48

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

някой точат телк нзок

47

Асан и Айшето

преди 2 години

Кой плаща усигорофки освен българските бунаци бе?

46

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е човек да има избор.Води се уж демокрация,следователно трябва да може всеки да избира.Да има застраховка,друга каса и НЗОК.Така ще има конкуренция и всеки ще може да си прави сметката къде да си внася осигуровките.Този полусоц полуфеодализъм трябва да изчене вече!

45

до 51

преди 2 години

А соца - на клонирани роби.

44

Анонимен

преди 2 години

Едни на плащаме, а ДРУГИ да се возят на ЖИПКАТА, като другаря Балтов? Такива *** въпроси са директна подигравка с търпението на хора. Що се ПРАВИТЕ? ДОВЕРИЕ се глад с години?

43

Анонимен

преди 2 години

*** нищо не плащат.Ние плащаме а те се лекуват и като ми се наложи ми казват:''Това касата не го покрива ще трябва да си доплатите''И толкова!Хем осигуровки плащам хем после пак си плащам.Това е България!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Доколкото съм запознат казахте като другари повече върна няма да има явно искате да лапнете пак дано ви извадят от еврозоната вие не сте за нея а за лудницата

41

Анонимен

преди 2 години

Интересно мие ковид вълната на боико рашков дето говореше че няма да се води по боико Борисов докога ще продължи а рашков

40

Sci-fi

преди 2 години

Ко сте се заразплащали на здравни такси бе джанъм? Я си бийте по една ваксина и ставате безсмъртни. Доктор няма да ви трябва повече.

39

Анонимен

преди 2 години

Не ходя на лекар. Обаче пък от 20 години имам плащани осигуровки без прекъсване. От къв зор? Всъщност, може и да имам престой в болница по пътека без да знам.

38

Нане

преди 2 години

*** защо да ви ги плащам бре прошляци... И после па да плащам, за шФеди да друсат маанета в болници ли бре.... Ще ви изринем от лицето на земята...

37

asd

преди 2 години

мен ме е яд, че ги плащам всеки месец. Не заслужават и една стотинка. И без това като отидеш на лекар все те упътват към частния им кабинет.

36

Спокоен

преди 2 години

Има великолепни ЗАСТРАХОВКИ! Здравни. Както е по целия свят. Осигуровката е просто крадене на пари.

35

Анонимен

преди 2 години

Време е да се забрани на хорста с двойно гражданство да решават къде да плащат. Например много народ бачка в Германия, плаща тук някскви 13лв и в Германия като се лекува, българския данъкоплатец плаща сметката, която е бомбастична!

34

Анонимен

преди 2 години

Защо лица, които имат европейска здравно осигурителн карта заплащат кеш за преглед и лечение?!

33

Анонимен

преди 2 години

Много малчугани по форумите си мислят че са безсмъртни и мозъците са им в небесата. Като ви тресне живота, ще ревете като девици в първа брачна нощ. И за какво, за едни 26 лева или някаква смешна застраховка. Живота ви е един а здравето е най ценното което имате, като спре процесорчето си до там .

32

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо си мислите,че някъде по света има такова нещо като "безплатно здраеопазване"? Услугите,консумативите,трудът и т.н. в здравеопазването все от някъде трябва да се финансира. Дали от данъците,дали от частни застраховки и т.н. Има най-различни системи на здравеопазване,но няма как да бъде безплатно. Да като трябва да ползваш медицински услуги може и да не заплатиш,но сумата вече е платена предварително от някъде другаде.

31

Анонимен

преди 2 години

До 41, имам привилегии да. Не чакам като *** цял ден да ме прегледат всичко е топ и не плащам и една стотинка на докторчета.Който няма акъл има дупе

30

Анонимен

преди 2 години

Защото няма здравеопазване. Докторите гледат пациента като банкомат по коя пътека колко пари ще смъкнат, отделно и кеш за техния джоб, а пациента не се чувства обгрижен. Плащаш и нищо не получаваш. А джипитата са пълна смешка. Истински доктори почти няма

29

Анонимен

преди 2 години

Обади се на СЗО да ти плаща здравните тогава . хахаха.Такова нещо като безплтен обяд няма, нито някой е длъжен да ти бъде слуга !?!?