306

Daima

преди 2 години

Доказахте го! Българите са най-глупавата нация на вселената. Прочетете коментарите и ще се убедите. Честито!

305

Godlike

преди 2 години

Been there, saw this. Ковид е чудесен метод, хората да започнат да се молят за душата си, в момента в който осъзнаят, че им е останала сила за 2 или 3 глътки въздух. А ако ви сполети ковид, всичко което се иска от вас е да се молите за изкупление. Ако не, дирекшън в Ада. И не, вирусът не е конспирация, а е по божията воля, понеже човечестото вече е прекосило лимитите към дееволюция. А за ваксините - Нео победи /вируса/Смит, като го допусна в себе си и го трансформира. Умувайте над това

304

Форум СЕГА

преди 2 години

Човекът писал статии в Ню Йорк Таймс и Дейли Нюз, Вашингтон Поуст и във вестник Неделник и в много български вестници. Форумът го закриха, но явно много от участниците сме тук. Чели сме публикациите ви и вашите книги. По-добре не мяркайте мяркайте в това пространство, не си струва да си губите времето. Няма смисъл.

303

от

преди 2 години

30 години

302

но нямам об6то с тях

преди 2 години

301

Анонимен

преди 2 години

До НеРазбрал 338 човекът пише от щатите. откъде да знае какво става в Швеция или Нова Зеландия.

300

а тьканите

преди 2 години

се ползват и в клиники за здравето и красотата на богатитенацизьм

299

иван

преди 2 години

иванов и ерол са вартачи от спе6ното на окрайна дето бе6е

298

US Immigrant

преди 2 години

До DDD 336 --- Да, бачкатор съм във FPC, USIA и не считам за необходимо да го доказвам. Оствен това, самият ти твърдиш: <<< - "...ако аз съм от много години гражданин на друга, отдалечена на хиляди километри от Родината държава, не бих си позволил да насаждам лични мнения във форум за Българи, ЖИВЕЕЩИ в Република България, а не избягали от нея!" - >>>. Трябва ли да разбираме, че ние, българите в чужбина сме по-малко българи от българите в БГ и нямаме право на лично и различно мнения? Демокрация?

297

сектата

преди 2 години

на фармацевтичните компании

296

бегай бееее.........

преди 2 години

Този *** трудно ще ни разчувства!

295

НеРазбрал

преди 2 години

Какво ни наливат какво става в Щатите , кажете нещо за Швеция или Нова Зеландия, как там се борят с насадената пандемия? Вече и *** *** разбраха, че това е игра на шепа хора, решили да наложат геноцид над човечеството.

294

Анонимен

преди 2 години

тоя тежи 150 кила и е с вероятно с куп болести. него 100 метра бърз ход го разболяват

293

DDD

преди 2 години

До US Immigrant: Докажи го. Да пишем анонимни гл.уп.ости във форума всички можем. Ако наистина се това, за което се представяш, дай линк за потвърждение. И още нещо - ако аз съм от много години гражданин на друга, отдалечена на хиляди километри от Родината държава, не бих си позволил да насаждам лични мнения във форум за Българи, ЖИВЕЕЩИ в Република България, а не избягали от нея! И като ти чета съчиненията, определено оставам с убеждението, че със сигурност си от БАЧКАТОРИТЕ!...

292

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 333 --- Никога не съм твърдял, че няма да има хора, които се отказват от имунизациите, но това е техен бизнес. Никой, никога и на никой не е поставил пищов на главата, за да ги задължава да правят неща, които не искат. Моята теза е съвсем друга, че има ВИРУС и вирусът трепе наред много повече, отколкото неоснователните данни, че "на някой, някога, след 100 години може да ме се случи случка, поради ваксината, да речем Астра Зенека", с която съм имунизиран.

291

Анонимен

преди 2 години

До DDD 331 ---- Имигрант (преселник) бях през 1991 с "розова карта" (тогава "зелените карти" бяха в розов цвят) и снимка в анфас, а през 1996 получих Сертификат за Натурализация, т.е. бях признат за Гражданин на САЩ на 13 етаж, зала 11, 26 Федерал Плаза, Манхатън, който гарантира моето щатско гражданство. И да не пропусна, защото си любопитен, НИКОГА не съм бил дишуошър, сервитьор, строител или някакъв друг вид бачкатор. Горното е за твое успокоение.

290

Анонимен

преди 2 години

US immigrant, за медиите и The New York Times, това български журналист в Америка снализираше: каза, че никога досега не е имало такова затъмнение на медиите при избори! Свобода на словото в Америка НЯМА! Затова Джо Байдън е президент в момента! Американският народ НЕ е либерални ***, както медиите го изкарват! Хора, които не искат да се ваксинират има и винаги ще има, независимо кой какво говори!

289

US Immigrant

преди 2 години

<<< - """ Чл.29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.""" - >>>> се казва в Конституцията на Република България. Позоваващите се на член 29 разбират ли за какво се отнася, преди да правят свободни интерпретации на текстовете в Конституцията ?! ;)

288

DDD

преди 2 години

До US Immigrant: Братленце, като начало, ти си толкова "Имигрант" колкото аз съм космонавт!... Това, че изписваш нейм-а си на латиница, нищо не означава!... Ако си напиша нийм-а на иврит, ще означава ли автоматично, че живея в Израел?!?... Имам достатъчно приятели, част от тях живеят и в ХАмерика, други - в Германия, и забележи - НИКОЙ от тях НЕ Е ваксиниран!... И някои са го карали наистина тежко. Но това не оправдава ефтината пропаганда, с която ни заливат.

287

Анонимен

преди 2 години

пуснаха ли сертификата за качество на бульоните? колко часа гаранция им дават на фурна за готвене дават по 60 месеца