

преди 2 години

Ако не беше трагично, щеше даже да е смешно всеки народ си заслужава управниците

61

Анонимен

преди 2 години

Министър-председателят е много отговорна фигура, човек,който се нагърбва с отговорността да се грижи за държавата България. Тия *** и лично тази мижитурка показаха на цял свят колко сме зле българите. За това си действие заслужават да понесат справедливия гняв на народа. Защото, не , българите не сме това. Ако няма последствия при такова действие, означава, че вече нямаме държава, Може спокойно на герба ни да пише 681-2021. И без това 'изтеклите мозъци; на запад вече почти не са българи.

60

СЛАВУН Трифонов

преди 2 години

Ох Шнорхели,опитахме се да те опазим батювата,ама нали ги виждаш как напират за властта..Утре какво ще правиш в парламента? Подготви се добре- вземи си си всички дипломи,да не забравиш и вазелина...

59

Тони

преди 2 години

Употребиха ви, сега ви захвърлят, вашата роля беше дотук.Да гласуват младите българи за вас, тъй като за БСП и Радев тези млади и недоволни никога не биха гласували.Колко хитро всичко е замислено, в тайните коридори на ДС. Използваха техните гласове, за да дойдат на власт.Както някога СДС, после Царо и т.н. Но българите все така не разпознават сценария. Затова България не върви напред. Винаги същите олигарси й смечат кръвта.

58

Анонимен

преди 2 години

То бива цирк ама чалгарите и комунистите превърнаха държавата в столипиново!

57

другарят

преди 2 години

цирк другари, цирк пълен.. Приземяване трябва, Приземяване, Приземяване, Приземяване!

56

Зоро

преди 2 години

Тая Ива Митева била умна също като гуруто си- чалгаропростака от Учин дол!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор за урвата на Слави. Срам и позор за всеки дал им власт, никога никой вече не би подкрепил най-токсичната партия в Европа която създава конфликт с всеки.

54

Анонимен

преди 2 години

Да изпълзи фигуранта с детското юмруче и да въведе ред!

53

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите и комунистите ясно показаха, че личният им килипр е над всичко и за България въобще не им пука.

52

Сит на гладен не вяр

преди 2 години

Народът гладува, а тези си играят правни игрички *** ми дойди ми. Да се връща Бойко на власт и това е. При него имаше стабилност. Сега от новитеникой не може да състави правителство и само се тупка топката.

51

Нема "Иска, не

преди 2 години

Не мое се изхлузи така леко и незабелязано като пр*дня из г*щи..... Требе си понесе срама, че се е хванал с такъв смешници като Слави и Тошко

50

aa1830

преди 2 години

Пламене, съвсем искрено - дано поне си е струвало това на което те направиха последните две три седмици и имаш някаква изгода финансова! Друго не мога да кажа и да пожелая жив и здрав! Аз на подобно хоро не бих се хванал било то и за милиони. Човек за едното достойнство и име живее в крайна сметка!

49

Анонимен

преди 2 години

Долу парламента и републиката! Да живее царство Чалгария и абсолютната маймунархия! Слава на царина Софи-Марина!

48

ПроСоТо

преди 2 години

добре,линка не минава!..Но все пак:..-Искам да поздравя госина Пламена Николова с една песен,изпълнена от Костадин Гугов:..-"Зайко кукурайко"..Има я в "тубата",ще я намери много лесно.../така става ли?/..

47

Калеко Алеко

преди 2 години

Иска, не иска ... Пламенчо ще трябва да опере пешкира на Каналето и Шоуто му, същото се отнася и за петърчо ... За сега КуКуБенда се разтуря до второ нареждане, като преди това изпълни заръката да даде доверието си на фигуранта за преЦедентските му избори ... На финала на поредния си спектакъл, Учиндолският месия заключи че само Румбата изпълва със съдържание представата му за Върховен главнокомандаващ на нацията, въпреки че всички видяхме докъде водят представите и визионерството му ... !!!

46

Рива Митева

преди 2 години

Ама моря ви господин Шнорхел, влезте в залата!

45

АнонимеН

преди 2 години

НА СЛАВИ МУ Е ПРОСТЕНО ДА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ , НО ЯВНО ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ СЪВЕТ Е СЪСТАВЕН ОТ ПЪЛНИ ИДЕОТИ ДЕТО НЯМАТ НИКАКВИ ЮРИСТИ ЯВНО!