57

Случаен минувач

преди 2 години

Дон Джовани.... Хахахахахахахахахахахаха! D: D: D: Разсмя ме яко!

56

Щерю

преди 2 години

Дотук ИТН, ДБ и ИБГНИ сътвориха огромен хаос. Да ги видим по- нататък как ще са. Ще съумеят ли да направят нещо повече и по- добро от ГЕРБ - или ще бъдат неспособни и на малкия пръст на Бойко Борисов да стъпят...

55

Крас

преди 2 години

Отърсете се от нагласените чекмеджета,откраднатите милиарди и приказки за тикви. Направете сами поне една къщичка за птички, прекопайте си градината сами,саздавайте благата си сами, а не чакйте само от магазина, берете ягодите на другите но бъдете реалисти.7/8 ,Майчета ,Капончета и Дебъдчета само ще ви объркат и направят живота мечта но до там.Вземайте се в ръце хора. Днешните популисти ще ни разсипят държавата.

54

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860На колко ваксини си батСе

53

До 57 и 59

преди 2 години

"Бокоханъм" сбара ли те, ще станеш на таратор. Иначе в нета всички сте мъже. Я му звънни на мобилния и му кажи същите неща. Стиска ли ти?

52

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Единственно спасително за Царство България Правителство може да бъде онова,което побира Личности,чиито Родове са Създадети и Съзидатели на Царството ни. Такива най-напред,по чест и заслуги могат да бъдат другарят Тодор Иванов Славков,другарката Жени Живкова, Техни Царски Височества Князете на Българската Корона-синовете и дъщерята на Техни Царски Величества,Нейно Височество Княгиня Мария-Луиза и Потомството й.Българското Царско Семейство трябва да приеме като част от Себе си и рожбите на Живкови

51

Е,И

преди 2 години

Сега не мога да разбера к,ъв го искате?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63Исторически погледнато по крадене Бойко Борисов е като невинно пионерче в сравнение с Иван Костов , Стефат Софиянски и Пламен Орешарски. Симеон и младите му лондонски работници ни скриха играта за по малко от 800 дни.Но нямам куража са правя сравнението с комунисто-социалистите! Те са ВЪРХЪТ в обирите.

49

Анонимен

преди 2 години

Не знам какъв крадец е Боко, но по негово време нямаше замразявания на плащания по фондове и програми от ЕС. Виж, при тройната коалиция и при Орешарски беше друго. Сега, честита ви Радева диктатура. Гледам, че доста хора си се радват, но това е нормално, защото много хора си обичат да са в поза партер. *** е, че заради тях трябва да страдаме и останалите. Но това е демокрацията - власт на тълпата над индивида.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 - Викаш, да озконим краденето на пари от бюджета и от евро-фондовете в особено големи размери и да вървим към Евро-зоната и Шенген смело?!

47

Анонимен

преди 2 години

По ***, крадлив и злобен премиер от пожарникарчето, България никога не е имала в цялата си история!

46

Анонимен

преди 2 години

Чeкмeджaн Kюлчeв, по известен като Tuквyнuй Haглuй, ще бъде запомнен в историята като ревящия с Биков(е)!

45

Кон

преди 2 години

Хахах Герб ще ли да съботират държавата до последно вика хахахах, тя на славчо партията сама се съботира, ама така е като има заблудени дето си мислят, че един чалгар и едни прости селски сценаристи без възпитание ще гиноправят!!!!

44

До 52

преди 2 години

Е щом има преврат значи се изпълнява със съдействието на бокоханъм. Той затова връща мандата, за да може Радев да си реди правителство. Като плюете Радев да знаете, че плюете и вашата любима бокоханъм защото Радев си развява коня благодарение на любезното цупене на бокоханъм! Да прави правителство бокоханъм, кои я спира? Да ходи да се моли за подкрепа, това поне го умее още от времето когато беше малка обща комунистка! Какво чака?

43

Анонимен

преди 2 години

Фигура, издъни ли се този проектокабинет, ти ще обереш парсата... ...цялата !

42

До 45

преди 2 години

Няма как да се върне тиквон защото Ердоганя го е напънал в харема и не си пуска спермоконтейнера да излиза. Бокоханъм е със забрадка и и е забранено да излиза без мъжа си Ердоган на публични места! Бокоханъм е личната секс играчка на Ердоган, а Пеевски чака Ердоган да му стане скучно от пълненето на мъжлето бокоханъм за да може и той да се наслади на комунистическата му мръвка! Ревеш за помощ от една обща жена която в момента я пръскат в харема от любов!

41

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам ББ пред Радев. Докопа ли се до президентска република Радев- свършено е с нас. Ще гледаме ромската физиономия на неговата Дулцинея до края на живота си

40

Лапайте

преди 2 години

Мухи

39

Тангра

преди 2 години

Тези как ще управляват като са всеки срещу всеки.Щели да променят конституция. Абе вие не може да се разберете ми се правите на политици.Нищо не излиза от вас.Лошото е че новите избори все същите ще ви гледаме.

38

Преврат

преди 2 години

Целта е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБНИКА НА РАДЕВ. ОПИТВА СЕ ДА СТАНЕ ПУТИН НА БЪЛГАРИЯ, А СТЕФАН ЯНЕВ ДА БЪДЕ ВЕЧНИЯТ ПРЕМИЕР. ХУНТАТА НА РАДЕВ НАПРАВИ ПРЕВРАТ ЗАДКУЛИСТНО! Кабинетът буламач от цели и хора на Славчо няма да мине. Ще го спре БСП под диктовка на Радев. Как в един кабинет да бъдат Христо и ***- ляво и дясно? Всичко е едно комично представление за депутатите и трагично за нас. До тук я докарахме. ББ има грехове, но греховете на тези ще ги помним така както помним Виденов.