71

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме да ядем лук, чесън, сливова, гроздова, пък каквото сабя покаже. Експериментални *** в организма - не, мерси! Не трета - и пета доза си слагайте.

70

Анонимен

преди 2 години

Бог е лекарството, вярата е лекарството. Доверете Му се и се оставете в ръцете Му! Не се страхувайте, а бъдете ретранслатори на Божията любов- Любов към ближния, любов към всяко живо същество и никой няма да ви навреди. Обикнете и тези малки невидими същества. Дали са естествено създадени от Бог или в някоя лаборатория, няма значение. Подходете с любов и без агресия към тях и няма да ви се навреди. И нека бъде Волята ти, Господи!

69

Анонимен

преди 2 години

аха ,тази говори като за обречени, задължително трябва до две седмици да са 1000 на ден. ами ако са 800

68

Анонимен

преди 2 години

Това което не ни убива.. Мутира в нов щам и се опитва отново да ни убие...

67

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ами който не се е ваксинирал със Шмайзер ще страда яко тази зима...МЗ трябва да въведе задължителен aнaлeн тест за ковид за да се престрашите най-накрая и изборът да бъде или кожена ваксина или постоянно бъркане в мястото за ваксинация всяка седмица.

66

Анонимен

преди 2 години

От години пиша, че самолетите ръсят зарази и вируси и всички ми се смееха. Но сега май се оказох прав!! Имате интернет влезте и гледайте филми за това. Най вече в Руските сайтове. Там е истината какво се случва на земята под ръководството на ЦРУ и САЩ!!

65

хах

преди 2 години

Мно-го-ми-дре-ме! Ня-***-та-ка-ва-бо-лест. То-ва-е-лъ-жа.

64

/sVxM4CUcHXgr/

преди 2 години

Преди горния код пишеш bitchute точка ком наклонена видео и гледаш цялата презентация. Осмисляш я и после се зъбиш по сайтовете, ОК? Аз не съм ти виновна, че си се набол с отровата, сърди се на себе си.

63

Анонимен

преди 2 години

Ейййй гледахте ли онова видео от Канада? Мъж качил се на покрива, хванал се за комина и крещящ за помощ и трима с облекла и скафандри как го свалят за да го продупчат после насила с отровата.Когато плюете по България и управниците се сещайте, че в момента сме една от страните с най либерален режим спрямо Ковид. Тук е свобода. Всеки се радва на живота също както беше и преди тази наложена гадост. Вижте Канада, Сащ, Франция... и благодарете, че живеем в България.

62

До !!!

преди 2 години

Лаборатории само този американски лекар ли има ?Само в неговата ли лаборатория се наблюдава това явление ?Има ли данни от здравни организации за подобно увеличаване на онкоболните ?Как така само в една лаборатория в света се наблюдава този прецедент.По-скоро този лекар и лабораторията му съществуват само в сайта,в който е поместена тази новина.Крайно време е за закон за фалшивите новини !Заставаш с името си,МОЛ и поемаш съдебна отговорност ако не докажеш правотата на написаното.

61

Бау

преди 2 години

До 67 аз лично се забавлявам много. :D

60

Анонимен

преди 2 години

До 2 месеца много ясно... като за изборите тамън! XD

59

До до майстора

преди 2 години

Ми да се ваксинира бе, щом не му иде на ума, че няма по-сигурна защита от имунитета на преболедуване. Да се ваксинира, щом се е измъкнал от вируса и да чака следващото шоу от ваксината.

58

Анонимен

преди 2 години

До Бау - сериозно, ако ти плащат за тези писания, срамота. По-безполезен *** не е съществувал. И мързелив и еднообразен.

57

Анонимен

преди 2 години

Как така до два месеца? Сега върлува и вчера в Бургас хиляди хора бяха един до друг и без намордници. Със сигурност са се заразили всички и те ще заразят още хиляди и хиляди, милиони и... нищо. Делта варианта е вероятно най лекия безсимптомен вариант на Ковид, щото у нас никой не спазва мерки никъде и болни няма. Дайте ни следващия модел да докажем в България, че вирусите ги изкарваме по лесно от махмурлук. Българския модел доказано работи. Видя се

56

Бау

преди 2 години

Според *** професорката не знае нищо. :D

55

До майстора

преди 2 години

Аз пък живея в областен град и починаха познати от К19.На приятел баща му,на който съпругата му е лекарка и място за " измама" няма.Двама комшии също.А близки приятели в Англия го изкараха много тежко.Млади хора.Един колега и жена му -също ! Този колега не вярваше във вируса и обвиняваше Борисов за какви ли не сценарии.Сега като прескочи трапа само повтаря,абе има го,м***миц***та му,ваксинирайте се ,ужасно е .Казвам самата истина !!!

54

!!!

преди 2 години

"Шипчестият протеин в мРНК ваксините блокира Т-клетките и това обяснява поне двойното увеличение на нововъзникнали онкологични заболявания, минали през лабораторията ми в последните 5 месеца."Водещ американски патолог

53

До коко

преди 2 години

А ти какво знаеш ???Я ни кажи !Тарикат такъв.Все някой трябва да ти гарантира,да ти даде,да те оправи,да бъде експеримента,да дерзае за теб.Медицината ти предоставя ваксини с апела да ги ползваш като единствената засега превенция срещу К19.Ясно е ,че 100% няма никъде ! Ясно е,че сме съвременници на труден Век,в който цената на човешкия живот не в като в ренесанса,но и обшеството трябва само по себе си да е фактор за това със съвеста си.Не може да отхвърляте всичко само защото ума ви отказва!

52

оракулка

преди 2 години

А ти мацке с кой тип от вируса искаш да се заразиш или вече си го карала и сега си спец по предсказанията.