231

ББ

преди 2 години

имаме си страхотно законодателство...не спазващите го риват...защото им изискват да го спазват...гроП си правеха каквото си искаха...бойко си позволи да...препикае НС...да препикае Народа ни...и искате още ли?...свободни хора сте!!!...итн са патерицата......вие решевате дали да ви препикават!!!дали децата ви роби в ЕС да ви презират и мразят,да ги оставите без Дом...без Родина...без Държава...само защото така ви лъжат...крадци и болни его...Бог да пази България...от българите!!!

230

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха за 3 месеца ви опропастил...и си вярваш,че има *** които вярват на гроб манипулациите...и на итн и дпс???

229

ББ

преди 2 години

и да ви...в мазните... и славчо... с пози не можеш ми наложиш мой...и бойко не може...Апостола със саможертва...ти с ...внушения,заплахи,обиди...сбогом к.р.и!ЕС и политическата им са...обслужващи путин и китай,по делата...ЕСССР е най несправедливият и жесток...имат само печатници...скоро няма да има какво да се яде бре...европа гори......горите ни...земята ни домовете ни...невиждан геноцид...Изход...вашето е позор г-жо Меркел и г-н Макрон,финансиращи"послушни"диктатори...Бог да пази Кралицата!!!

228

Анонимен

преди 2 години

И още от Афера : "СЛУЖЕБНИЯТ ХРИСТО БОЗУКОВ ОПРОПАСТИ НАПЪЛНО НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ. ВИХРИ СЕ ПЪЛНО БЕЗУМИЕ! ЗАПОРИРАНИ СМЕТКИ, А ПОДМЯРКА 4.3 НЯМА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА И ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ СА ПРЕЦАКАНИ! '" .......... тези правят така, че пак ще върнат ГЕРБ на власт, това е, още не са взели властта , а си показаха рогата и надали ще спечелят от служебното!

227

Анонимен

преди 2 години

Статия от Афера - "ПЛАМЕН БОБОКОВ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ НА СРЕЩА С ИКОНОМА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ Г*ЗА" ......сега разбирате ли защо някои в парламента се извъртяха , че уж нямало да подкрепят Слави.

226

ББ

преди 2 години

гроП са мъртви...настоятелно молим САЩ за решителна подкрепа...Нароада ни има нужда от вашата подкрепа срещу мафията...за пореден път Ви молим,осветлете БГ мафията...финансирана от ЕС...от слабост и глупост!!!...ако сте наши приятели разбира се???

225

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в сайта "Афера" какви интересни статии има ,тези с действията си, наистина ще върнат на бял кон ГЕРБ: ...... "А злите езици иначе се питат във връзка с актуална ситуация в страната. Има ли налице сигнали за рекетиране на бизнеса в София за такса спокойствие? Стига ли до суми от 1 до 5 млн. лв.? Кой е куриер? Кой е Каса? И счетоводител ли е Пламен Узунов?"

224

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка, ама не съм сигурен дали избирателната активност няма да намалява прогресивно

223

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в "Афера" какви интересни статии има ,тези с действията си, наистина ще върнат на бял кон ГЕРБ."Интересното е, че Бобоков и Георги Георгиев Г*за ги свързва и Априлци. Там те са комшии, а съсед им е Иво Прокопиев, който също има къща там. А една от култовите механи в близост е на Цветан Василев.Според съгледвачи на АФЕРА срещите между Бобоков и Георги Георгиев са регулярни на последния етаж на Маринела.А злите езици иначе се питат във връзка с актуална ситуация в страната: Има ли налице сигнали за рекетиране на бизнеса в София за такса спокойствие? Стига ли

222

Анонимен

преди 2 години

Голям праз. След 2-3 избора и ИТН ще се смъкнат към 4-те процента. Те да не си мислят, че някой ще ги чака като СДС, да си избиват комплексите на млал0умни бездарници. На хората вечевсички са им ясни.

221

Анонимен

преди 2 години

Кви избори до дупка ве, ушат тюлен? Спрете да харчите пари за избори. Нищо подобно - избираме Борисов отново и тва е. С вас повече няма да се занимаваме. Не ставате за тая работа. Ай чао.

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, той Славуний мозък няма, ти за кадри говориш. Нямам търпение да изчезне безследно и никога повече не се чуе нищо от тия недоразумения. А с избирателите им ще се оправяме по-нататък.

219

Анонимен

преди 2 години

"Разочаровахме хората" - неее, а по-скоро "Зарадвахме хората".Славуний няма кадри, то се видя за N-ти път.

218

ББ

преди 2 години

До Христо Христовдиана,анонимна...и на пеевски,браво ,защото си въобразявате,че ще върнете гроП-дпс на бял кон ли?итн ви обслужва и слепите го видяха...неделко ни трие постове в услуга на слави бре!...циркове и сценарии...как да продължите да ограбвате Народа на България...да ама не,тошко загубил бас...се острига...така е като вървиш против Народа си!Чиста и Свята...с Народа на Бългаприя...който иска!!!Бог да пази България!!!

217

Д Б

преди 2 години

Я се скрий, бе Николов! Какво разбираш от управление на държава? Самият факт, че си отишъл на кастинг при трифонов, с цел да добиеш евтина популярност, говори достатъчно за липсата ти на морал и достойнство!

216

Анонимен

преди 2 години

Чалга експеримента - приключи.

215

.

преди 2 години

До Анонимен 251 - гилотините трябва да са няколко за по-добра ефективност!

214

Анонимен

преди 2 години

Те хората отдавна са измислили как се разбива система - чрез Революция и една гилотина. Много е просто. Ама вие нали се правите на много умни, избирайте всеки месец едни и същи клоуни да ви управляват. Вие сте най-умния народ на света, по-умни от французите и американците.

213

Анонимен

преди 2 години

Сравнението може би е неудачно, но все пак...през 1945, когато е напълно ясно, че Германия губи войната Хитлер скрит в бункера си призовава за бой до последно и обещава окончателна победа. Ми Славчо, същия, скрил се някъде, изобщо си живее в измисления свят и зове за окончателна победа през телевизора. Аман от психари!

212

Анонимен

преди 2 години

България е загубила възможността си да се самоуправлява още с падането под Турско управление.От тогава Бг е държава марионетка на руснаци немци американци и тн.Нищо не очаквам от никого нищо и никога няма да се промени за тази дупка.Освен да мине към Турция май най-добре.