14

Анонимен

преди 2 години

Странно нещо е това намирането на общи приоритети в представите на тези хора. Значи с с първата партия имаш общи приоритети с номера от 1 до 3, а с втората - с номера от 4 до 6. Ама първата и втората партия не могат да се дишат по всички 6 приоритета. И ти седиш и викаш - приоритетие са ни общи. Логика!

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде дълъг, джа от политиката. Грей си тъпата кабеларка и не се бутай при мъжете. Всички разбрахме, че от тебе нищо не става.

12

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка да бяхте мислили преди да плюете другите партии на протеста.

11

Анонимен

преди 2 години

На Тв репортаж Тошко Йорданов се виждаше по тениска и бермуди. Нима не е чувал за първите и най-елементарни правила в политиката. Да не говорим за начина на изразяване. А е човек с мноооого претенции и изисквания спрямо другите.

10

Анонимен

преди 2 години

В Европейските Държави хората гласуват за тази партия , която им осигурява по добър живот. Тука гласуваме точно обратното и сме на принципа, не сакъм да съм добре, но на Нане да му е зле. Е сега като не са ГЕРБ кой е Нане.

9

ОНЗИ

преди 2 години

Връщането на мандата означаво че статуквото в този прослувут български парламент подигравателно се ИЗХИЛВА в лицето на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ИДВА РЕД НА ВИНКЕЛА отвратителни г.о.в.н.я.р.и !!!!

8

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 4 Не се хаби нема те раэберат! Аэ тва им го каэвам още от пролетта, и ефект нула.

7

Анонимен

преди 2 години

И защо ще чегъртате само последните 12 години?! А предишните 20 години ще ги опрощаваш, а?! Демек до тогава кой крал крал. Простено да му е!!!

6

Анонимен

преди 2 години

ИТН и Дългия са трън в очите на всички останали партии в т.ч. и ДБ, хората на Командира там отдавна му имат зъб, от друга страна обаче, ако не се приеме това предложение за кабинет, ИТН ще натрупа още повече избирателна подкрепа и вероятно на нови избори ще прехвърлят 30 %, единственния начин на старите партии да "убият" проекта на Слави е да гласуват кабинета на ИТН и след това да чакат да се издънят

5

олд

преди 2 години

Партията на веселите обувки от свинска кожа си отиват...Дано да е по бързо и за винаги.

4

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да се случи Държавата вече е счупена. Голямо изчегъртване падна голямо няма нищо. И какво като ГЕРБ не е на власт. Само за няколко месеца се повишиха всички цени на ток, вода, парно , хранителни стоки и всичко около тях. Сега като отидете в магазина ще плащате с изчегъртване, защото пари няма. Нещастни хорица, май си го заслужавате.

3

T.Шак

преди 2 години

Абе важни са не само целите и приоритетите, но и кой и как го товарим да ги постига. Като гледам обаче стила на комуникация на Слави, Тошко и компания, май че не мога да се повярвам, че тези хора имат чисти намерения. Все едно гледам Баце и Цецо да наглеят, само дето тия дори не се доближават до комфортното мнозинство, което имаха ГЕРБ. Тая работа не ми харесва, особено при положение, че служебното правителство напълно ме устройва. Не ми се гони пак дивото.

2

Зозо

преди 2 години

Сатанаил Трифонов ще се провали с гръм и трясък!!! Ще го последва и Рундю безделникът, руският кибик :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 2 години

Да връщат мандата и да се махат