32

Анонимен

преди 2 години

Въпреки че се ваксинирах, оставам верен и непоколебим антиваксър и нищо не може да ме промени!

31

Анонимен

преди 2 години

Заглавието трябваше да бъде " Интересът към евтаназиите скочи".

30

До 25

преди 2 години

Не вярвам на ваксините за ковид 19. Има случаи и ваксинирани постъпват в болница за лечение

29

до 25

преди 2 години

В медицината няма 0% и 100%. Има хора се мъчат с тежки раци и химиотерапии години наред, а други от една безобидна настинка ги обръща на брохнопневмония и заминават за месец...

28

Iron Man

преди 2 години

Някой по-умен да ме опровергае, но ако имам здрава имунна система, за какво ми е да се ваксинирам. Аз още преди да се разрази тази пандемия, го изкарах този грип, оттогава не съм се разболявал. Ако имаш слаба имунна система, т.е - деца, стари хора, хора със хронични заболявания, има логика се ваксинират ( и това само при тяхно желание). От опит да ви кажа , най-добрата ваксина срещу всякакви болести - това са зеленчуци, лимони , мед, чесън, лук, здрав сън, спорт . Забравете алкохол, цигари, кафе

27

Анонимен

преди 2 години

Мачкай антиваксърите.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Не се сещам за нито една ваксина, която да защитава на 100%. Даже и при ваксината за туберкулоза (БЦЖ), която всички имаме е с ефективност 71%, но това не ѝ е попречило да унищожи туберкулозата. Разбира се с антиваксърите тя ще си се върне и освен за тях ще си е също толкова опасна и за всички за които ваксината не е била ефективна, но както и да е. По-умни от антиваксърите няма. Ама ти се изразяваш като експерт по темата така, че може да греша.

25

Анонимен

преди 2 години

Почна се. Късно е вече за ваксинации за тази вълна.

24

Джиджи

преди 2 години

А. *** няма да се ваксинира. *** е безсмъртен. И после ще реве, че лекарите не са го съживили.

23

Анонимен

преди 2 години

Преди дни един вирусолог каза, че ваксинираните ще боледуват по леко от вируса. Искам да го попитам след като съм ваксиниран не съм ли напълно защитен от ковид 19, какво е това нещо ще боледуват по леко? Ваксината ако е напълно завършена трябва да те защитава 100%.

22

Анонимен

преди 2 години

Преди две седмици стана ясно, че надписват броя на ваксинираните, така че няма нужда да се лъжем.

21

Психотроно оръжие

преди 2 години

Всяка една криза е тест за интелигентност. Глупавите винаги си патят най-много. А кризите през годините вече са безброй и до една изкуствено предизвикани за да могат елитите да присвоят максималното възможно и да отстранят неудобните без да се набиват на очи. Разликата между бедни и богати никога не е била по-голяма от тази днес и с всяка изминала секунда само расте. Изводите всеки сам си ги прави.

20

Анонимен

преди 2 години

Кой ви излъга, че компаниите не поемат отговорност, ако ваксините не се представят според обещаното? Вие пари няма да получите за това, защото е нереалистично много, но това ще е краят на тези компании за милиарди долари, съществуващи от десетки години (някои от стотици) и ще е тоталният кариерен край на отговорните за създаването на тези ваксини като най-вероятно ще ги очакват съдилища и затвори. Не знам от къде ги слушате тия глупости, но за ваше удобство - ако го казва Мангъра значи е лъжа.

19

Анонимен

преди 2 години

дайте още подобни, интересно ми е да чета кви глупости може да се измислят, само и само да те вкарат да станеш шaмандура

18

Анонимен

преди 2 години

До Страхът, Страхъъъъът......."Ако здравните власти са хитри и обявяват по 10хил нови на ден, ще постигнем бързо заветните 70 ваксинирани."......Недей така, форумните антиваксъри ще вземат да повярват тогава. Те така са устроени - отричат реалните факти, а като тръгнат да ги лъжат, ще го сметнат за истина.

17

ваксиниран

преди 2 години

Той хубаво скочил, ама имунитета ще скочи чак след като вълната е отминала. Да бехте се сетили по навреме.

16

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите ще споделят: Аз съм ваксиниран антиваксър.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще пуснат ваксини специално за антиваксъри. Антиваксини ще се наричат.

14

Анонимен

преди 2 години

всячески опити опитват с лъжи, но не вярвам някой да кълве, особено като е казал не, значи е не, щом има ред в листа за подпис, никой не може да ме убеди

13

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не пази от заразяване и от предаване на заразата. Това нее никаква ваксина. Това е фармацефтичната мафия която направи милиарди. Едно време имаше ваксини. Като си я сложиш цял живот те пази. Но в онези години нямаше мафиоти. Защо когато се ваксинират подписват споразумение че ако им се случи нещо от ваксината никой не поема отговорност. Само заради това тази отрова няма да си я сложа. Аз не съм опитно зайче. За тази цел има опитни плъхове. Мафиотите да си я слагат и отзад ако искат.