215

до 230

преди 2 години

Ами не си прав! Я виж Ленин-почти век след смъртта си още фенове събира!Е,за проклетия тук събориха мавзолея!

214

Анонимен

преди 2 години

До 228. Цирк дьо солей. Искам да те почерпя. Страхотно си го казал!

213

до 227

преди 2 години

На ваше място отивам в Сърбия.Такава скара никъде другаде няма!С езика няма да имате проблеми-все едно сте си в България.Цените -те вас не ви бъркат,но са като у нас.Абе Сърбия е по добре!А и е извън ЕС-засега.

212

Анонимен

преди 2 години

Кандидат за министър се явява на кастинг пред ИТН. ИТН го одобрява и предлага в НС. Междувременно кандидатът страда от хрема в корема и си дава отвод. Тогава ИТН трябва да одобри друг кандидат и да го предложи. Ако не успее, президентът връчва мандата на следващите. Къде бъркам?

211

MaйMyнaтa

преди 2 години

Пак ще гласувате эа ИТН. Ако yмиpaщия им лидер е още жив де, щот yмрeлитe нямат въэдействие нат живите, поне до сега !!!

210

Анонимен

преди 2 години

Утре ще стане голямо Шоу. Тези чалгарски калинки и марокански скакалци ще покажат цялата си простащина, некадърност, наглост.

209

Цирк дьо солей

преди 2 години

Първо, не е казала като нямаме премиер, а като нямаме племиел. И Пламена Николова като ще се отказва, за какво носи мандата и го върна като успешен? Шизофреници ли са тези или кръгли идЕоти? Това е прецедент. Толкова прости и безотговорни хора да влязат в парламента. Имало е комунисти, националисти, но такива крайни, кръгли идЕоти е нямало.

208

Анонимен

преди 2 години

Ми гласувайте отново за има такива лъжци ,хора много сте наивни ,тия никога няма да направят правителство )

207

АнонимеН

преди 2 години

До Теоретик/ ГЛАСУВАНЕ ЩЕ ИМА В ТВОЙТА И НА РАДЕВ ГЛАВИ!

206

Анонимен

преди 2 години

Всички програмисти да се изнасяме в Гърция, да им спрем парите за пенсии и заплати.

205

Анонимен

преди 2 години

Не сме плащали 78 стотинки, за да гледаме чалгарското шоу на Иванката Митева и другите чалгарски олигоффренни.............Ще се гласува и тази фъфла ще се уволни за неспазване на конституцията.

204

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 217 ШОУТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ! ТО Е ВЕЧЕ 24 ЧАСА 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА!

203

Теоретик

преди 2 години

Сега ако ГЕРБ гласуват "за" ИТН идват на власт!А ако не искат трябва депутатите на ИТН да гласуват с"не"!Нали шефът им така е решил?Ама те дали ще разберат????

202

Анонимен

преди 2 години

Левчо, пардон, Славчо, става дума за гласуване за правителство, ти говориш за гласуване за президент. Намали дрогата, че съвсем ще се оакаш!

201

Анонимен

преди 2 години

Какво гласуване, това което става е срам за държавата.Няма конституционно изискване за ценз, а медиите го попиляха кандидат министъра. Уж модела ГЕРБ свалят, а за кресла се скараха. На мястото на кандидат министъра, всеки уважаващ се, няма да стъпи в парламента.ИТН имат електорална право да го предложат, кръжочни номенклатурите с шепа електорат, решиха, че политиката им е бащиния и само те могат и знаят как. Ай у лево, няма да има и парламент скоро. А ИТН и на следващия парламент ще ги има.

200

Анонимен

преди 2 години

Това е планирано - искат да лепнат и на Радев сега някое и др. л-но. Не че съм му фен, ама да се изложиш като арогантен *** и после да кажеш , че ще гласуваш за Радев - това автоматично отблъсква хората от Радев също. Е - за кого е плюс това, а сетете се , за статуквото - именно режещият лентички.

199

Анонимен

преди 2 години

Всички минали през властта са за въжето... както и тези, които ламтят за нея... това е тъжната истина

198

СМАЧКАЙ ГИ БОЙКО

преди 2 години

Аз съм анти-герб, но Бойко ги надви тия без да си мръдне пръста. Жалко за народа.

197

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, но моля върнете си заплатите търтеи нещастни.

196

Анонимен

преди 2 години

Шоуто приключи! Повече тъ.пот.ии по 7/8!