67

До 92

преди 2 години

Ние знаме, че вие гербаджиите много харесвате Гоце първанов...защото беше първа дружка на банкянската мутра.Правеха се на врагове...но си поделиха властта и тихомулком нямаха никакви проблеми.Гоце си въртеше хотелите и не се бъркаше много на мутрата. Мутрата, също...беше ОК с това.Сега...Радев има непоносимост към престъпни мутри...и кормално се скара с Бойко и Гешев.Та..за това вие истинските гербаджийски комунисъи си искате Гоце.Защото просто се разбираше с вашия вожд- мутра.

66

Анонимен

преди 2 години

НА КРИТИКИ СТЕ ГОЛЕМИ, *** ПОЧВА ПРОТЕСТНА ВЪЛНА! щОТО НИЩО НЕ ВЪРВИ - ПРОПИЩЯХА ДОКТОРИТРЕ, БИЗНЕСА, ХОТЕЛИЕРИТЕ.

65

Вазов

преди 2 години

Добре че са президента Радев и министър Петков, за да осъзная в каква държава живея. Държава, която никога не се е изплъзвала от задушаващата прегръдка на комунистическите ченгета. Държава, в която наглите, арогантните, простите, крадливите са лансирани, като единсвените можещи и знаещи как. Държава, в която медийните *** на управляващото задкулисие, клепат и се.р.а.т. Лай.Н.а върху всеки, който е смислен, който обича родината си и иска да помогне тя да свети, заради дребния келипирец.

64

Анонимен

преди 2 години

Втори мандат за виновника за настоящия батак няма да има.

63

АнонимеН

преди 2 години

ЧУВАМ ГЛАСОВЕ!

62

Случаен минувач

преди 2 години

Гоце, я вземи ти се кандидатирай за президент! Конституцията ти го разрешава! Ще предпочета за тебе да гласувам, отколкото за този интригант, музиверджия и сеирджия Радев!

61

До 77

преди 2 години

Хаха...май още живееш в 90те, чиче.Всички истински демократи...вече са зад ДБ.СДС е умряло, от момента, в който се продадоха на мутрата.

60

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 84/ ГЕРБЕРСКИ ТЪ-ПАКО! С РАДЕВ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ И ПРИЗНАВАНЕ НА МАКЕДОНИЯ НО НЕ И ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ КОЯТО ЛИЧНО РАДЕВ ОТХВЪРЛИ И НАРЕДИ НА 4 СЪДИИ ОТ КВОТАТА МУ В КОНСТИТУЦИОННИЯ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ НЕЯ!

59

Анонимен

преди 2 години

Това са мъжете, които се изправиха срещу една закоравяла система и пуснала пипала навсякъде. Но да се надяваме, че този път няма да бъдем водени от омразата към можещите и знаещите...

58

Анонимен

преди 2 години

Накъде отива тази обрулена държава, ако ще изберем отново, руския слуга Радев?

57

Анонимен

преди 2 години

Предполагам сега се водят разговори Петър Стоянов да се кандидатира пак за президент

56

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е кандидата на проваксърското, глобалистко лоби и първия избор на Херо Мустафа. Дойдат ли тези на власт, очаквайте задължителни ваксини, признаване на Македония и подписване на Истанбулска конвенция!

55

До 78

преди 2 години

Ахам...и кой свърши нещо до сега? Влафи Горанов?Чичко гербаджия...кажи ни какъв ти е критерия за много свършена работа?Или...ти..просто заработваш във форума?

54

Случаен минувач

преди 2 години

В България най-мразените хора са можещите хора. Това го е казал проф. д-р Александър Чирков още през 2014.

53

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските троллове...умират от чиста злоба.Техните т.н. експерти са всичките с купени дипломи или завършили ЮЗУ-разбирайте, същото.Сега...дори подигравателно се обръщат към момчетата...че са завършили Харвард. Все едно, че...ехее...ама в ГГЕРБ всеки йи могъл...ама, ей така...защото са по умни...са решили да си оатанат тук...и да завършат едва едва ЮЗУ то.Вие...гербаджии...не можете на кутрето на това момче да стъпите...разбирате ли? На кутрето.Така че...млъъък. и да не говорите много.

52

Анонимен

преди 2 години

СДС трябва сега да издигне свой кандидат за президент - човек демократ , достоен и честен човек ГЕРБ не трябва да издига свой и да подкрепи този на СДС Само така всички стари седесари ще излязат пак да гласуват и ще може да свалим този сталинист Радев

51

До 34

преди 2 години

Ама какво - не ти е платил или не те е почерпил, кое от двете? Защо си му 'оправял терените' ? Отвратителен. колко да е отвратителен, дай пример за някой , който не е отвратителен на друг в България?

50

Българин

преди 2 години

ИТН поне показаха, че нямат никакви кадри освен разни нещастници и кои са хората на Прокопиев в служебното правителство. Също така, че от ДБ не искат прослувутата съдебна реформа, а министерства. Въобще Прокопиев май само в Борисов 3 нямаше хора и затова беше и голямото плюене на което ИТН не можаха да издържат и 2 месеца. И как ще се прави съдебна реформа от човек, който практически няма опит в сферата не ми се мисли.

49

Анонимен

преди 2 години

ИТН са политически плагиати! Опитват се да се присламчат към някой с идеи и да ги обявят за свои! Иначе няма как да имат съвпадане на целите им и с ДБ, Изправи се и БСП! Сега ще се опитат да потопят и президента с глупостите си! А дано!

48

ГЪЗ0.. ЛИ... АЧ

преди 2 години

Е БИБИТКО И ТО НА КОЙ?!?? НАЕР ДОГИ МОЖЕ БИ И НА ДРУГО. НА ХИЛЯДИ КМ. ОТ ТУК.