75

оператор

преди 2 години

мая общата иска по ниски заплати , ама за пред камерите . да дарява по една заплата през месец щом е толко загрижена за хората със 700 лв. а импексова продължава ли да дарява :):):)

74

Амадор Ривас

преди 2 години

Някой знае ли как се казва жената, чиято ръка е на снимката? Инстраграма поне...

73

Рашко

преди 2 години

До ПуркоНе бъди наивен Пурко. Никой не отива в парламента заради едната депутатска заплата, тия пари са им джобни в сравение със средствата, които успяват да усвоят "изпълнявайки" служебните си задължения. Ти слаб готвач виждал ли си, пък ако ще и без пари да работи.

72

Звероукротител

преди 2 години

Абе кой изобщо си помисли ,че това може да го бъде, то този наплив на некадърници за депутатска банка да не е случаен все едно да вземеш кокала от устата на хиена! Само лъв може да го направи но , по нашите географски ширини го няма. А виж мога да му дам на един такъв две, три пенсии по 200 -300 лева да закърпи месеца да го видим каква песен ще пее тогава.

71

Кико

преди 2 години

Пръста виждате ли го,той е за нас! Ха сега да се наведе дружно,ай тип,ай тип!

70

Пурко

преди 2 години

Със закон да им бетонират заплатите на 1200лева и наплива към депутатските кресла ще секне.Народа е измислил поговорката:Сит на гладен не вярва.Така е било,така е сега,така и ще бъде завинаги.

69

Анонимен

преди 2 години

до 65 : Тя , леличката средният пръст го използва за друго ,най-вече в редките моменти на почивка след исполинската работа за народа !

68

Койчо

преди 2 години

Дълбок поклон за българските депутати който за 32 години помогнаха много на българския народ .Те не само трябва да получават големи заплати премии и кюфтета ами трябва и една много дебела гьостерица и бой докато шават

67

Евроатлантик

преди 2 години

Бройката на депутатите трябва да се увеличи от 240 на 480,и от три средни за страната заплати трябва да станат 6.

66

Анонимен

преди 2 години

Какво стана ... нали партиите на протеста бяха различни ? Аз ви казах, че ще плачете за Бойко корупционера, защото той поне правеше нещо, а тези освен че са корумпирани - нищо друго не правят освен да обсъждат кой ги подслушва.

65

Анонимен

преди 2 години

Ще ви управляват най добрите умните и красивите. Вече ви управлява една красива Глава от Банкя. Тя ви повише стандарта на живот и вече се равнявате по доходи с Дойчланд. Тез които идват сега ще ви повишат стандарта до хамериканския. Бъдещите Управляващите ще са. Мая Кюстендилката. Късия от Учиндол и Красавицата със слабичкият за.дник от Село Крушовица. Това е триото което ще прави промяната. Пардон. Подмяната. Вече започнаха с първата промяна. Вдигнаха си заплатите. А за вас дебелия с котешката

64

Факт

преди 2 години

След 12 години крадене от ГЕРБ, сега заплатите на депутатите определени от ГЕРБ им се виждат много на мутренските трoлове.

63

Анонимен

преди 2 години

А пари за космически билети еднопосочни няма ли

62

Анонимен

преди 2 години

Един трoл на ГЕРБ ли е тук или са двама, дето ни засипва с дивотиите и лъжите си?

61

Анонимен

преди 2 години

Моите деца за през терминал 2 , още малко като остарея , ще ме вземат при тях . Вярвайте още на политици които първо техните заплати оправят ... а вашите ?

60

А на нещастниците

преди 2 години

дето заради погромите на Радевото правителство се опекоха живи им дадоха обезщетение от САМО 5 процента от месечната заплата на един депутат. Убийци!

59

Анонимен

преди 2 години

Нали промяна бе ? Първо заплатите ! Веднага вдигайте минималната и от там всички заплати .Веднага на 1000 евро минимум , че народа взема сопите

58

Анонимен

преди 2 години

Ниската заплата води до корупция. Не че в България хора с големи заплати не са корумпирани. Но гладен депутат е равно на опасен терорист.

57

Анонимен

преди 2 години

Я по една минимална и веднъж седмично заседания .Нали работите за хората ? Популисти !

56

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да гласуват минималната 1000 евро , иначе да се махат и да не ми обясняват .След като има за тях , ще има и за суверена , извинете суверен сме преди изборите . Гърция , Италия , Испания и др , са все в дълг , но заплатите на хората са добри .При нас 32 приказки .