285

мдааааа

преди 2 години

Суверенът да купи официален анцунг на сценариста си.

284

Анонимен

преди 2 години

Не всеки втори ,а 4 от 5 са доволни от служебния кабинет (само аморфната маса герберски калинки не са) ,но пък това за одобрението на (Стани)Славчо кой го измисли ?! Може и да е първи( но по разочарование от него и от глynocmume , които насътвори !

283

Лойко

преди 2 години

Само вижте какъв *** сте си избрали.За комплекси и акъл да не говорим.

282

Анонимен

преди 2 години

Пеевски съсипа ГЕРБ, а не ДПС. Пеевски ще вкара гербаджиите в затвора. Колко жалко...

281

Кирил

преди 2 години

От къдя на къдя Христо Иванов печели доверие, той не е направил нищо, но явно си е платил за проучването.

280

Златко

преди 2 години

Няма такъв народ, който да вярва на клоун като Слави Трифонов и на доказано провален политик като Христо Иванов по прякор Прокопиев!

279

Ето го сега купона

преди 2 години

Славчо не прави кабинет,чувства се излъган от Радев и партиите пигмеи,затова решава да се кандидатира за президент.Изправени пред дилемата кога да подкрепят,ГЕРБ и избирателите и решават,че Славчо е по-малкото зло,и заедно с избирателите на ИТН правят Славчо новия обитател на Дондуков2.И тежката война президент-МС-НС,запалена от Радев,избухва с нова сила,но вече с друг главен изпълнител.

278

Вико

преди 2 години

Само не знам на какво се дължи това повишение в одобрението на Христо мазника и подобните му.

277

Чалгар

преди 2 години

Шнорхелите падат! Падат от небето, падат, плавник ми капна на сърцето, Шнорхелите падат! Падат от небето, падат. Иска ми се Слави, с тебе да живея,с тебе да живея и да куфея!

276

Сашо

преди 2 години

До До 303 тяТи сериозно ли?Изкараха едните мутри, за да може да влезнат другите.А по-голяма мутра от Слави Трифонов няма - много Ви е къса паметта или услужливо забравяте Слави как присядаше на всички мутри и им пееше на ухо.Жалка история.А сега ми говори за честност и справедливост - тогава защо не беше толкова "честен".Или като целуваше Борисов отзад.И Костов и царя и Бареков и Гергов...той е свиркаджия и времето го е доказало.А и предизборните обещания май си ги забрави, както и историята.

275

Ганди

преди 2 години

Сгоооодихме се,(БСП и ИТН) ,а Слафчо какво се дървеше ,кой ние да се коалираме с партийте на статуквото,нииикога,тоя лъжата я няма за нищо

274

Анонимен

преди 2 години

До Изнервен....защото акъла си му е още в предпубертетна възраст!

273

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖА И ИЗМАМА В ЧИСТ ВИД! ЯВНО СА ПРАВИЛИ "ПРОУЧВАНИЯТА" МЕЖДУ ДВЕ ЧАШКИ В ЧАЛГОТЕКАТА!!!

272

Изнервен

преди 2 години

А бе писна ми от това детинско Слави. КАЗВА СЕ СТАНИСЛАВ! Защо за другите не пишете Ицо, Майчето. Корни, Боки, Румбата? ЗАЩО?

271

Егати държавата сме

преди 2 години

Щом Слави-чалгаря е най-одобрявания.

270

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми е ясно какво искат някой, хем слави, хем служебно правителство. Чалгари.

269

ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ!

преди 2 години

"Общественото мнение не е доказателство за истината, защото мнозинството от хората са невежи."Аменхотеп IV /Ехнатон/ велик фараон и реформатор /1419 - 1400 пр. Христа/

268

Анонимен

преди 2 години

За служебния кабинет на ген.Янев са половината анкетирани, но Сл.Тр. е на първо място сред партийните лидери?! Смях в залата?

267

Анонимен

преди 2 години

Да резюмираме: За служебния кабинет на ген.Янев са половината анкетирани, а сред политическите лидери на първо място е Слави от Учин дол, който официално не се води лидер! Г-да журналисти, противоречите си!

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен # 311 Вярно е, че при по-ниска избирателна активност печели ГЕРБ, останалите партии, особено ИТН губят, но сетне следва гласуване за кабинет в НС. Все ми се струва, че обединените сили на опозицията ще са по-голям брой от този на ГЕРБ.Освен ако Слаечо и Тошко със своите тогава около 40-45 депутати не поискат отново да съставят правителство.