49

Анонимен

преди 3 години

Май пак ще учудваме света - затворени болници , но отворени заведения

48

Ричард Еромоигбе

преди 3 години

Хахахах, пускайте само ваксинирани, да, после да няма пак "искаме помощи от държавата". Гл.у.пак с мазна коса!

47

Анонимен

преди 3 години

Случайно гледах платените и застаряващи социолози, които едва ли могат да се съревновават с бъдещето и затова са се хванали като удавници, да задържат "добруването" си при предишното управление. Помислих си, че тези платени и изхабени социолози или политолози, които не изказват свое мнение, а мнение на работодателя си, както и медиите, "важното е аз да съм добре"... За мен пък е важно и в моята държава всички да живеят добре, защото имам малък бизнес и това е важното. До момента ни унищожаваха.

46

Анонимен

преди 3 години

От затварянето и от мерките се видя че няма полза.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако кабинета на Славчо бе минал, този немит дългокос павиан лично щеше да бъде арестуван от Петър Илиев в акция предавана на живо по 7/8ТВ... ама каква стана тя.

44

Анонимен

преди 3 години

Вдигайте им ДДС на 45% и ще затворят сами без да шукнат

43

Анонимен

преди 3 години

Лешперов не реви като вдовица за ...Й

42

Анонимен

преди 3 години

някой да ми обясни понятието "заведение" че единственото за което се сещам е полумрачна дупка която мирише на фасове и банички .

41

Анонимен

преди 3 години

Абе какво стана с ваксите на АстраЗенека? Изхвърляхме ли ги, че пети месец вече никой не ги споменава, нито за случаи с кръвни съсиреци, тромби.

40

Анонимен

преди 3 години

Айде въвеждате задължителна ваксинация че ми писна

39

Анонимен

преди 3 години

Али бегов да си продава ресторантите за да задъжи по-качествения персонали да свива дейността. Не може само да се ***, а като дойде криза други да му покриват разходите, или да умират заради печалбата му.

38

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се решава тук относно пандемията, някъде някой решава кога ще започне четвърта, пета, шеста.....вълна, ваксина номер 3, 4, 5.....Някой извършва престъпление срещу човечеството. Всичко е за много пари. Стачкувайте си колкото искате, политиците от цял свят са пионки в тази глобална игра.

37

Анонимен

преди 3 години

Наистина, че трябва да се стъпва внимателно покрай тия "кръчмарчета", нали не сте забравили Митко чорапопродавача от Пловдив който съгреши преминавайки не достатъчно тихо и внимателно покрай един такъв "кръчмарин" какво му се случи. Държавата не е кръчма, че да се поставя този бизнес пред останалите.

36

Анонимен

преди 3 години

Ричи, а ти и хората в твоите заведения ваксинирахте ли се? И защо "вдигаш гири" само като стане въпрос за затваряне? Защо не поработиш в посока по-добро позициониране на бранша в очите на консуматорите? В последните години посоката е: цени нагоре, качество и количество надолу, обслужване - все така мега зле!

35

Лекар

преди 3 години

Абе защо не са блокирали намайкатипутката на времето

34

hahah

преди 3 години

Довечера ще си 0 номер ***!

33

Анонимен 22

преди 3 години

До Анонимен 22БългЪрски е ирония, не правописна грешка!

32

Татул

преди 3 години

До Президента Радев, Премиера Янев и мин стър Рашков: за българина отколе най-на почит са даскала, попа и кръчмаря. Стъпвайте внимателно, да не раздразните кръчмарите, че ще се разправяте със Суверена.

31

Анонимен 22

преди 3 години

Гледах интервю, че искат да затворят навсякъде и тогава заведенията. Нещастници такива! Нека да затворят за всички неваксинирани и тогава ще видим как ще се издържате от 15-20 процента ваксинирани."Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле" Типично по бългърски. Борете се за вашите права, но не прецаквайте останалите, защото в крайна сметка всичко ще рефлектира върху вас.

30

Анонимен

преди 3 години

Месеци след като мутрите изгубиха властта сега същите мутри организират бунтове и метежи. Много "обеднели" няма що, кръчмите им пълни, оборота укрит, осигуровки неплатени, хотели и плажове пълни та се бият за чадъри. "Горките" ни бизнесмени в каква "криза" са, та заговориха за компенсации още от сега.