115

Хъ

преди 2 години

Не ща да съм на мястото на някой ваксиниран, който чете тази новина.

114

Как да не обича...

преди 2 години

Кучето човека и човека кучето. Кога човека и кучето има, ама нямат ще си хванат за храна нещо ще си намерят, но друг е интересния проблем... Защо кучето си защитава човека и през огън скача за да разкъса тоя дето иска да му убие приятеля....

113

Статута:

преди 2 години

На учителите да бъде променен на държавни служители ако обичате.ДЖАФ ДЖАФ аз си знам мястото!ИМАМ ПРАВОТО ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕН!

112

Защото:

преди 2 години

Уважаеми дами и господа, някой реши с 800 години закъснение, че ще си довърши започнатото и ще обяви кръстоносен поход срещу Република България.

111

Анонимен

преди 2 години

До Значи като видя:Османците не само масово са рушили всякакви сгради, дворци,църкви,домове,кули, но буквално са изпепелили земята, а през 16 век, когато започва масовото потурчване, са разрушени над 300 български църкви,храмове,манастири,кули от турците само в района - от Родопите до Солун включително! Има маса описания на турските убийства,палежи, зверства,разруха,потурчване и престани да пишеш лъжи, българите са християни още от 8 век!

110

Един цитат:

преди 2 години

От Златния век ли беше от Борис ли?"Княже тия и с кръста се опитват да ни поробят" Никво вероучение , никви държавни субсидии по чл.13Имам правото да бъда забравен!

109

Това му казвам се аз

преди 2 години

Религиозна държава и религиозна окупация дето даже и в храма на държавата вътре палестинец!Имам правото да бъда забравен!

108

Словянин

преди 2 години

Ще замълча, няма да кажа нищо.

107

Анонимен

преди 2 години

До Толкова ли е трудноРазкарай си твоя измислен от руснаците "Тангра" , такова нещо "Тангра", никога не е имало някога в България , това са фактите, нито някъде се споменава за такова нещо "Тангра", нито в писнените ,нито в каменните източници, писна ни от руско-турски измишльотини.

106

Анонимен

преди 2 години

Накрая ваксините ще се окажат полезни.

105

Анонимен

преди 2 години

файзер, модерна или астра-зенека?

104

Анонимен

преди 2 години

Цитат от Божков : "Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги. Но не на народа, а на частни и чужди интереси. Поставя ги много над нивото им на компетентност. Доскоро беше бодигард, сега - шут. Не знаят, не могат, но искат. Всяко заявление за промяна се превръща в панаирджийска подмяна. Докато е така, интересите на българските граждани ще са на дъното.За съжаление прогнозите ми се сбъдват. Бъдете здрави."

103

Толкова ли е трудно

преди 2 години

Да приемете факта, че от всичките хиляда и повече храмове построени в България през хилядолетие и три века един не е построен в името на Иисус Христос или на който и да е бог, освен Тангра може би, а в името на държавата и на държавника и по чл. 13 пот Българската конституция ви заповядвам да напуснете и свещеннически крак да не стъпи повече там и всички икони и разпятия и името се изтриват и се махат от там. Иначе докато съм жив като ви видя ще ви поздравявам с Чибаааааа.

102

Анонимен

преди 2 години

До То въпроса е друг:Казах, че "крале" не сме имали , имали сме князе и царе, Калоян е бил цар , която титла е по-висока от титлата "крал", а БПЦ никога не е убивала никого и са смирени,милостиви хора. Останалото са глупости и не си струва да ги коментирам.

101

Не разбирате:

преди 2 години

С някой същества човекът е изградил дълбока енергийна симбиотична връзка - кучето, коня, сокола - те му вярват, че няма да ги заведе където няма храна и където няма свобода. И това с хилядолетие кучето е развило не само приятелство с човека, но и го защитава и прави каквото може и каквото му се нареди.Имам правото да бъда забравен.

100

ЮГОЕМБАРГОТО

преди 2 години

РАНО ИЛИ КЪСНО ВЗЕ СВОЯТА КОНТРАБАНДНА ЖЕРТВА !АДСКИ НЕПРИЯТЕН НАДМЕНЕН ТИП , ОЛИГАРХ... ИМА ГОСПОД!С АСТРА-ТА ЛИ Е ДУПЧЕН ИЛИ С ФАЗЕРА?

99

Не ме разбираш:

преди 2 години

На куче няма да кажа чиба ако се доближи до Храма на българските владетели и държавници - то знае, кои са господарите и приятелите му на тая земя. Тия не знаят!Имам правото да бъда забравен!

98

Анонимен

преди 2 години

До Не ви ли дразни:Вземи си хапчетата! И в България "крале" не сме имали, това не е наша титла, нито БПЦ някога е убивала някого.

97

То въпроса е друг:

преди 2 години

Какво българските медии тридесет години казаха и какво не казаха.И сега примерно Васил Левски - Идеалът му е за чиста и свята република, но ето нещо за което не сте се замисляли.Ако Калоян Крал Български (защото това е най-високата му присъдена от Европа титла) срещнеше Васил Левски какво ли щяха да си кажат?Имам правото да бъда забравен!

96

Анонимен

преди 2 години

Всички, които скърбят по Радосвет са верни придворни на Шиши. От Найденова до онова изтърсаче на БТА. По- мазни и от дънна риба са българските"журналисти"